HK Living Rotan Stoelen

Rotan is door de jaren heen uitgegroeid tot een bijzonder populair materiaal. Het is dan ook helemaal niet zo vreemd dat heel wat merken er inmiddels voor hebben gekozen om niet alleen woonaccessoires, maar ook meubels te vervaardigen uit dit materiaal. Neem nu bijvoorbeeld de HK Living rotan stoelen. Het merk HK Living staat er om bekend meubels en woonaccessoires te maken welke over een aantrekkelijk design beschikken zonder dat deze ten koste gaat van het praktische aspect. De HK Living rotan stoelen kenmerken zich dan ook niet uitsluitend door een hippe uitstraling, daarnaast zal je er gegarandeerd heel wat plezier van ondervinden. Ben jij ook wel geïnteresseerd in het aanschaffen van rotan stoelen van het merk HK Living? Dan laten we je daar graag op deze pagina alvast even kennis mee maken.

OVER HET MERK HK LIVING

"Het Nederlandse design merk HK Living is in 2008 opgezet door Sander Klaver en Emiel Hetsen. De inspiratie voor hun collectie meubels & woonaccessoires halen zij uit het verleden en dit maken zij uniek dankzij “eclecticisme”: de combinatie van twee of meer historische stijlen. In deze grote collectie brengt HK Living een mooie balans tussen de look-en-feel van toen en de functionaliteit van nu. Dankzij deze enorme collectie is het dan ook geen geheim dat er voor ieder wel wat leuks tussen zit. Dat is HK Living!"

Meer HK Living op Pinterest

Een fijne uitstraling voor in elke stijl van woning

Heel wat stoelen beschikken over een zeer specifieke uitstraling die eveneens een specifieke stijl van interieur vereist. Dit geldt niet zozeer voor rotan stoelen. Ondanks het feit dat de HK Living rotan stoelen uiteraard over een uitgesproken karakter beschikken komen ze eigenlijk tot hun recht in elke stijl van interieur. Dit is deels het gevolg van het feit dat deze stoelen over verschillende kleuren kunnen beschikken. Natuurlijk is er de traditionele beige kleur waar rotan stoelen hoofdzakelijk in worden vervaardigd, maar daarnaast kan je ook kiezen voor een stoel met een zwarte kleur. Wil je graag jouw rotan stoel van HK Living nog net wat extra aantrekkelijker en comfortabeler maken? In dat geval spreekt het voor zich dat het altijd interessant kan zijn om er één of meerdere kussentjes op te leggen.

HK Living rotan stoelen, altijd een geweldige keuze

Het merk HK Living staat er om bekend graag te spelen met de vormen van haar objecten. Dit geldt niet alleen voor de woonaccessoires die het merk op de markt heeft gebracht, maar zeker ook voor haar stoelen. Bij het bekijken van het aanbod met HK Living rotan stoelen zal je dan ook kunnen vaststellen dat deze niet zelden over een sterk verschillend design beschikken. Een bekend voorbeeld is bijvoorbeeld de HK Living Egg stoel. Dit is eigenlijk meer een fauteuil welke de absolute favoriet is van heel veel mensen. De Bohémien uitstraling waar deze rotan stoel over beschikt maakt ze bijvoorbeeld geliefd in onder meer een industrieel getint interieur. Uiteraard kan ze ook in een andere stijl van interieur worden geïntegreerd.

Een andere optie waarover je beschikt binnen het assortiment met HK Living rotan stoelen is de HK Living Kuipstoel. Dit type stoel is vervaardigd uit een combinatie van rotan en metaal en zorgt niet alleen voor sfeer, maar ook voor design aan elke tafel. Het ruimtelijke ontwerp waar dit type van stoel over beschikt zorgt er in de praktijk voor dat ze uitstekend tot haar recht komt in elk type woonkamer. Voor deze rotan stoel van HK Living geldt dat er een keuze kan worden gemaakt uit drie verschillende kleuren. We maken op dit vlak dan ook een onderscheid tussen de kleuren naturel, groen en zwart. Wil je jouw rotan stoel graag voorzien van een echt bijzonder design? Dan kan je zelfs twee verschillende kleuren combineren!