HK Living Rotan Stoelen

Rotan is door de jaren heen uitgegroeid tot een bijzonder populair materiaal. Het is dan ook helemaal niet zo vreemd dat heel wat merken er inmiddels voor hebben gekozen om niet alleen woonaccessoires, maar ook meubels te vervaardigen uit dit materiaal. Neem nu bijvoorbeeld de HK Living rotan stoelen. Het merk HK Living staat er om bekend meubels en woonaccessoires te maken welke over een aantrekkelijk design beschikken zonder dat deze ten koste gaat van het praktische aspect. De HK Living rotan stoelen kenmerken zich dan ook niet uitsluitend door een hippe uitstraling, daarnaast zal je er gegarandeerd heel wat plezier van ondervinden. Ben jij ook wel geïnteresseerd in het aanschaffen van rotan stoelen van het merk HK Living? Dan laten we je daar graag op deze pagina alvast even kennis mee maken.

Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

OVER HET MERK HK LIVING

"Het Nederlandse design merk HK Living is in 2008 opgezet door Sander Klaver en Emiel Hetsen. De inspiratie voor hun collectie meubels & woonaccessoires halen zij uit het verleden en dit maken zij uniek dankzij “eclecticisme”: de combinatie van twee of meer historische stijlen. In deze grote collectie brengt HK Living een mooie balans tussen de look-en-feel van toen en de functionaliteit van nu. Dankzij deze enorme collectie is het dan ook geen geheim dat er voor ieder wel wat leuks tussen zit. Dat is HK Living!"

Meer HK Living op Pinterest

Een fijne uitstraling voor in elke stijl van woning

Heel wat stoelen beschikken over een zeer specifieke uitstraling die eveneens een specifieke stijl van interieur vereist. Dit geldt niet zozeer voor rotan stoelen. Ondanks het feit dat de HK Living rotan stoelen uiteraard over een uitgesproken karakter beschikken komen ze eigenlijk tot hun recht in elke stijl van interieur. Dit is deels het gevolg van het feit dat deze stoelen over verschillende kleuren kunnen beschikken. Natuurlijk is er de traditionele beige kleur waar rotan stoelen hoofdzakelijk in worden vervaardigd, maar daarnaast kan je ook kiezen voor een stoel met een zwarte kleur. Wil je graag jouw rotan stoel van HK Living nog net wat extra aantrekkelijker en comfortabeler maken? In dat geval spreekt het voor zich dat het altijd interessant kan zijn om er één of meerdere kussentjes op te leggen.

HK Living rotan stoelen, altijd een geweldige keuze

Het merk HK Living staat er om bekend graag te spelen met de vormen van haar objecten. Dit geldt niet alleen voor de woonaccessoires die het merk op de markt heeft gebracht, maar zeker ook voor haar stoelen. Bij het bekijken van het aanbod met HK Living rotan stoelen zal je dan ook kunnen vaststellen dat deze niet zelden over een sterk verschillend design beschikken. Een bekend voorbeeld is bijvoorbeeld de HK Living Egg stoel. Dit is eigenlijk meer een fauteuil welke de absolute favoriet is van heel veel mensen. De Bohémien uitstraling waar deze rotan stoel over beschikt maakt ze bijvoorbeeld geliefd in onder meer een industrieel getint interieur. Uiteraard kan ze ook in een andere stijl van interieur worden geïntegreerd.

Een andere optie waarover je beschikt binnen het assortiment met HK Living rotan stoelen is de HK Living Kuipstoel. Dit type stoel is vervaardigd uit een combinatie van rotan en metaal en zorgt niet alleen voor sfeer, maar ook voor design aan elke tafel. Het ruimtelijke ontwerp waar dit type van stoel over beschikt zorgt er in de praktijk voor dat ze uitstekend tot haar recht komt in elk type woonkamer. Voor deze rotan stoel van HK Living geldt dat er een keuze kan worden gemaakt uit drie verschillende kleuren. We maken op dit vlak dan ook een onderscheid tussen de kleuren naturel, groen en zwart. Wil je jouw rotan stoel graag voorzien van een echt bijzonder design? Dan kan je zelfs twee verschillende kleuren combineren!

Productcategorieën

Meer inspiratie op Homeblend

Wooninspiratie Tuin inspiratie Keuken inspiratie Badkamer inspiratie Slaapkamer inspiratie
Je vloer verbouwen? Met deze 3 tips vind jij het juiste ondervloer materiaal

Iedere verbouwing eist planning en organisatie. Het verbouwen van je vloer is een project dat [...]

Voor- en nadelen van investeren in een beleggingspand

Investeren in vastgoed is een uitstekende methode om vermogen mee op te bouwen. Zoals bij [...]

Waarom kiezen mensen voor het beveiligen van de woning

U ziet het tegenwoordig steeds vaker voorkomen: huizen en panden voorzien van een alarminstallatie, camerasysteem [...]

Jouw wooncomfort verbeteren: hier kan je aan denken

In een tijd waarin we vaak druk bezig zijn, willen we thuis zo veel mogelijk [...]

Welke lichtsterkte en lichtkleur moeten lampen hebben in elke ruimte in huis?

Licht is niet alleen functioneel, maar ook bepalend voor de sfeer in een ruimte. Het [...]

Veranda voordelen? Alle voordelen van een veranda

Een veranda is veel meer dan alleen een stijlvolle toevoeging aan je huis. Het brengt [...]

Pakket brievenbus voordelen? Alle voordelen van een pakketbrievenbus

In de moderne wereld, waar online winkelen een tweede natuur is geworden, is de behoefte [...]

Zo krijg je meer licht in huis: verbouwen of niet?

Heb je ooit het gevoel gehad dat je huis wat somber en donker aanvoelt, zelfs [...]