HK Living Vitrinekasten

Ongelofelijk veel mensen houden er van om in hun interieur gebruik te maken van vitrinekasten. Dit bovendien omwille van de meest uiteenlopende redenen. In eerste instantie wordt er in de woonkamer (of eetkamer) bijvoorbeeld vaak gebruik gemaakt van een vitrinekast om het glasservies in te plaatsen. Daarnaast is het echter ook mogelijk om er bijvoorbeeld je volledige boekencollectie in een plaatsje te geven of wat ook te denken van mogelijke andere collectiestukken? In ieder geval, wanneer jij ook op zoek bent naar een nieuwe vitrinekast om aan te schaffen is het zonder meer de moeite waard om even kennis te maken met de verschillende HK Living vitrinekasten die op de markt zijn terug te vinden.

Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

OVER HET MERK HK LIVING

"Het Nederlandse design merk HK Living is in 2008 opgezet door Sander Klaver en Emiel Hetsen. De inspiratie voor hun collectie meubels & woonaccessoires halen zij uit het verleden en dit maken zij uniek dankzij “eclecticisme”: de combinatie van twee of meer historische stijlen. In deze grote collectie brengt HK Living een mooie balans tussen de look-en-feel van toen en de functionaliteit van nu. Dankzij deze enorme collectie is het dan ook geen geheim dat er voor ieder wel wat leuks tussen zit. Dat is HK Living!"

Meer HK Living op Pinterest

HK Living vitrinekasten met schuifdeurtjes

Het valt meteen op dat alle HK Living vitrinekasten over een geheel eigen karakter beschikken. Heel wat mensen gaan bijvoorbeeld op zoek naar een prachtige vitrinekast welke beschikt over schuifdeurtjes. Een dergelijke vitrinekast lijkt echter niet zo eenvoudig te vinden zijn, in tegendeel. Toch maakt ze wel degelijk deel uit van het aanbod met HK Living vitrinekasten! De vitrinekast essenhout uit het aanbod van HK Living is een prachtige vitrinekast welke is gemaakt van zwart geverfd essenhout. Zowel de schuifdeurtjes als de plankjes welke deel uitmaken van deze vitrinekast zijn gemaakt van helder glas. Het resultaat is een ongelofelijk strakke vitrinekast welke werkelijk in elk mogelijk interieur kan worden geïntegreerd.

Twee HK Living vitrinekasten in één

Dat HK Living wel eens durft uit te pakken met bijzondere ontwerpen is algemeen bekend. Dat geldt eveneens voor de HK Living vitrinekasten. Neem nu bijvoorbeeld de ‘Vitrinekast Trap’. Het betreft hier een kast welke is gemaakt van mango hout en MDF en is afgewerkt met deurtjes van glas. Kenmerkend voor deze vitrinekast is dat ze over een open onderstel beschikt met daar bovenop als het ware twee kleine vitrinekastjes die beschikken over een verschillende hoogte. Het resultaat is een bijzondere kast die zich uitstekend leent voor het tentoonstellen van bijvoorbeeld jouw verzamelobjecten.

Prachtige vitrinekasten met een uniek design

Het trap exemplaar welke deel uitmaakt van het assortiment met HK Living vitrinekasten is absoluut niet het enige bijzondere ontwerp welke je zal aantreffen. Wat namelijk bovendien ook te denken van de ‘Vitrinekast Puntdak’. Het betreft hier een vitrinekast welke zoals de naam reeds laat vermoeden is uitgevoerd met een heus puntdak ontwerp. Deze bijzondere uitstraling maakt de kast uiteraard alleen maar visueel nog aantrekkelijker. De zwarte kleur waar ze standaard over beschikt zorgt er bovendien voor dat ze werkelijk in alle mogelijke interieurstijlen tot haar recht komt. Ben je dus met andere woorden op zoek naar een leuke vitrinekast die toch over een ietwat eigenwijs design beschikt? Dan is het in huis halen van de HK Living vitrinekast met puntdak absoluut het overwegen meer dan waard!

Een uitstekende kwaliteit gegarandeerd

De HK Living vitrinekasten zijn tot slot niet alleen een streling voor het oog. Daarnaast kan je ook bij de vitrinekasten van HK Living zoals steeds rekenen op een sublieme kwaliteit. Alle vitrinekasten worden geproduceerd met oog voor kwaliteit en duurzaamheid. Dit gecombineerd met een zeer interessante kostprijs zorgt er voor dat het voor iedereen de moeite waad is om even kennis te maken met het assortiment met HK Living vitrinekasten.

Productcategorieën

Meer inspiratie op Homeblend

Wooninspiratie Tuin inspiratie Keuken inspiratie Badkamer inspiratie Slaapkamer inspiratie
Je vloer verbouwen? Met deze 3 tips vind jij het juiste ondervloer materiaal

Iedere verbouwing eist planning en organisatie. Het verbouwen van je vloer is een project dat [...]

Voor- en nadelen van investeren in een beleggingspand

Investeren in vastgoed is een uitstekende methode om vermogen mee op te bouwen. Zoals bij [...]

Waarom kiezen mensen voor het beveiligen van de woning

U ziet het tegenwoordig steeds vaker voorkomen: huizen en panden voorzien van een alarminstallatie, camerasysteem [...]

Jouw wooncomfort verbeteren: hier kan je aan denken

In een tijd waarin we vaak druk bezig zijn, willen we thuis zo veel mogelijk [...]

Welke lichtsterkte en lichtkleur moeten lampen hebben in elke ruimte in huis?

Licht is niet alleen functioneel, maar ook bepalend voor de sfeer in een ruimte. Het [...]

Veranda voordelen? Alle voordelen van een veranda

Een veranda is veel meer dan alleen een stijlvolle toevoeging aan je huis. Het brengt [...]

Pakket brievenbus voordelen? Alle voordelen van een pakketbrievenbus

In de moderne wereld, waar online winkelen een tweede natuur is geworden, is de behoefte [...]

Zo krijg je meer licht in huis: verbouwen of niet?

Heb je ooit het gevoel gehad dat je huis wat somber en donker aanvoelt, zelfs [...]