HK Living Vloerkleden

Mensen die er reeds voor hebben gekozen om één of meerdere vloerkleden in huis te halen zullen het ongetwijfeld kunnen beamen, de keuze van het vloerkleed is altijd voor een groot deel bepalend voor de globale uitstraling van je interieur. Omwille van deze reden is het dan ook altijd belangrijk om goed na te denken voordat je over gaat tot het aanschaffen van bepaalde vloerkleden. In het assortiment met HK Living vloerkleden zijn gelukkig heel wat verschillende exemplaren terug te vinden welke je stuk voor stuk zullen weten te verbazen. Dit niet alleen omwille van hun veelal in het oog springende design, maar ook voor het extra sfeervolle karakter welke ze kunnen realiseren in jouw interieur. Ben jij ook benieuwd naar wat het aanbod met HK Living vloerkleden allemaal voor jou in petto heeft? Lees dan snel verder en maak kennis met de prachtige vloerkleden van het Nederlandse merk HK Living.

Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

OVER HET MERK HK LIVING

"Het Nederlandse design merk HK Living is in 2008 opgezet door Sander Klaver en Emiel Hetsen. De inspiratie voor hun collectie meubels & woonaccessoires halen zij uit het verleden en dit maken zij uniek dankzij “eclecticisme”: de combinatie van twee of meer historische stijlen. In deze grote collectie brengt HK Living een mooie balans tussen de look-en-feel van toen en de functionaliteit van nu. Dankzij deze enorme collectie is het dan ook geen geheim dat er voor ieder wel wat leuks tussen zit. Dat is HK Living!"

Meer HK Living op Pinterest

Een sfeervolle toevoeging aan elk interieur

Over welke stijl van interieur je ook mag beschikken, heel veel mensen geven op een zeker ogenblik te kennen dat ze toch wat sfeer en gezelligheid missen. Niet zelden wordt dit gevoel gecreëerd door een koud ogende vloer. Zowel in een klassiek als een modern interieur wordt er namelijk reeds vele jaren de voorkeur gegeven aan een minimalistische vloer zonder al teveel poespas. Daar is helemaal niets mis mee, maar op deze manier kan een leeg en oppervlakkig gevoel ontstaan. De HK Living vloerkleden brengen daarop efficiënte wijze verandering in. De prachtige stijl waar deze vloerkleden over beschikken zorgt er namelijk voor dat er aan elk interieur net dat tikkeltje extra karakter kan worden gegeven. In de praktijk zal je bovendien altijd kunnen vaststellen dat dit ook het algemene gevoel in de ruimte alleen maar ten goede komt. Ongeacht de voorkeur waar je over beschikt op vlak van design, je zal steeds kunnen vaststellen dat het aanbod met HK Living vloerkleden je het allemaal weet te bieden!

Keuze uit een riant aanbod met verschillende motieven

In eerste instantie zal bij het bekijken van het aanbod met HK Living vloerkleden meteen opvallen dat de vloerkleden kunnen worden aangekocht met tal van verschillende motieven. Ook dit zorgt er uiteraard voor dat ze in menig aantal verschillende interieurstijlen tot hun recht komen. Niet alleen de motieven waar gebruik van wordt gemaakt springen in het oog. Wat namelijk ook te denken van de materialen waar de HK Living vloerkleden uit zijn vervaardigd? Kijk er bijvoorbeeld niet vreemd van op wanneer je een vloerkleed van jute in het assortiment aantreft. Uiteraard zijn ook de klassieke, katoenen vloerkleden ruim voldoende vertegenwoordigd. In ieder geval, naar welke stijl van vloerkleed jouw voorkeur in de praktijk ook uit mag gaan, het aanbod met HK Living vloerkleden biedt het je allemaal.

Gegarandeerd een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Ondanks het feit dat voor alle verschillende woonaccessoires uit het aanbod van HK Living geldt dat ze met aandacht voor kwaliteit zijn vervaardigd is het zo dat ze zich eveneens kenmerken door een zeer aantrekkelijk prijskaartje. HK Living staat er dan ook om bekend een merk te zijn welke prachtige woonaccessoires betaalbaar wil houden voor iedereen. Ben je dus met andere woorden nog op zoek naar prijs-kwaliteit uitstekende vloerkleden? In dat geval is het zeker de moeite waard om je even te verdiepen in het aanbod met HK Living vloerkleden!

Productcategorieën

Meer inspiratie op Homeblend

Wooninspiratie Tuin inspiratie Keuken inspiratie Badkamer inspiratie Slaapkamer inspiratie
5 onmisbare items voor je veranda

Heb je thuis de beschikking over een veranda? Geluksvogel. Op een veranda kun je aangenaam [...]

TV ophangen: zo stap voor stap ophangen

Er bestaan verschillende soorten TV beugels, elk ontworpen voor specifieke behoeften en ruimtes – van [...]

KOZ-E Sleep: het duurzame alternatief voor airconditioning die je slaap verbetert

In een wereld die steeds meer aandacht besteedt aan duurzaam leven, is de zoektocht naar [...]

3 tips voor het kiezen van zonwering

Hoewel de winter nog in volle gang is, dromen we stiekem al een beetje van [...]

Tijd om je woning te verduurzamen? Dit zijn 4 tips hoe je dat het makkelijkste doet!

In een tijd waarin klimaatverandering een steeds groter onderwerp vormt is het belangrijk dat we [...]

Wat is de ideale maat vloerkleed voor in mijn huis?

Wanneer je een nieuwe sfeer in je huis wilt creëren, is de keuze van een [...]

Milieuvriendelijke kelderafdichting: duurzaamheid voor een droge kelder

Een van de cruciale aspecten van kelderafdichting is niet alleen de bescherming van je huis [...]

Dit moet jij weten over een garagedeur van aluminium

Veel woningen hebben een garage. Garages zijn er in allerlei soorten en maten. Denk aan [...]

Hoeveel kost een hal- en traprenovatie?

Bij het renoveren van een woning wordt vaak veel aandacht besteed aan woonkamers, keukens en [...]