Homeblend start samenwerking met Homeplant.nl

Sinds donderdag 14 mei 2020 is Homeblend een samenwerking gestart met Homeplant. Je vindt vanaf nu het volledige aanbod kamerplanten van Homeplant op Homeblend. Voor Homeblend zijn kamerplanten volledig nieuw in de collectie, maar ze sluiten wel perfect aan op het huidige assortiment en de propositie van het merk. Door de samenwerking heeft Homeblend haar focus verlegt van ‘wonen, koken & lifestyle’ naar ‘wonen, planten & lifestyle’ waarmee het inspeelt op de wensen van de consument: steeds meer groen in huis.

De kamerplanten kwekers van Homeplant

Homeplant: een unieke propositie binnen kamerplanten

Bij Homeplant bestel je dagverse kamerplanten. Dat betekent dat de kamerplanten na bestelling door de klant, binnen 48 uur bij Homeplant worden geleverd. Na ontvangst door Homeplant worden de planten gecontroleerd, perfect verpakt en dezelfde dag weer verzonden naar de klant. De verzending gaat met PostNL, die de kamerplanten de volgende dag bij de klant aflevert. Een waterdichte propositie, waarbij bewezen wordt dat het bestellen van kamerplanten via internet echt niet lastig hoeft te zijn. Homeplant werkt hiervoor samen met goede, duurzame Nederlandse kwekers met een enthousiaste instelling. Zo wordt samen gestreefd naar het beste assortiment kamerplanten voor de beste prijs.

Wat kun je verwachten op Homeblend?

Op Homeblend zullen we steeds vaker aandacht geven aan kamerplanten. In tijden waar we steeds vaker thuis zitten wordt ook een gezonde omgeving steeds belangrijker. Lees onderstaande blog met de tien populairste kamerplanten van 2020 of bekijk alle hippe kamerplanten van Homeplant via Homeplant.nl.

Populairste kamerplanten op Homeplant

Alle kamerplanten Groene kamerplanten Luchtzuiverende kamerplanten
26,50

  Met zijn grote bladeren een echte Jungle King
  Luchtzuiverende kamerplant: makkelijke verzorging
  Anthurium: direct van Nederlandse kwekers
  Op werkdagen binnen 72 uur gratis bezorgd

22,50

  Bekende, zeer makkelijk te verzorgen plant
  Luchtzuiverende plant: weinig verzorging nodig
  Sanseveria: direct van Nederlandse kwekers
  Op werkdagen binnen 72 uur gratis bezorgd

40,00

  Groene kamerplant met bladeren in hartvorm
  Zeer luchtzuiverende kamerplant voor iedere ruimte
  Philodendron: direct van Nederlandse kwekers
  Op werkdagen binnen 72 uur gratis bezorgd