Hotspots in Apeldoorn

Apeldoorn telt heel wat uitnodigende hotspots waarin je van de ene verbazing in de andere valt. Elke hotspot die wij aan je voorstellen heeft dan ook wel iets unieks te bieden. In het bijzonder het interieur van deze zaken beschikt steeds over een net wat afwijkend karakter. Hierdoor weten ze zich als geen ander te onderscheiden ten opzichte van de massa. Ben jij als local nog op zoek naar enkele niet te missen adresjes of wil je graag als bezoeker kennismaken met de leukste hotspots Apeldoorn? In beide gevallen is het zeker de moeite waard om de zaken die wij aan je voorstellen te ontdekken!

Schenkers

Schenkers is in vele opzichten een bijzondere zaak in Apeldoorn. Dit wordt eigenlijk reeds duidelijk op het ogenblik dat je de buitenkant van deze zaak aanschouwt. Zo zijn er verschillende leuke zitplaatsen aan het raam gemaakt waarbij gasten de mogelijkheid hebben om hun hapje en drankje neer te zetten op paletten. Extra zitplaatsen zijn gecreëerd door gebruik te maken van bierbakken. Het doet eigenlijk allemaal een beetje denken aan de betere Western bars… Het interieur van Schenkers oogt een beetje ruw met vintage elementen. De kaart van Schenkers bestaat uit een mooie selectie met speciaalbieren, heerlijke hamburgers en (vegan) lunchgerechten. Ook de speciality coffee van Schenkers is zeker een aanrader!

Het CODA Café 

Het CODA Café heeft na haar verbouwing een heuse metamorfose ondergaan. De enorme raampartijen zorgen voor een fantastische lichtinval die de talrijke, felle kleuren waar gebruik van is gemaakt extra in de verf zetten. Geen enkel onderdeel van het interieur van het CODA Café is ongemoeid gelaten. De wit gekleurde muren zijn dan ook allen voorzien van opvallende en vooral zeer kleurrijke tekeningen. De gezellige zeteltjes nodigen op hun beurt uit om lekker te vertoeven. Ben je op zoek naar een hippe plaats om te kunnen genieten van een lekker drankje en een smaakvol hapje? Dan ben je bij het CODA Café zeker aan het juiste adres!

Evviva Wijnbar

Eén van de mooiste wijnbars van Nederland is gelegen in Apeldoorn. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat deze zaak helemaal niet kon ontbreken in deze lijst met hotspots Apeldoorn. We hebben het hierbij uiteraard om de ‘Evviva Wijnbar’. De wijnkaart is hier danig gevuld en bestaat uit heerlijke wijnen die afkomstig zijn uit verschillende landen en streken. Bijzondere aandacht is er zoals de naam reeds laat vermoeden uiteraard vooral voor Italiaanse wijnen. Genieten van een lekker glaasje wijn samen met een stevige borrel- of kaasplank? Dat betekent genieten bij de Evviva Wijnbar! Geef bij het betreden van deze wijnbar zeker ook de nodige aandacht aan het prachtige interieur. De met rode velours beklede stoeltjes zorgen samen met de Chesterfield zetels voor een werkelijk fantastisch mooi geheel.

Sushi Next

Bij ‘Sushi Next’ in Apeldoorn wordt sushi eten echt wel naar een hoger niveau getild. In het midden van de zaak bevindt zich bijvoorbeeld een draaiende sushiband met plaats voor ongeveer 30 couverts. Reeds bij het betreden van deze zaak zal je meteen worden verrast door de ongelofelijk chique interieurstyling. De open keuken waar gebruik van wordt gemaakt zorgt bovendien voor nog meer sfeer… en de meest verrukkelijke aroma’s! Wat Sushi Next nog wat extra bijzonder maakt is dat ze volledig gasloos is. Dit betekent dat ze voor de volle honderd procent werkt op elektriciteit. Voor de kinderen is er een aparte kindermenukaart voorzien en ook een speciale vegetarische kaart is voor handen. Sushi (of een andere maaltijd) eten bij Sushi Next is in ieder geval iets wat je niet snel meer zal vergeten!

Poké Bowl King

Niet alleen het interieur is bepalend voor het hippe karakter waar hotspots Apeldoorn over beschikken. Ook in de manier waarop ze hun maaltijden presenteren kan een zeer hippe toets schuilgaan. Dit geldt zeker voor ‘Poké Bowl King’ in Apeldoorn. Liefhebbers van sushi komen hier als geen ander aan hun trekken. Ben jij niet meteen een fan van vis? Ook dan kan je Poké Bowl King perfect bezoeken. Er staat immers ook gegrilde kip en tofoe op de menukaart. Het interieur van deze zaak is vrij simplistisch, maar toch wilden we je deze geweldige hotspot voor sushi-liefhebbers in Apeldoorn niet onthouden! 

Klein Berlijn

Wist je dat je in Apeldoorn zonder probleem kennis kan maken met een stukje Berlijn? De zaak ‘Klein Berlijn’ is er eentje die van begin tot einde weet te verbazen. Het ruwe, pure interieur maakt meteen duidelijk waar het hier allemaal om draait. En wat doet die fiets aan de muur? Eigenlijk niets, maar het draagt wel bij aan de unieke setting die men met Klein Berlijn heeft willen creëren. Er zijn verspreid over de zaak verschillende leuke tafeltjes terug te vinden waar je alleen, samen met je vriendin of met een grote groep vrienden aan plaats kan nemen. Het interieur van deze hotspot weet op zich reeds te overtuigen, maar er is meer. Ook de menukaart bestaande uit onder meer een burrata met tomaat, truffel en paddenstoelen is eigenlijk niet te versmaden!

La Niche

Bij het bekijken van de verschillende hotspots Apeldoorn die er bestaan zal je op een zeker ogenblik ook kennis moeten maken met ‘La Niche’. In het bijzonder de gezellige sfeer die er hangt zorgt er gecombineerd met de uitstekende bediening voor dat deze zaak door de jaren heen ongelofelijk populair is geworden. Bovendien is La Niche gelegen tegenover het Orpheus theater. Wanneer je op zoek bent naar een goed gelegen, gezellige en bovendien erg uitnodigende hotspot is deze La Niche dan ook beslist het overwegen waard. Merk tijdens je bezoek aan deze zaak ook de frames op die als het ware verdiept in de muur zijn geïntegreerd. Hierin zijn verschillende absolute pronkstukjes terug te vinden die het interieur nog specialer maken.

Leef eten en drinken

Dat je bij ‘Leef eten en drinken’ aan het juiste adres bent voor de lekkerste gerechten en de meest bijzondere drankjes maakt de naam van deze zaak meteen duidelijk. Dat is echter zeker niet de enige reden waarom je een bezoekje aan deze horecazaak zou moeten overwegen. Dat Leef eten en drinken in deze lijst met hotspots Apeldoorn is opgenomen heeft ze immers niet alleen te danken aan haar fantastische menukaart. Ook aan de inrichting werd namelijk duidelijk heel wat aandacht besteed. De prachtige lampen die boven de bar zijn terug te vinden zijn hier slechts één voorbeeld van. Bovendien valt meteen op dat er meer industriële invloeden niet worden gevreesd door de uitbaters. Toch doet het geheel vooral landelijk aan met hier en daar wat vintage invloeden. Eén ding staat in ieder geval vast, gezelligheid is bij Leef eten en drinken zonder enige twijfel gegarandeerd!