Hotspots in Arnhem

Arnhem, de hoofdstad van de provincie Gelderland is op vele vlakken uitgegroeid tot een uitnodigende, hippe stad. Dit blijkt niet in het minst uit de uitstekende horecazaken die er zijn terug te vinden. Door een bezoek te brengen aan deze verschillende zaken zal je niet alleen kennismaken met een ruime keuze aan verrassende maaltijden, ook het interieur is vaak om duimen en vingers van af te likken. Ben jij benieuwd naar wat nu precies de beste hotspots Arnhem zijn? Wij zochten ze voor je uit en stellen ze graag aan je voor!

JANS’ Arnhem

De sfeer en gezelligheid van de Franse lichtstad ervaren in Arnhem? Dat is mogelijk bij JANS’! Tijdens een bezoek aan deze horecazaak maak je kennis met een typisch Parijse inrichting die veel weg heeft van de bekende “Grand Cafés”. Je geniet bij JANS’ niet alleen van een sfeervol interieur, daarnaast bieden de verschillende stoelen en banken je ook een uitstekend zitcomfort. Dit alles gecombineerd met de eigentijdse gerechten met Franse toetsen zorgt er voor dat dit absoluut één van de betere hotspots Arnhem is. Heb jij je hart ook verloren aan de bijzondere sfeer en het unieke karakter van de Franse lichtstad? Dan mag een bezoekje brengen aan JANS’ eigenlijk absoluut niet op je planning voor Arnhem ontbreken.

Popocatepetl The Mexican Arnhem

De Mexicaanse keuken is verrassend, zuiders getint en vooral bijzonder lekker. Genieten van de Mexicaanse keuken wordt zomaar nog leuker wanneer het kan gebeuren in een authentieke, Mexicaanse sfeer. Dat is precies waar Popocatepetl The Mexican voor heeft gezorgd. De typisch Mexicaanse inrichting zorgt er voor dat er altijd weer een beetje zon te bespeuren valt in Arnhem, zelfs op de meest regenachtige dagen. De eigenaars van Popocatepetl The Mexican hebben er duidelijk alles aan gedaan om een stukje Mexico in hun zaak naar binnen te brengen. Dit valt af te leiden uit de verschillende, in het oog springende details die hier aan je voorgesteld worden. Gaande van de Mexicaanse woorden aan het plafond tot de wel erg in het oog springende bar, over elk element is duidelijk goed nagedacht. Voor liefhebbers van de Mexicaanse keuken absoluut een aanrader om te bezoeken!

STAN&CO Arnhem

Wanneer je graag kennis wil maken met de meest bijzondere hotspots Arnhem kan je absoluut niet om ‘STAN&CO’ heen. Deze zaak is gevestigd in een voormalig, statig bankgebouw welke aan de binnenkant volledig werd gestript. Deze keuze bleek uitstekend uit te pakken. Het bijzondere, authentieke karakter van het gebouw is op deze manier namelijk terug zichtbaar geworden. Het resultaat is een sterk industrieel getint interieur met heel wat opvallende elementen. Het industriële interieur zorgt er gecombineerd met de zeer eigentijdse, hippe gerechten voor dat STAN&CO sinds haar opening is uitgegroeid tot één van de meest populaire hotspots Arnhem. Beslist een bezoekje waard dus!

Bistro Velvet Arnhem

Bij het ontdekken van de betere hotspots Arnhem spreekt het voor zich dat meteen de passie van de uitbaters en het personeel in het oog moet springen. Die passie ervaar je als nergens anders in Bistro Velvet. Eigenaar Jin beschikt zelf over een ronduit indrukwekkende kennis op vlak van voeding en drinken met als absolute uitschieter zijn kennis in wijn. Dat is ook niet zo vreemd, want Jin werkte samen met enkele van Nederlands beste sommeliers. Niet alleen hetgeen je hier geserveerd krijgt is bijzonder. Ook het interieur draagt bij aan het unieke karakter waar deze horecazaak over beschikt. Een ietwat stoere basis is dan ook aangevuld met interieurpareltjes die afkomstig zijn vanuit alle uithoeken van de wereld. De foto’s die aan de muren zijn terug te vinden doen op hun beurt weer denken aan alle bijzondere ervaringen die Jin door de jaren heen heeft opgedaan.

Miyagi & Jones Arnhem

De combinatie van een industrieel interieur met Aziatische invloeden lijkt op het eerste zicht misschien een beetje gewaagd. Dat het in de praktijk uitstekend kan uitpakken bewijst Miyagi & Jones als geen ander. Sinds haar opening mag deze zaak zich dan ook met recht en rede één van de absoluut populairste hotspots Arnhem noemen. Je geniet er niet alleen van een ronduit bijzonder interieur, daarnaast maak je er een keuze uit een groot aantal verschillende, speciale bieren en kan je er Aziatische streetfood ontdekken. Voor wie al zijn of haar zintuigen wil laten prikkelen is dit beslist een zaak die niet op je verlanglijstje mag ontbreken!

Stella by Starlight Arnhem

Lunchen of dineren in een op en top vintage interieur? In dat geval is ‘Stella by Starlight’ een absolute aanrader. Deze zaak is ingericht als één grote, vintage huiskamer waarbij een ietwat druk, maar ongelofelijk gezellig karakter overheerst. De vele bloembakken die in de zaak zijn terug te vinden geven het geheel een natuurlijke uitstraling. Hierdoor ontstaat een perfecte harmonie met het gebruik van andere natuurlijke materialen. Voor liefhebbers van vintage design is deze zaak misschien wel één van de meest bevredigende hotspots Arnhem.

‘Goed’ Proeven Arnhem

Parijs heeft duidelijk dienst gedaan als inspiratiebron voor verschillende horecazaken in Arnhem. Ook ‘Goed’ Proeven is immers een zaak die leentje buur heeft gespeeld bij de Franse hoofdstad. Je geniet hier van de meest smaakvolle cocktails en bijzondere hapjes in een interieur welke is geïnspireerd door het Parijs van de jaren ’30. Ook hier is er duidelijk gekozen voor het “sharing is caring” principe. Verschillende kleine gerechtjes die op de kaart zijn terug te vinden nodigen immers uit om samen van te genieten met vrienden en familieleden.

’t Taphuys Arnhem

Eén van de meest in het oog springende hotspots Arnhem is ongetwijfeld ’t Taphuys. In deze bijzondere horecazaak is het mogelijk om eindeloos speciaalbiertjes en heerlijke wijnen te proeven. Neem een klein proefglaasje en maak naar hartenlust kennis met de lekkerste dranken die er op deze wereldbol worden geproduceerd. Uiteraard kan je hier niet alleen kennismaken met heerlijke dranken, je maakt ook een keuze uit een lekkere menukaart. Alle gerechten voor het diner die hier worden geserveerd worden klaargemaakt op de Josper grill. Het interieur van ’t Taphuys is duidelijk industrieel getint met hier en daar wat vintage invloeden. Merk ook de bijzondere lampen op die duidelijk fungeren als eye-catcher aan het statige plafond!