Hotspots in Den Haag

Den Haag is een geweldige stad die voor iedereen wel wat leuks te bieden heeft. Verspreid over de stad zijn bovendien verschillende prachtige hotspots terug te vinden die je stuk voor stuk een unieke ervaring bieden. Bij deze hotspots ben je niet alleen aan het juiste adres voor een lekker drankje, maar ook voor een smaakvolle hap. Daarnaast is het zo dat de meeste hotspots Den Haag zich ook trachten te onderscheiden door hun uitstraling en concept. Ben jij ook benieuwd naar welke bijzondere adresjes je in Den Haag kan ontdekken? Wij hebben alvast enkele niet te missen hotspots op deze pagina voor je verzameld!

Lola Bikes & Coffee 

Eén van de absolute top hotspots Den Haag voor mensen die houden van fietsen luistert naar de naam ‘Lola Bikes & Coffee’. Het interieur is omwille van verschillende redenen best opvallend te noemen. In eerste instantie zijn er de ruw gelaten muren aan de ene kant van de zaak. Deze vormen een opvallend contrast ten opzichte van de andere muren die zijn voorzien van opvallende tekeningen. Daarnaast spreekt het voor zich dat de fiets hier nooit ver weg is. Je vindt ze terug aan het plafond, voor en aan de muren… en eigenlijk zo goed als overal waar je maar kijkt. Tijdens het ontdekken van de prachtige fietsen geniet je bovendien van een smaakvol kopje koffie. Zeker een aanrader voor liefhebbers van de wielersport!

Mama Kelly

Wie helemaal gek is van een industrieel getint interieur om in te lunchen of te dineren is bij ‘Mama Kelly’ in Den Haag aan het juiste adres. De uitstraling van dit pand past perfect bij het ruwe karakter welke men in het interieur heeft weten te verwerken. Helemaal aan het uiteinde van de zaak is bovendien boven de raampartijen een statige afbeelding van ‘Mama Kelly’ terug te vinden welke het geheel nog een extra bijzondere aanblik biedt. De tafeltjes en stoeltjes zijn simplistisch, maar voldoen perfect aan de wensen van de gasten. In ieder geval, ben je op zoek naar één van de betere industrieel getinte hotspots Den Haag? Dan is deze Mama Kelly zeker en vast het ontdekken meer dan waard!

Brouwerij en Bar Kompaan 

Eén van de meest jonge en hippe hotspots Den Haag is ongetwijfeld ‘Brouwerij en Bar Kompaan’. Alleen al de locatie waar deze bar is gevestigd zorgt er voor dat ze het ontdekken waard is. Je vindt deze horecazaak dan ook terug in de Binckhorsthaven. Het betreft hier een oud industrieel terrein van waaruit je beschikt over een fenomenaal uitzicht op de binnenhaven. Brouwerij en Bar Kompaan heeft een deel van deze site ingenomen waarbij de zeecontainers en de houten steigers gewoon behouden zijn gebleven en in het interieur werden opgenomen. Het resultaat is een echt bijzondere bar die met recht en rede wordt beschouwd als één van de meest eigentijdse hotspots Den Haag!

Café Huppel the Pub 

Liefhebbers van whisky kunnen in Den Haag niet om ‘Café Huppel the Pub’ heen. Deze bar heeft wellicht het meest uitgebreide assortiment met whisky van de hele stad. Je maakt er dan ook kennis met niet minder dan 150 verschillende soorten. Ben je niet zo’n fan van een goede single malt? Geen zorgen, er staan ook nog meer dan voldoende andere heerlijke dranken op de kaart. Het interieur van deze zaak is duidelijk klassiek getint waardoor je jezelf meermaals op een nostalgisch momentje zal betrappen. De rookworsten die aan de bar boven je hoofd bengelen? Ook die dragen stiekem best bij aan de setting van deze niet te missen hotspot!

Catch 

Vraag aan inwoners van Den Haag waar je de lekkerste vis kan kopen en je krijgt gegarandeerd de naam ‘Simonis’ te horen. Niet alleen beschikt deze keten over vier viswinkels, daarnaast hebben ze ook een niet te versmaden restaurant welke aan de jachthaven (hoe kan het ook anders?) is terug te vinden. Dit restaurant luistert naar de naam ‘Catch’ en biedt gasten onder meer ‘the catch of the day’ aan. De vis die je dan op je bord krijgt zwom ’s ochtends tot vijf uur nog gewoon in de zee! Verser kan het natuurlijk moeilijk. Toch is de verse vis niet de enige reden om dit restaurant te bezoeken. Daarnaast beschikt ze namelijk ook over een geweldig, stijlvol interieur welke veel weg heeft van de binnenkant van een luxe cruiseschip. Het bijzonder vormgegeven plafond, de statige pilaren en de bijzonder uitziende tafeltjes dragen stuk voor stuk bij aan de unieke uitstraling van Catch. In het bijzonder voor visliefhebbers is dit ongetwijfeld één van de meest aan te raden hotspots Den Haag!

Juni 

Juni wordt wel eens de verborgen parel van Den Haag genoemd en dat is best opvallend. Deze horecazaak is namelijk terug te vinden in een voormalig bankgebouw. Ondanks het feit dat deze parel inderdaad enig zoekwerk vereist is ze zeker het ontdekken waard. Eenmaal je bij Juni naar binnen stapt kom je immers terecht in een groene oase. Het leuke stadstuintje voorziet het geheel van een extra gemoedelijke aanblik. Je bent bij Juni niet alleen aan het juiste adres voor een verkwikkende lunch, ook een heerlijk ontbijtje wordt je hier met alle plezier geserveerd. Absolute aanraders van deze hotspot zijn de huisgemaakte granola en de verschillende quiches, ciabatta’s en gezonde salades!

Lolapalooza

Dat niet alle hotspots Den Haag over een zeer eigentijds karakter moeten beschikken bewijst ‘Lolapalooza’ als geen ander. Dit koffie-adresje neemt je mee terug in de tijd en hanteert een niet onbelangrijke filosofie, namelijk “eten wat de pot schaft!”. De partner van Bibi, Rens maakt hier dagelijks de lekkerste boterhammen klaar voor de gasten. Een boterham met zelfgemaakte eiersalade, een romige geitenkaas of een lekker frisse zalm met dille zijn slechts enkele van de mogelijkheden waarover je beschikt. Tijdens de zomermaanden kan je genieten op het gezellige terrasje voor de deur. De rest van het jaar kan je jouw dagelijkse lunch nuttigen in het simplistisch ogende interieur boordevol met vintage toetsen. Ondanks het feit dat het interieur misschien niet bij iedereen even in de smaak zal vallen is dit ongetwijfeld één van de meest huiselijke hotspots die Den Haag rijk is!