House Doctor Hanglampen

De lampen die door House Doctor op de markt zijn gebracht zijn door de jaren heen ongelofelijk populair geworden. Dit hebben ze vooral te danken aan hun bijzondere uitstraling. Begrijp ons niet verkeerd, de House Doctor hanglampen zijn gemaakt van erg kwalitatieve materialen, maar vooral het design steekt er toch met kop en schouders bovenuit. Voor welke exemplaar jij uiteindelijk zal gaan kiezen is natuurlijk een persoonlijke keuze. Wel is het zo dat de ‘House Doctor Glow Hanglamp’ bekend staat als een absolute topper. Vooral het in het oog springende, blinkende, aluminium design heeft heel wat mensen reeds weten te overtuigen.

Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

OVER HET MERK HOUSE DOCTOR

"Het merk ‘House Doctor’ behoort eigenlijk toe aan de gelijknamige ‘House Doctor Group’. Onder deze groep vallen ook nog heel wat andere merken. Het gaat hierbij dan om onder meer ‘Monograph’, ‘Meraki’ en ‘Nicolas Vahé’. De House Doctor meubels weten zich echter te onderscheiden omwille van hun aansprekende, Scandinavische stijl met typisch Boheemse elementen. Het resultaat is een werkelijk fantastische collectie die het hart van menig aantal interieurliefhebbers ongetwijfeld sneller zal doen slaan."

Meer House Doctor op Pinterest

De mooiste hanglampen, vervaardigd uit verschillende materialen

Het lijkt de opzet te zijn van House Doctor om er voor te zorgen dat haar hanglampen in elke stijl van interieur geïntegreerd kunnen worden. Het moet gezegd, men is daar eigenlijk prima in geslaagd. Uiteraard is het ene ontwerp als wat gewaagder dan het ander, we kunnen ons niet inbeelden dat het ook maar in eender welke stijl van interieur niet tot zijn recht komt. Voor het produceren van de verschillende lampen wordt steeds gebruik gemaakt van verschillende, kwalitatieve materialen. Denk op dit vlak niet alleen aan aluminium, maar ook aan glas, ijzer, messing en metaal. Uiteraard zijn de hanglampen van House Doctor eveneens verkrijgbaar in verschillende, aansprekende kleuren.

In lengte verstelbare House Doctor hanglampen

House Doctor is een merk dat bijzondere aandacht heeft voor zowel visuele als praktische details. Kies je er bijvoorbeeld voor om de industrieel getinte ‘Casa’ hanglamp van House Doctor in huis te halen? Dan zal je kunnen vaststellen dat de lamp in lengte verstelbaar is. Dit zorgt er voor dat ze nog op veel meer plaatsen tot haar recht kan komen. Bovendien wordt het op deze manier ook mogelijk gemaakt om te spelen met de opstelling wanneer je meerdere van deze lampen hebt aangekocht. Verder beschikt deze hanglamp over een strakke afwerking en een industriële look. Prima dus om te integreren in een stoer uitziend interieur!

Gegarandeerd een topper in jouw interieur!

De House Doctor hanglampen zijn zoveel meer dan alleen maar een lichtbron in je interieur. Hun bijzonder uitgekiende en vaak opvallend eigenwijze design zorgt er immers voor dat ze meteen bij het betreden van het pand in het oog springen. Wil jij beslist geen genoegen nemen met een twaalf in een dozijn hanglamp en ben je dan ook op zoek naar een echt bijzonder exemplaar waarmee je gasten elke keer opnieuw zal weten te imponeren? Zoek dan niet verder en ontdek snel de vele prachtige House Doctor hanglampen die er bestaan!