House Doctor Wandlampen

Lang niet iedereen is te vinden voor de nogal in het oog springende uitstraling waar hanglampen doorgaans over beschikken. Wil jij liever de ruimte niet breken met verlichting? Dan kan het interessant zijn om te kijken in de richting van wandlampen. Ook dit soort lampen hoeven niet noodzakelijkerwijs eentonig en saai te zijn, in tegendeel. Neem nu bijvoorbeeld de House Doctor wandlampen. Deze wandlampen hebben altijd een erg leuk design waardoor ze meteen een extra touch geven aan bijvoorbeeld een verder kaal ogende muur. Lijkt dit jou ook wel wat? Dan hoef je niet verder te zoeken. Maak snel kennis met de unieke (design)eigenschappen waar de House Doctor wandlampen over beschikken!

Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

OVER HET MERK HOUSE DOCTOR

"Het merk ‘House Doctor’ behoort eigenlijk toe aan de gelijknamige ‘House Doctor Group’. Onder deze groep vallen ook nog heel wat andere merken. Het gaat hierbij dan om onder meer ‘Monograph’, ‘Meraki’ en ‘Nicolas Vahé’. De House Doctor meubels weten zich echter te onderscheiden omwille van hun aansprekende, Scandinavische stijl met typisch Boheemse elementen. Het resultaat is een werkelijk fantastische collectie die het hart van menig aantal interieurliefhebbers ongetwijfeld sneller zal doen slaan."

Meer House Doctor op Pinterest

Geschikt om in elke kamer te integreren!

De House Doctor wandlampen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen. Niet alleen het ruime aanbod aan vormgevingen, maar ook de manier waarop de verlichting wordt gerealiseerd maakt dat deze lampen in heel wat ruimtes geïntegreerd kunnen worden. Dit kan dus met andere woorden niet alleen in de woonkamer gebeuren, maar ook in met name de slaapkamer. Een andere mogelijkheid is dat je bijvoorbeeld de ‘House Doctor Precise’ gebruikt als wandverlichting in de hal of zelfs in je thuiskantoor. In ieder geval, in welke ruimte je ook nood mag hebben aan nieuwe wandverlichting, de House Doctor wandlampen zijn zeker het overwegen waard.

Hou rekening met de gewenste lichtrichting!

Belangrijk om weten is dat bij wandlampen het licht op een andere manier doorheen de ruimte wordt verspreid als bij hanglampen het geval is. De positie van de lampen aan de muur is hier uiteraard grotendeels voor verantwoordelijk. De House Doctor wandlampen kunnen dan ook beschikken over een sterk verschillende lichtrichting. Zo zijn er bijvoorbeeld wandlampen verkrijgbaar waarbij de lichtrichting naar beneden wijst. Uiteraard zijn er ook exemplaren beschikbaar die over een verstelbare lichtrichting beschikken. Dit is natuurlijk een belangrijke factor waar je graag even stil bij zal willen blijven staan.

‘House Doctor Double Wandlamp’, twee wandlampen in één!

Heb je nood aan net wat extra verlichting op één en dezelfde plaats? Of wil je liever niet teveel verschillende wandlampen plaatsen? Ook daar heeft House Doctor iets voor gevonden! In het aanbod met House Doctor wandlampen zijn immers ook zogenaamde ‘Double’ exemplaren terug te vinden. In dit geval is er zoals de naam reeds doet vermoeden sprake van niet één, maar wel van twee lampen. De beide lampen draai je ook nog eens precies in die richting die jij wenst. Op deze manier kan je aan elke wand of in elke hoek precies die verlichting realiseren die jij wil.

Productcategorieën

Meer inspiratie op Homeblend

Wooninspiratie Tuin inspiratie Keuken inspiratie Badkamer inspiratie Slaapkamer inspiratie
5 onmisbare items voor je veranda

Heb je thuis de beschikking over een veranda? Geluksvogel. Op een veranda kun je aangenaam [...]

TV ophangen: zo stap voor stap ophangen

Er bestaan verschillende soorten TV beugels, elk ontworpen voor specifieke behoeften en ruimtes – van [...]

KOZ-E Sleep: het duurzame alternatief voor airconditioning die je slaap verbetert

In een wereld die steeds meer aandacht besteedt aan duurzaam leven, is de zoektocht naar [...]

3 tips voor het kiezen van zonwering

Hoewel de winter nog in volle gang is, dromen we stiekem al een beetje van [...]

Tijd om je woning te verduurzamen? Dit zijn 4 tips hoe je dat het makkelijkste doet!

In een tijd waarin klimaatverandering een steeds groter onderwerp vormt is het belangrijk dat we [...]

Wat is de ideale maat vloerkleed voor in mijn huis?

Wanneer je een nieuwe sfeer in je huis wilt creëren, is de keuze van een [...]

Milieuvriendelijke kelderafdichting: duurzaamheid voor een droge kelder

Een van de cruciale aspecten van kelderafdichting is niet alleen de bescherming van je huis [...]

Dit moet jij weten over een garagedeur van aluminium

Veel woningen hebben een garage. Garages zijn er in allerlei soorten en maten. Denk aan [...]

Hoeveel kost een hal- en traprenovatie?

Bij het renoveren van een woning wordt vaak veel aandacht besteed aan woonkamers, keukens en [...]