House Doctor Wandlampen

Lang niet iedereen is te vinden voor de nogal in het oog springende uitstraling waar hanglampen doorgaans over beschikken. Wil jij liever de ruimte niet breken met verlichting? Dan kan het interessant zijn om te kijken in de richting van wandlampen. Ook dit soort lampen hoeven niet noodzakelijkerwijs eentonig en saai te zijn, in tegendeel. Neem nu bijvoorbeeld de House Doctor wandlampen. Deze wandlampen hebben altijd een erg leuk design waardoor ze meteen een extra touch geven aan bijvoorbeeld een verder kaal ogende muur. Lijkt dit jou ook wel wat? Dan hoef je niet verder te zoeken. Maak snel kennis met de unieke (design)eigenschappen waar de House Doctor wandlampen over beschikken!

Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

OVER HET MERK HOUSE DOCTOR

"Het merk ‘House Doctor’ behoort eigenlijk toe aan de gelijknamige ‘House Doctor Group’. Onder deze groep vallen ook nog heel wat andere merken. Het gaat hierbij dan om onder meer ‘Monograph’, ‘Meraki’ en ‘Nicolas Vahé’. De House Doctor meubels weten zich echter te onderscheiden omwille van hun aansprekende, Scandinavische stijl met typisch Boheemse elementen. Het resultaat is een werkelijk fantastische collectie die het hart van menig aantal interieurliefhebbers ongetwijfeld sneller zal doen slaan."

Meer House Doctor op Pinterest

Geschikt om in elke kamer te integreren!

De House Doctor wandlampen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen. Niet alleen het ruime aanbod aan vormgevingen, maar ook de manier waarop de verlichting wordt gerealiseerd maakt dat deze lampen in heel wat ruimtes geïntegreerd kunnen worden. Dit kan dus met andere woorden niet alleen in de woonkamer gebeuren, maar ook in met name de slaapkamer. Een andere mogelijkheid is dat je bijvoorbeeld de ‘House Doctor Precise’ gebruikt als wandverlichting in de hal of zelfs in je thuiskantoor. In ieder geval, in welke ruimte je ook nood mag hebben aan nieuwe wandverlichting, de House Doctor wandlampen zijn zeker het overwegen waard.

Hou rekening met de gewenste lichtrichting!

Belangrijk om weten is dat bij wandlampen het licht op een andere manier doorheen de ruimte wordt verspreid als bij hanglampen het geval is. De positie van de lampen aan de muur is hier uiteraard grotendeels voor verantwoordelijk. De House Doctor wandlampen kunnen dan ook beschikken over een sterk verschillende lichtrichting. Zo zijn er bijvoorbeeld wandlampen verkrijgbaar waarbij de lichtrichting naar beneden wijst. Uiteraard zijn er ook exemplaren beschikbaar die over een verstelbare lichtrichting beschikken. Dit is natuurlijk een belangrijke factor waar je graag even stil bij zal willen blijven staan.

‘House Doctor Double Wandlamp’, twee wandlampen in één!

Heb je nood aan net wat extra verlichting op één en dezelfde plaats? Of wil je liever niet teveel verschillende wandlampen plaatsen? Ook daar heeft House Doctor iets voor gevonden! In het aanbod met House Doctor wandlampen zijn immers ook zogenaamde ‘Double’ exemplaren terug te vinden. In dit geval is er zoals de naam reeds doet vermoeden sprake van niet één, maar wel van twee lampen. De beide lampen draai je ook nog eens precies in die richting die jij wenst. Op deze manier kan je aan elke wand of in elke hoek precies die verlichting realiseren die jij wil.

Productcategorieën

Meer inspiratie op Homeblend

Wooninspiratie Tuin inspiratie Keuken inspiratie Badkamer inspiratie Slaapkamer inspiratie
Je vloer verbouwen? Met deze 3 tips vind jij het juiste ondervloer materiaal

Iedere verbouwing eist planning en organisatie. Het verbouwen van je vloer is een project dat [...]

Voor- en nadelen van investeren in een beleggingspand

Investeren in vastgoed is een uitstekende methode om vermogen mee op te bouwen. Zoals bij [...]

Waarom kiezen mensen voor het beveiligen van de woning

U ziet het tegenwoordig steeds vaker voorkomen: huizen en panden voorzien van een alarminstallatie, camerasysteem [...]

Jouw wooncomfort verbeteren: hier kan je aan denken

In een tijd waarin we vaak druk bezig zijn, willen we thuis zo veel mogelijk [...]

Welke lichtsterkte en lichtkleur moeten lampen hebben in elke ruimte in huis?

Licht is niet alleen functioneel, maar ook bepalend voor de sfeer in een ruimte. Het [...]

Veranda voordelen? Alle voordelen van een veranda

Een veranda is veel meer dan alleen een stijlvolle toevoeging aan je huis. Het brengt [...]

Pakket brievenbus voordelen? Alle voordelen van een pakketbrievenbus

In de moderne wereld, waar online winkelen een tweede natuur is geworden, is de behoefte [...]

Zo krijg je meer licht in huis: verbouwen of niet?

Heb je ooit het gevoel gehad dat je huis wat somber en donker aanvoelt, zelfs [...]