Item van de maand: Zuiver Eetkamerstoel OMG

In dit artikel gaan we in op het item van de maand. De eetkamerstoel OMG van het merk zuiver. Als je op zoek bent naar nieuwe eetkamerstoelen, dan zou je eens naar een Zuiver Eetkamerstoel moeten kijken. Zuiver heeft een speciale lijn stoelen: de Zuiver OMG eetkamerstoelen. Deze stoelen hebben niet alleen een fraaie vormgeving, maar zitten ook nog eens extreem lekker. Daarom hebben we in dit artikel speciale aandacht voor de Zuiver OMG eetkamerstoel.

De Zuiver OMG eetkamerstoel

Als je de eetkamerstoel van Zuiver bekijkt dan valt je in de eerste plaats het fraaie ontwerp op. De eetkamerstoelen van OMG zijn in de eerste plaats aan alle kanten gestoffeerd. Daarnaast zie je dat de stoel bijzonder is ontworpen. Aan de ene kant heeft de stoel een weinig opvallend, bijna minimalistisch ontwerp. Tegelijkertijd lijkt ieder detail precies op zijn plaats te vallen. Een Zuiver eetkamerstoel zou dan ook in ieder interieur tot zijn recht moeten kunnen komen. Een Zuiver eettafelstoel heeft een zithoogte van 47 centimeter. Het is echter ook belangrijk om naar de zitdiepte te kijken. Als je een Zuiver eetkamerstoel aanschaft dan krijg je een stoel met een zitdiepte van 42 centimeter en dat is toch echt wel royaal te noemen. Omdat deze stoel een behoorlijke zitdiepte heeft kan je er heerlijk in zitten. De stoel is daarom niet alleen geschikt om als eettafel stoel te gebruiken, maar nodigt ook uit om lekker lang aan te blijven tafelen/borrelen.

Zuiver eetkamerstoelen OMG ook geschikt voor thuiswerkers

In de praktijk eten mensen niet alleen aan hun eettafel, maar werken ze ook in de eetkamer. Steeds meer mensen werken thuis en veel mensen werken aan de keukentafel. De Zuiver eetkamerstoel OMG is ook heel geschikt om aan te werken. Dat komt door het zitcomfort dat deze stoel je biedt. Een eetkamerstoel van OMG is dus meer dan een eetkamerstoel alleen.

Zuiver eetkamerstoel voor ieder interieur

Zoals gezegd komt de Zuiver eetkamerstoel OMG in vrijwel ieder interieur tot zijn recht. Dat komt onder andere omdat deze stoel in meerdere kleuren beschikbaar is. In totaal zijn er zes verschillende kleuren waar je eetkamerstoel OMG in kan bestellen. De kleuren waar de stoel OMG in beschikbaar is, zijn de volgende: camel, blauw, oranje, grijs, groen en zwart.

Door de mogelijkheid om met kleuren te spelen kan je de stoel in ieder interieur kwijt. Let er op dat je niet altijd dezelfde kleur stoelen hoeft te kopen. Het kan heel leuk staan om verschillende eetkamerstoelen OMG aan te schaffen.
Let er wel op dat Zuiver eetkamerstoel OMG een krachtig metalen onderstel heeft. Dat maakt de stoel niet direct geschikt om op een houten of krasgevoelige ondergrond te plaatsen. Uiteraard kan dit wel, maar dan doe je er goed aan om bescherming onder de stoel te bevestigen. Op deze manier beschadigt je mooie Zuiver eetkamerstoel OMG je vloer niet.