Kartell Eetkamerstoelen

Kartell is wellicht één van de bekendste merken op vlak van eetkamerstoelen van de voorbije jaren. Er kan worden vastgesteld dat het merk Kartell dan ook een zeer aanzienlijke evolutie heeft gemaakt. In eerste instantie produceerde ze nog uitsluitend stoelen voor de autosector, maar inmiddels zijn de Kartell eetkamerstoelen niet meer weg te denken uit menig aantal eetkamers. Door het gebruik van plastic ontstaan keer op keer niet alleen leuke, maar ook kwalitatieve en betaalbare eetkamerstoelen. Voel jij je ook wel aangetrokken tot het kenmerkende design van de Kartell eetkamerstoelen? Ontdek er op deze pagina alles over!

Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

OVER HET MERK KARTELL

"Wanneer je een liefhebber bent van bijzondere meubels en woonaccessoires is de kans zeer groot dat je op z'n minst ooit al eens hebt gehoord over het Italiaanse merk 'Kartell'. Het betreft hier dan ook een gerenommeerd, Italiaans designhuis welke door de jaren heen heel wat iconen op de markt heeft gebracht. Het lanceren van producten zoals bijvoorbeeld de Louis Ghost, FL/Y, Componibili en Bubble Club hebben er voor gezorgd dat het merk Kartell niet meer uit de woonwereld is weg te denken. De Kartell meubels en Kartell woonaccessoires die op de markt zijn terug te vinden blinken stuk voor stuk uit omwille van hun bijzondere, visuele eigenschappen. Op deze manier vormen ze in de praktijk gegarandeerd een interessante meerwaarde voor elk interieur waarin ze worden geïntegreerd."

Meer Kartell op Pinterest

Kartell eetkamerstoelen met of zonder armleuningen

Op het ogenblik dat je van plan bent om bepaalde eetkamerstoelen te kopen is het altijd belangrijk om jezelf de vraag te stellen of deze al dan niet voorzien moeten zijn van armleuningen. Voor menig aantal eetkamers wordt er bewust gekozen om dit niet te doen. Op deze manier wordt het namelijk vaak moeilijker om de Kartell eetkamerstoelen onder de eettafel te kunnen plaatsen. Dat hoeft echter lang niet altijd een probleem te zijn, in tegendeel. Goed de hoogte van je eettafel en de armleuningen van de Kartell eetkamerstoelen controleren is op dit vlak vaak voldoende. Hoe dan ook, of je nu graag eetkamerstoelen van Kartell met of zonder armleuningen wenst te kopen, het is allemaal perfect mogelijk!

Een opvallende of een neutrale uitstraling?

In eerste instantie staan de Kartell eetkamerstoelen er om bekend over een vrij minimalistische uitstraling te beschikken. Het spreekt voor zich dat deze uitstraling grotendeels in de hand wordt gewerkt door het gebruik van plastic. Dit gezegd zijnde is het zo dat er buiten de standaard Kartell eetkamerstoelen ook nog andere exemplaren voor handen zijn die het overwegen waard zijn. Wat bijvoorbeeld te denken van de ‘Mademoiselle A La Mode’? Het betreft hier een opvallende eetkamerstoel met een bijzonder, vintage getint design. Ben jij eerder op zoek naar een wat moderner exemplaar? Dan is de ‘Eros Stoel Draai’ van Kartell ook zeker en vast het overwegen waard!

Kartell eetkamerstoelen zijn er voor ieders budget

Wanneer je nieuwe eetkamerstoelen gaat kopen voor in je eetkamer spreekt het voor zich dat je altijd rekening zal willen houden met het prijskaartje dat daar aan verbonden is. Specifiek voor de Kartell eetkamerstoelen geldt dat deze aangekocht kunnen worden in de meest uiteenlopende prijsklassen. Zo zijn er erg voordelige eetkamerstoelen in het assortiment van Kartell terug te vinden, maar is het ook mogelijk om een keuze te maken uit enkele aanzienlijk duurdere exemplaren. Voor welke van deze opties jij op het einde van de rit zal kiezen is natuurlijk altijd deels afhankelijk van het budget dat je voor handen hebt.

Ervaar het unieke karakter van deze eetkamerstoelen in jouw interieur!

De Kartell eetkamerstoelen blinken uit in al hun eenvoud. Het minimalistische design is voor veel mensen een echte zegen terwijl de kwaliteit van deze eetkamerstoelen er voor zorgt dat je er echt lang gebruik van zal kunnen maken. Bijkomend voordeel, de minimalistische stijl waar de Kartell eetkamerstoelen over beschikken zorgt er voor dat ze zonder ook maar enig probleem in elke stijl van interieur geïntegreerd kunnen worden.