Kartell Hanglampen

Heel wat mensen hebben er ondertussen voor gekozen om één van de Kartell hanglampen te kopen om in hun interieur te integreren. In de praktijk is het zo dat men vaak deze keuze maakt omwille van verschillende redenen. Van de Kartell hanglampen is namelijk bekend dat ze een streling voor het oog zijn. De bijzondere uitstraling waarover ze beschikken valt op in elk interieur waardoor een hanglamp van Kartell zoveel meer is dan alleen maar een bron van verlichting. In ieder geval, ben jij ook op zoek naar een nieuwe, statige lamp om in je interieur te integreren? In dat geval is het zeker de moeite waard om je even te verdiepen in het prachtige assortiment met Kartell hanglampen welke op de markt verkrijgbaar is.

Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

OVER HET MERK KARTELL

"Wanneer je een liefhebber bent van bijzondere meubels en woonaccessoires is de kans zeer groot dat je op z'n minst ooit al eens hebt gehoord over het Italiaanse merk 'Kartell'. Het betreft hier dan ook een gerenommeerd, Italiaans designhuis welke door de jaren heen heel wat iconen op de markt heeft gebracht. Het lanceren van producten zoals bijvoorbeeld de Louis Ghost, FL/Y, Componibili en Bubble Club hebben er voor gezorgd dat het merk Kartell niet meer uit de woonwereld is weg te denken. De Kartell meubels en Kartell woonaccessoires die op de markt zijn terug te vinden blinken stuk voor stuk uit omwille van hun bijzondere, visuele eigenschappen. Op deze manier vormen ze in de praktijk gegarandeerd een interessante meerwaarde voor elk interieur waarin ze worden geïntegreerd."

Meer Kartell op Pinterest

Hanglampen met unieke ontwerpen

Eén van de belangrijkste redenen waarom zoveel mensen grote fan zijn van de Kartell hanglampen is terug te vinden in het feit dat ze over een ronduit uniek design beschikken. Natuurlijk is het mogelijk om één van de standaard hanglampen te kopen die op de markt verkrijgbaar zijn, maar de vraag is of deze ook maar iets van de vooropgestelde verwachtingen zullen weten in te lossen… wellicht niet. Bij het bekijken van het assortiment met Kartell hanglampen valt meteen op dat er ongelofelijk veel tijd en moeite werd geïnvesteerd in de verschillende ontwerpen. Daardoor zijn prachtige hanglampen ontstaan welke hun gelijke op de markt eigenlijk niet kennen. In ieder geval, wanneer jij op zoek bent naar hanglampen met een uniek ontwerp ben je daarvoor bij Kartell zeker en vast aan het juiste adres.

Prachtige hanglampen van bekende ontwerpers

De unieke ontwerpen waar de verschillende Kartell hanglampen over beschikken zijn het gevolg van het feit dat het merk er voor heeft gekozen om een beroep te doen op tal van verschillende ontwerpers. Het gaat hierbij niet alleen om Ferruccio Laviani, maar ook om bijvoorbeeld Ludovica en Roberto Palomba. Het is best mogelijk dat deze namen je op het eerste zicht niet zoveel zeggen, maar toch zijn ze in de interieur- en verlichtingswereld meer dan bekend. Bepaalde Kartell hanglampen komen ook van de hand van Tokujin Yoshioka. Ook deze hanglampen vormen werkelijk een pareltje voor in elk interieur.

Opvallende hanglampen voor in elke stijl van interieur

De Kartell hanglampen kunnen in de praktijk over een sterk uiteenlopend design beschikken. Dit wordt meteen duidelijk op het ogenblik dat je, je gaat verdiepen in het assortiment met hanglampen. De zogenaamde ‘Planet hanglamp LED’ is bijvoorbeeld ondanks haar bijzondere afwerking een vrij minimalistische hanglamp. Daar tegenover staan de exemplaren zoals bijvoorbeeld de Bloom Hanglamp en de FL/Y hanglamp oranje welke nooit onopgemerkt zullen blijven. Wil je dus met andere woorden dat jouw nieuwe hanglamp een subtiel of net een opvallend onderdeel vormt van jouw interieur? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden!

Ook speciale Kartell hanglampen voor kinderen verkrijgbaar

Wil je graag een mooie hanglamp kopen om in de kinderkamer op te hangen? Ook dat is mogelijk! In het assortiment met Kartell hanglampen zijn dan ook verschillende prachtige exemplaren terug te vinden met de meest uiteenlopende afbeeldingen. Kartell hanglampen kopen in het thema van dinosaurussen of luchtballonnen? Het zijn slechts enkele van de vele verschillende mogelijkheden waar je bij dit merk over beschikt!