Kartell Masters Stoelen

Er zijn door het merk Kartell door de jaren heen tal van verschillende collecties met stoelen op de markt gebracht. Ongetwijfeld de populairste collectie zijn de ‘Kartell Masters stoelen’. Het betreft hier een collectie welke werkelijk een streling is voor het oog. In deze collectie zijn niet alleen prachtige eetkamerstoelen terug te vinden, maar ook barkrukken. Ben jij ook benieuwd naar wat de Kartell Masters stoelen nu precies zo interessant maakt en wil je er graag meer over te weten komen? Dan is dat perfect mogelijk hier op deze pagina!

Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

OVER HET MERK KARTELL

"Wanneer je een liefhebber bent van bijzondere meubels en woonaccessoires is de kans zeer groot dat je op z'n minst ooit al eens hebt gehoord over het Italiaanse merk 'Kartell'. Het betreft hier dan ook een gerenommeerd, Italiaans designhuis welke door de jaren heen heel wat iconen op de markt heeft gebracht. Het lanceren van producten zoals bijvoorbeeld de Louis Ghost, FL/Y, Componibili en Bubble Club hebben er voor gezorgd dat het merk Kartell niet meer uit de woonwereld is weg te denken. De Kartell meubels en Kartell woonaccessoires die op de markt zijn terug te vinden blinken stuk voor stuk uit omwille van hun bijzondere, visuele eigenschappen. Op deze manier vormen ze in de praktijk gegarandeerd een interessante meerwaarde voor elk interieur waarin ze worden geïntegreerd."

Meer Kartell op Pinterest

De barkrukken van de Kartell Masters collectie

In eerste instantie valt het dus op dat de collectie met Kartell Masters stoelen bestaat uit tal van verschillende barkrukken. De Masters barkruk is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Zo kan je ze kopen met een zithoogte van 65, maar ook 75 centimeter. Voor welk exemplaar je precies zal kiezen is in de praktijk altijd afhankelijk van de hoogte van de bar. Beschik je over een bar met een hoogte van 100 tot 105 centimeter? In dat geval zal je kunnen vaststellen dat een barkruk met een zithoogte van 75 centimeter ideaal is.

Kartell Masters stoelen in verschillende kleuren

Het designmerk Kartell heeft door de jaren heen zomaar even 9 Compasso d’Oro’s weten te verzamelen. Dit is een belangrijke en bijzonder prestigieuze prijs op designgebied. Een aantal van deze prijzen zijn ongetwijfeld het gevolg van de Kartell Masters stoelen collectie. In deze collectie zijn dan ook absolute toppers terug te vinden die in elk type van woning uitstekend tot hun recht komen. Dit is mede het gevolg van het feit dat de Kartell Masters stoelen aangekocht kunnen worden in verschillende kleuren. Denk op dit vlak niet uitsluitend aan de kleuren wit, zwart en grijs, maar ook aan exemplaren in geel, oranje en groen. Ongeacht de kleur die jij voor jouw nieuwe stoelen dus met andere woorden in gedachten hebt, het kan allemaal!

“Good Design Award”

Dat de Kartell Masters stoelen binnen de interieurwereld hoge ogen weten te gooien blijkt onder meer uit het feit dat ze in het verleden reeds de zogenaamde ‘Good Design Award’ in de wacht hebben weten te slepen. Deze prijs wordt uitgereikt door het Chicago Athenaeum – Museum of Architecture and Design en is zeker één van de belangrijkste uit de sector. Zou je graag een absolute eye-catcher willen kopen om in je interieur te integreren? In dat geval is niet in het minst de Masters ‘Metallic’ stoel een aanrader. Dit is werkelijk één van de mooiste Kartell Masters stoelen welke er op de markt zijn terug te vinden.

Bekroonde stoelen voor in elk interieur

Het mag ondertussen wel duidelijk zijn dat de Kartell Masters stoelen ronduit bijzondere exemplaren zijn die in elk interieur tot hun recht kunnen komen. Wil jij graag niet zomaar standaard stoelen kopen voor in je woning, maar ben je op zoek naar echt bijzondere exemplaren die er niet alleen mooi uitzien, maar bovendien ook ongelofelijk kwalitatief zijn? In dat geval is kennismaken met de Kartell Masters stoelen altijd een prima idee!