Kartell Stoelen

De Kartell stoelen welke door de jaren heen op de markt zijn verschenen zijn er in geslaagd om menig aantal harten te veroveren. Bekend zijn uiteraard vooral de plastic stoelen die door het merk op de markt zijn gebracht, maar er zijn ook andere exemplaren verkrijgbaar. Wist je bijvoorbeeld dat er ook een speciale Matrix Schommelstoel verkrijgbaar is? Het betreft hier een prachtige stoel welke is ontworpen door Tokujin Yoshioka en over een unieke zitting van acrylhars beschikt. Deze prachtige stoel heeft er op zichzelf voor gezorgd dat er een nieuwe wind door het merk Kartell is gaan waaien. De Kartell stoelen blinken uit in veelzijdigheid en beschikken bovendien precies over die kwaliteit waar jij naar op zoek bent. Dit maakt ze tot een waardevolle aanvulling voor elk interieur. Je komt er alles over te weten op deze pagina!

Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

OVER HET MERK KARTELL

"Wanneer je een liefhebber bent van bijzondere meubels en woonaccessoires is de kans zeer groot dat je op z'n minst ooit al eens hebt gehoord over het Italiaanse merk 'Kartell'. Het betreft hier dan ook een gerenommeerd, Italiaans designhuis welke door de jaren heen heel wat iconen op de markt heeft gebracht. Het lanceren van producten zoals bijvoorbeeld de Louis Ghost, FL/Y, Componibili en Bubble Club hebben er voor gezorgd dat het merk Kartell niet meer uit de woonwereld is weg te denken. De Kartell meubels en Kartell woonaccessoires die op de markt zijn terug te vinden blinken stuk voor stuk uit omwille van hun bijzondere, visuele eigenschappen. Op deze manier vormen ze in de praktijk gegarandeerd een interessante meerwaarde voor elk interieur waarin ze worden geïntegreerd."

Meer Kartell op Pinterest

Wereldberoemde stoelen van Philippe Starck

Door de jaren heen zijn er uiteraard heel wat verschillende stoelen door Kartell op de markt gebracht. Een groot aantal van deze stoelen komt van de hand van Philippe Starck. Verschillende van deze exemplaren zijn door de jaren heen uitgegroeid tot ware toppers die eigenlijk tegenwoordig niet meer uit menig aantal woningen zijn weg te denken. Bekend zijn bijvoorbeeld niet alleen de Louis Ghost stoel, maar ook de Victoria Ghost en de La Marie. Bovendien is het zo dat ook de Masters stoel door de jaren heen een ronduit iconische stoel is geworden waar heel wat mensen met alle plezier gebruik van maken.

Kartell stoelen voor in elke ruimte

De Kartell stoelen die op de markt zijn terug te vinden lenen zich perfect om geïntegreerd te worden in de meest uiteenlopende ruimtes. Bovendien is het zo dat Kartell stoelen niet alleen maar bij je thuis tot hun recht kunnen komen. Almaar vaker wordt er dan ook voor gekozen om de stoelen in bijvoorbeeld een zakelijke omgeving te implementeren. Wil jij graag een prachtige Kartell stoel aanschaffen voor op kantoor? In dat geval kan je daarvoor onder meer kijken in de richting van de Maui of de Audrey stoelen. Bovendien is de Maui stoel ook beschikbaar als bekleed exemplaar voor nog meer comfort. In ieder geval, overweeg jij om binnenkort enkele nieuwe stoelen te kopen voor in je kantoor? Ook in dat geval is het de moeite waard om even het aanbod met Kartell stoelen te ontdekken.

Keuze uit verschillende collecties met Kartell stoelen

Het assortiment met Kartell stoelen bestaat tegenwoordig uit een aantal verschillende collecties. Er wordt op dit vlak een onderscheid gemaakt tussen onder meer de Louis Ghost collectie, de Masters collectie en de zogenaamde Bubble Club collectie. Uiteraard zijn er nog heel wat meer collecties in het assortiment van Kartell terug te vinden. Elke collectie met Kartell stoelen beschikt over haar eigen specifieke kenmerken waardoor er zonder probleem aan ieders wens tegemoet kan worden gekomen. In ieder geval, ben je nog op zoek naar enkele nieuwe stoelen voor in jouw woning en wil je daarvoor graag kijken in de richting van een kwalitatief en gerenommeerd merk? Ontdek dan zeker eens de stoelen van Kartell!