Kartell Tafels

Kartell is een merk welke zich op vlak van uitstraling en design altijd tracht te onderscheiden van de massa. Dit heeft er voor gezorgd dat we door de jaren heen reeds behoorlijk wat gewend zijn geraakt van bijvoorbeeld de Kartell tafels. Toch verschijnen er nog steeds menig aantal ontwerpen die weten te verbazen. Eén ding staat in ieder geval vast, wanneer jij graag een bijzondere tafel wenst te kopen om in je interieur te integreren is het altijd zonder meer de moeite waard om daarvoor te kijken in de richting van de Kartell tafels die verkrijgbaar zijn.

Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

OVER HET MERK KARTELL

"Wanneer je een liefhebber bent van bijzondere meubels en woonaccessoires is de kans zeer groot dat je op z'n minst ooit al eens hebt gehoord over het Italiaanse merk 'Kartell'. Het betreft hier dan ook een gerenommeerd, Italiaans designhuis welke door de jaren heen heel wat iconen op de markt heeft gebracht. Het lanceren van producten zoals bijvoorbeeld de Louis Ghost, FL/Y, Componibili en Bubble Club hebben er voor gezorgd dat het merk Kartell niet meer uit de woonwereld is weg te denken. De Kartell meubels en Kartell woonaccessoires die op de markt zijn terug te vinden blinken stuk voor stuk uit omwille van hun bijzondere, visuele eigenschappen. Op deze manier vormen ze in de praktijk gegarandeerd een interessante meerwaarde voor elk interieur waarin ze worden geïntegreerd."

Meer Kartell op Pinterest

Keuze uit verschillende soorten Kartell tafels

Allereerst kan er worden vastgesteld dat het merk Kartell door de jaren heen tal van verschillende soorten tafels op de markt heeft gebracht. Concreet is het dan ook zo dat je niet alleen een leuk bijzettafeltje van dit merk kan bestellen, wat ook te denken van bijvoorbeeld een mooie salontafel van kunststof? Hiermee hebben we meteen ook een belangrijk aandachtspunt gezegd met betrekking tot menig aantal Kartell tafels. Het merk staat er namelijk om bekend voor haar tafels veelvuldig gebruik te maken van kunststof. Op deze manier ontstaan keer op keer bijzondere tafels welke over een sublieme kwaliteit beschikken.

Bijzondere bijzettafeltjes

In het assortiment met Kartell tafels zijn ook de meest uiteenlopende bijzettafeltjes terug te vinden. Zo is er bijvoorbeeld de ‘Componibili’ bijzettafel, maar wat ook te denken van het bijzondere ‘Prince’ exemplaar? Daarnaast is het zo dat er ook nog zoiets bestaat als een ‘Attila Gnomes bijzettafel’. Dit is wellicht één van de meest in het oog springende ontwerpen van allemaal. Deze bijzettafel beschikt zoals de naam reeds laat vermoeden over het design van een kabouter waardoor ze een opvallend stukje kan vormen in elke kamer waarin ze wordt geplaatst. Dergelijke bijzettafeltjes zijn ook erg leuk voor in bijvoorbeeld de kinderkamer!

Mooi en praktisch in één

Menig aantal Kartell tafels kenmerken zich niet alleen maar door een mooie uitstraling. Voor verschillende tafels uit het assortiment van Kartell geldt dan ook dat ze beschikken over bijvoorbeeld nog wat handige opbergruimte. Op deze manier is er als het ware sprake van een kast en tafeltje in één. Wat de Kartell tafels volgens veel mensen nog interessanter maakt is dat ze ook vaak buiten kunnen worden geplaatst. Het feit dat veel van de tafels van dit merk zijn gemaakt van kunststof draagt hier uiteraard een niet onaanzienlijk steentje in bij.

Ervaar nu zelf de unieke voordelen van de Kartell tafels

Ben jij op zoek naar een prachtige tafel die over een transparante en daardoor ongekend veelzijdige uitstraling beschikt? Of wil je graag een echt bijzonder uitziend bijzettafeltje in huis halen? In beide gevallen zal je kunnen vaststellen dat het assortiment met Kartell tafels het je allemaal zonder probleem kan bieden. Bovendien hoef je ook geen torenhoog prijskaartje te vrezen. Het feit dat menig aantal Kartell tafels zijn gemaakt van een duurzaam kunststof zorgt er immers ook voor dat ze verkrijgbaar zijn tegen een scherpe prijs. Het mag dan ook duidelijk zijn, er zijn behoorlijk wat goede redenen aan te halen om er voor te kiezen om één van de verschillende Kartell tafels die op de markt verkrijgbaar zijn te kopen.