La Forma Tafels

Het Spaanse merk La Forma is door de jaren heen stelselmatig populairder geworden. Dit is niet in het minst te wijten een de prachtige La Forma tafels die ze op de markt heeft gebracht. Het assortiment met tafels van La Forma bestaat niet alleen uit eettafels, maar ook uit prachtige salontafels, en praktisch en veelzijdig inzetbare bijzettafels. Ongeacht voor welke van de La Forma tafels jij uiteindelijk zal kiezen, je zal steeds kunnen vaststellen dat ze een ongelofelijke kwaliteit aan de dag weten te leggen gecombineerd met een sublieme uitstraling. Dit maakt de La Forma tafels altijd het ontdekken meer dan waard!

Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

OVER HET MERK RIVIÈRA MAISON

"Rivièra Maison is in vele opzichten een ronduit bijzonder merk. In eerste instantie is het bijvoorbeeld zo dat dit merk haar oorsprong vond in de Amsterdamse 'Rivièra Bloemsierkunst'. Door de jaren heen is dit merk danig geëvolueerd, maar haar doelstelling is in al die tijd onveranderd gebleven. Rivièra Maison heeft dan ook als belangrijkste doelstelling om sfeer te brengen in een interieur. Het team achter dit merk stelt zelf eigenlijk niet zozeer meubels te willen ontwikkelen, maar vooral een bepaalde beleving te willen creëren. Wil jij ook ontdekken welke meerwaarde de Rivièra Maison meubels voor jouw interieur kunnen betekenen? Dan is het nu zeker en vast de moeite waard om even kennis te maken met het uitgebreide en gevarieerde aanbod van dit merk."

Meer Rivièra Maison op Pinterest

La Forma tafels van metaal, glas of hout

Bij het inrichten van je woning spreekt het voor zich dat je altijd rekening zal houden met bepaalde voorkeuren waarover je beschikt. Veel mensen kiezen er bijvoorbeeld bewust voor om te kiezen voor het gebruik van bepaalde, specifieke materialen. Ben jij bijvoorbeeld iemand die zweert bij hout? Of geef jij eerder de voorkeur aan een moderne salontafel van glas? Of misschien ben je wel eerder te vinden voor de ietwat ruwere uitstraling van metaal? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Ongeacht het materiaal waar jouw voorkeur naar uitgaat, er zijn altijd La Forma tafels verkrijgbaar die uit het gewenste materiaal zijn gemaakt.

Leuke sets met kleine(re) La Forma tafels

Bijzettafels mogen tegenwoordig eigenlijk in geen enkel interieur meer ontbreken. Ze zijn dan ook ongelofelijk handig en kunnen op verschillende manieren worden ingezet. Plaats deze kleine La Forma tafels bijvoorbeeld in je leeshoek om er een boek op te leggen of gebruik ze als vaste plaats voor het neerleggen van je sleutels. Daarnaast is het eveneens mogelijk om gebruik te maken van de La Forma bijzettafels voor het plaatsen van bijvoorbeeld een lekker hapje en drankje. Kan je wel meerdere bijzettafeltjes gebruiken in je woning? In dat geval kan het ook een aanrader zijn om één van de verschillende La Forma setjes te bestellen. Zo kan je bijvoorbeeld in één klap over drie verschillende bijzettafeltjes beschikken!

Verschillende modellen tafels van La Forma

Als er iets is wat je van de La Forma tafels wel kan zeggen dan is het dat ze verkrijgbaar zijn in de meest uiteenlopende en tevens ook meest bijzondere stijlen. Neem nu bijvoorbeeld de ‘Sidetable Louis’. Deze rechthoekige tafel is gemaakt van spiegelglas en kenmerkt zich door een uitstraling die je niet snel bij een ander merk zal aantreffen. Ook de salontafel ‘Plam’ welke deel uitmaakt van het assortiment met La Forma tafels is een aanrader voor de echte designliefhebber. Het mag hoe dan ook duidelijk zijn, ben je op zoek naar een nieuwe tafel voor in je interieur? Ontdek dan zeker wat het merk La Forma op dit vlak allemaal voor jou in petto heeft!