Lunchen in Amersfoort

Wil je tijdens het lunchen in Amersfoort niet alleen kunnen genieten van een lekkere keuken, maar ook van een bijzonder interieur? Dat is zeker en vast mogelijk. Verspreid over deze stad maak je dan ook kennis met heel wat bijzondere lunchadresjes. Stuk voor stuk stellen deze horecazaken alles in het werk om het jou als gast zo aangenaam mogelijk te maken. Wil je jouw lunch in het mooie Amersfoort niet snel meer vergeten? Ben je dan ook vooral op zoek naar echt onderscheidende lunchadressen? Dan is het zeker de moeite waard om even kennis te maken met de verschillende adressen voor een lunch die hier staan weergegeven!

Nul33

Nul33 is gevestigd in een werkelijk prachtig pand. Niet alleen het pand nodigt uit om te ontdekken, dit geldt ook zeker voor het leuke en lichtrijke interieur waar dit lunchadres over beschikt. Voor de inrichting van het interieur werd hoofdzakelijk gebruik gemaakt van hout. Dit geeft het geheel een erg warme en gezellige uitstraling. Aan de muren van de horecazaak zijn bovendien verschillende, opvallende designobjecten geplaatst. Deze zorgen er voor dat er nog meer stijl aan de ruimte wordt gegeven. De bar welke is bezet met witte tegeltjes en de naam van de zaak bevat vormt het middelpunt van de ruimte. Tot slot staat Nul33 er om bekend haar lunchkaart uitsluitend samen te stellen met gerechten en dranken die over een lokale connectie beschikken. Dit betekent dat je hier dus uitsluitend producten van onder meer de bakker, slager en koffiebranderij uit Amersfoort krijgt voorgeschoteld.

X

X

X

Klooser

Lunchen in Amersfoort is maar op weinig plaatsen zo gevarieerd als bij Klooser het geval is. Niet alleen krijg je hier een ongelofelijk gevarieerde (en bovendien ook steeds weer veranderende) lunchkaart voorgeschoteld, daarnaast is ook het interieur werkelijk adembenemend mooi. De vele designinvloeden die deel uitmaken van dit interieur zorgen er bovendien voor dat het hier elke keer weer intens sfeervol genieten is. Tijdens de winter realiseert ook de aanwezige open haard uiteraard alleen maar nog meer sfeer. Klooser mag zich met gepaste trots één van de meest hippe en eigentijdse lunchadresjes noemen welke er in Amersfoort zijn terug te vinden.

Barista Café Amersfoort

Wat een geweldig knusse en gezellige inrichting heeft het ‘Barista Café Amersfoort’ zeg! Werkelijk elk onderdeel van dit interieur ademt zo ongelofelijk veel sfeer en gezelligheid uit dat je er maar geen genoeg van krijgt. Neem plaats op de comfortabele stoeltjes of geniet van het heerlijke zitcomfort welke de bank aan de muur je weet te bieden. Boven de tafeltjes zijn mooie design lampen terug te vinden die een fijn contrast vormen met de exemplaren die boven de bar hangen. Voor veel mensen is ‘Barista Café Amersfoort’ dan ook met recht en rede één van de absolute topfavorieten om te gaan lunchen in Amersfoort.

Fiji

Fiji is een horecazaak welke in eerste instantie voornamelijk bekend staat als één van de bekendste uitgaansgelegenheden van de stad. Dit betekent echter niet dat je hier ook niet aan het juiste adres bent voor een lekkere lunch. Het interieur van Fiji is eigentijds en hip en beschikt over een groot aantal prachtige designobjecten. Niet alleen de statige bar is een eye-catcher van formaat, dit geldt ook voor de prachtige lampen die er boven hangen. In Fiji werd duidelijk helemaal niets aan het toeval overgelaten. Alles is hier in het werk gesteld om het gasten zo optimaal mogelijk naar de zin te maken. Lekker lunchen aan de bar van deze zaak? Ook dat is uiteraard geen probleem. In dat geval kan je plaatsnemen op één van de comfortabele barkrukjes die perfect passen bij de stijl van dit hippe lunchadres.

X

X

X

The Blueberry

Genieten van een smaakvolle en vaak ook verrassend kleurrijke lunch met een typisch Amerikaanse twist? Dat kan nergens anders als bij ‘The Blueberry’. Reeds van bij het betreden van deze zaak waan je, je even in ‘The City that never Sleeps’. Op de lunchkaart van deze horecazaak prijken verschillende gerechtjes die je niet snel in een andere lunchzaak zal aantreffen. Het gaat hierbij onder meer om Unicorn pancakes, heerlijke cheesecakes en verschillende, huisgemaakte drankjes. Uiteraard beschikt ook het interieur over verschillende, Amerikaanse invloeden. Zo zou ze helemaal niet misstaan in het hedendaagse New York en zijn ook de muren verrijkt met prachtige Amerikaanse foto’s en andere kunstwerkjes.

Jackie Brown

Lunchen in Amersfoort in een hippe plek die eigenlijk met recht en rede kan worden aanzien als één van de leukste hotspots van de stad? Dat staat gelijk aan lunchen in ‘Jackie Brown’! Je vindt hier op de lunchkaart tal van internationale gerechten terug die niet zomaar standaard overal te eten zijn. Denk op dit vlak niet alleen aan een rundertartaar, maar ook aan bijvoorbeeld een Thaise soep en zelfs een ronduit verrassende avocado-knoflooksoep. Niet alleen de lunchkaart is er eentje die vanaf de eerste aanblik weet te overtuigen, dat geldt zeker ook voor het strakke design. De bar is een absolute eye-catcher en ook de bijzondere tafeltjes en stoeltjes sluiten feilloos aan bij de bijzondere uitstraling van deze zaak. Absoluut een aanrader dus.

Brood & Zoets

Een high tea als lunch? Het moet kunnen, aldus het concept van Brood & Zoets! In eerste instantie tref je hier op de lunchkaart de meest hemelse sandwiches aan. Wil je graag als dessert bij je lunch een lekker stukje taart? Ook daar zijn er meer dan voldoende varianten van beschikbaar. Is het voor jou belangrijk dat je bijvoorbeeld glutenvrij eet? Ook daar is aan gedacht. Dit alles zorgt er voor dat iedereen zich meteen thuis zal voelen bij Brood & Zoets. Dit geldt ook voor de lieflijke uitstraling waar het interieur over beschikt. Deze bestaat uit typisch nostalgische elementen die ook een beetje Engels aandoen. In ieder geval bulkt deze zaak van de gezelligheid waardoor je hier oprecht intens kan genieten van jouw lunch!