Lunchen in Apeldoorn

Ben jij ook iemand die er van houdt om regelmatig even lekker te gaan lunchen in Apeldoorn? In dat geval zal je al snel kunnen vaststellen dat er verspreid over deze stad heel wat uitnodigende zaken zijn terug te vinden. Je geniet hier niet alleen van een ruime keuze op vlak van lunchgerechtjes, daarnaast kan je ook nog eens vaak vertoeven in een ongelofelijk uitnodigend en gezellig interieur. Wil jij ook graag lekker lunchen in Apeldoorn en wil je daarbij verschillende leuke lunchadresjes met een bijzondere twist leren kennen? Dan zijn de opties die we aan je voorstellen op deze pagina alvast het overwegen meer dan waard!

Schenkers

Lunchen in Apeldoorn met een heerlijk kopje koffie waarvan het aroma je reeds buiten tegemoet komt? Dat is mogelijk bij Schenkers. Dit hippe koffiehuis bevindt zich in de binnenstad van Apeldoorn en biedt zelf gebrande koffie. Bovendien kan je hier ook genieten van de lekkerste boordjes evenals allerhande huisgemaakt gebak! Niet alleen de kaart is een reden om een bezoekje te brengen aan Schenkers. Ook het interieur zorgt er voor dat je dit koffiehuis precies op die manier kan ervaren zoals jij dat het liefste wil. Het veelvuldige gebruik van hout zorgt er in ieder geval voor dat een optimale gezelligheid hier elke keer opnieuw is gegarandeerd! Zeker een fantastisch koffiehuis om te ontdekken in Apeldoorn!

X

X

X

Klein Berlijn

Het authentieke leven van de Duitse hoofdstad ervaren in Apeldoorn? Dat doe je natuurlijk in ‘Klein Berlijn’! Deze leuke zaak biedt je een fantastische lunch in een al even fantastisch kader. Bij binnenkomst is het misschien in eerste instantie een beetje schrikken. De muren zijn immers slechts gedeeltelijk afgewerkt waardoor het geheel wat ruw overkomt. Eenmaal je plaats hebt genomen aan één van de verschillende tafeltjes kan je genieten van een lekker Berlijns getinte lunch. Er heerst in dit lunchadresje eigenlijk altijd wel een gezellige sfeer. Het ongedwongen karakter zorgt er bovendien voor dat je tijdens de lunch ook zomaar nieuwe mensen kan leren kennen. Zeker een leuk en bijzonder lunchadresje dus!

De Boschvijver

Midden in Park Berg en Bos vinden we ‘De Boschvijver’ terug. De bijzondere vormgeving waar het pand over beschikt nodigt veel mensen reeds uit om er te genieten van een lekkere lunch. Lunchen kan je hier dan ook precies zoals je dat altijd al hebt willen doen. Het lichtrijke interieur met groene elementen zorgt gecombineerd met de hoge raampartijen en het prachtige uitzicht voor een bijzondere lunchervaring. Mede omwille van deze reden kiezen ook heel wat zakenmensen er voor om te gaan lunchen in Apeldoorn bij De Boschvijver. Bij mooi weer kan je uiteraard ook lekker genieten op het ruime terras buiten.

Broodjesbar

Het concept van ‘Broodjesbar’ is even eenvoudig als de naam die de eigenaars voor de zaak hebben uitgekozen. Dit betekent in de praktijk dat je hier aan het juiste adres bent voor alle klassiekers onder de lunchgerechten. Een eenvoudig broodje kaas of een broodje met warme beenham? Het zijn de toppers van de lunchkaart. Nagenoeg alle broodjes zijn hier dan ook verkrijgbaar tegen een bescheiden prijskaartje van ongeveer twee à drie euro. Ondanks het eenvoudige concept waar Broodjesbar over beschikt het moet het gezegd dat ze een ongelofelijke populariteit geniet. Dit niet alleen omdat de broodjes gewoon erg lekker zijn, maar ook omdat het interieur bijzonder sfeervol en gezellig is. Je neemt er plaats in comfortabele zeteltjes of in één van de verschillende, speciaal vormgegeven stoeltjes. Het hoofdzakelijk gebruik van hout voorziet het geheel van een lekker warme aanblik.

X

X

X

Lunchroom & Wijnbar Rembrandt

Lunchen in Apeldoorn onder het goedkeurend oog van Rembrandt? Dat kan natuurlijk nergens anders beter dan bij Lunchroom & Wijnbar Rembrandt! Vroeger was deze zaak terug te vinden aan de Hoofdstraat, maar tegenwoordig is ze gevestigd aan de Marktstraat 3. Het interieur kenmerkt zich vooral door het gebruik van natuurlijke kleuren waarbij vooral de indrukwekkende schilderijen aan de muur voor contrast moeten zorgen. Alles bij elkaar gezien kunnen we het interieur het best beschrijven als warm en gezellig met hier en daar wat vintage invloeden. Op de lunchkaart zijn verschillende heerlijke gerechtjes terug te vinden. Bovendien mag ook de typische, Apeldoornse koffie niet ontbreken. Wil jij tijdens het eten van jouw lunch liever kunnen genieten van een lekker glaasje wijn? Ook dat is bij Lunchroom & Wijnbar Rembrandt absoluut geen enkel probleem!

Central Park

De stijl waar men in Amerika en dan meer bepaald in New York helemaal verzot van is, is er eentje van “you hate it or you love it”. Nu is het mogelijk om in Apeldoorn een stukje New York te ontdekken. Bij het betreden van Central Park waan je, je meteen aan de andere kant van de oceaan. Niet alleen het interieur heeft een Amerikaanse make-over gekregen, dit geldt ook voor de lunchkaart die je hier aantreft. Door de jaren heen zijn alle inwoners (en stiekem ook de bezoekers) van Apeldoorn wel vertrouwd geraakt met het krakkemikkige pandje. Lunchen in Apeldoorn bij Central Park betekent uiteraard dat je het zal moeten doen met heel wat typisch Amerikaanse lekkernijen. Cheesecake, bagels en carrotcake behoren hier dan ook tot de orde van de dag!

Eetcafé Fijn

In de kelder van het Oude Raadhuis in het kloppende hart van Apeldoorn vinden we Eetcafé Fijn terug. Alleen al het feit dat ze in de kelder van het Oude Raadhuis is gevestigd zorgt er voor dat dit een fantastisch lunchadresje is om te overwegen. Je vindt in deze zaak een mengeling van stijlen terug die het geheel een bijzondere aanblik geven. Gaande van de industriële lampen tot de vintage zetels en verrassend eigentijdse stoelen, het past allemaal perfect bij de visie die de eigenaars van deze zaak voor ogen hebben. Wil je graag lunchen in Apeldoorn op een bijzondere locatie die ook op vlak van interieur heel wat moois voor jou in petto heeft? Dan kan Eetcafé Fijn absoluut een adresje zijn om te overwegen.

X

X

X

Het Apeldoorns Koffiehuys

Een ruim aanbod aan unieke lekkernijen voor tijdens de lunch? Dat is precies wat je voorgeschoteld krijgt wanneer je gaat lunchen bij het Apeldoorns Koffiehuys. Je geniet hier niet alleen van gezonde salades en lekkere clubsandwiches, maar ook van zelfgemaakte appeltaart. Wat deze zaak pas echt bijzonder maakt is natuurlijk het interieur. Het is best even schrikken als je de zaak voor het eerst binnentreedt, maar eenmaal je de stijl even op je hebt laten inwerken wordt pas echt duidelijk hoe bijzonder ze is. De ruwe vloeren en muren, de onbewerkte deuren en de traditionele meubels zorgen er voor dat elke lunch bij het Apeldoorns Koffiehuys er eentje is die pure nostalgie naar boven weet te brengen.