Lunchen in Arnhem

Ben je op zoek naar een leuk adres om te gaan lunchen in Arnhem? In dat geval zijn er heel wat adresjes die het overwegen waard zijn. Bij het uitkiezen van een lunchadres dien je rekening te houden met verschillende factoren. Uiteraard moet je een lekkere maaltijd voorgeschoteld krijgen, maar ook de uitstraling van het interieur is er eentje die voor veel mensen van doorslaggevend belang is. Wil jij ook graag de leukste adresjes voor lunchen in Arnhem ontdekken? Wij hebben er op deze pagina alvast enkele op een rijtje gezet!

’t Taphuys

Het eerste adres waar je volgens ons uitstekend kan lunchen in Arnhem luistert naar de naam ’t Taphuys. Deze hotspot laat je bovendien de hele dag door genieten. Dit begint reeds bij een (stevige) lunch, maar ook ’s avonds kan je hier uitstekend terecht voor een smaakvol diner. Niet alleen kan je bij een bezoek aan ’t Taphuys genieten van een heerlijke lunch, daarnaast is er natuurlijk ook nog het bijzondere interieur. In de basis is deze overwegend industrieel getint, maar er zijn ook duidelijke vintage invloeden in verwerkt. Gaat jouw hart sneller kloppen van een industrieel interieur en wil je graag in een dergelijk kader kunnen genieten van een echt smaakvolle lunch? Dan hoef je eigenlijk helemaal niet verder te zoeken!

Het Poké House

Het interieur van het Poké House oogt een beetje simplistisch, maar daarom zeker niet minder gezellig. Bovendien kan je hier een keuze maken uit een ongelofelijk veelzijdig aanbod met lunchgerechten. Heb je geen zin in een lekker broodje? Dat hoeft ook niet! Laat je dan immers verrassen door de inhoud waar een heuse Poké Bowl over kan beschikken! Het samenstellen van deze Poké Bowl is volledig mogelijk aan de hand van jouw eisen. Bovendien kan je hier lekker genieten in één van de verschillende uitnodigende hangstoelen of gewoon aan de gezellige tafeltjes. Voor een lekkere, pure en toch ook wel ietwat bijzondere lunch ben je dus duidelijk in het Poké House in Arnhem aan het juiste adres!

Arneym

Ben jij ook iemand die het altijd zo moeilijk vindt om een keuze te maken uit een ruime kaart boordevol met lekkere lunchgerechten? Dat hoeft niet langer een probleem te vormen, in tegendeel! Het is namelijk zo dat je bij Arneym zelf je lunchplankje kan samenstellen. Je kan dus volledig zelf bepalen welke etenswaren er deel gaan uitmaken van je lunch en welke niet. Op deze manier kan je pas echt optimaal genieten van je lunch en voedselverspilling wordt er mee voorkomen. Wil je dus graag gaan lunchen in Arnhem zonder dat je heel wat lekkers aan je voorbij moet laten gaan? Dan biedt Arneym je daar de perfecte oplossing voor. Overigens is ook het interieur met haar statige (wijn)bar en haar leuke houten stoeltjes zeker geen straf om gebruik van te maken. Echt genieten van je lunch in Arnhem? Het is zonder probleem mogelijk bij Arneym op het Jansplein!

De Staat

Het is moeilijk om de stijl van ‘De Staat’ in Arnhem te bepalen. Van buitenaf gezien valt natuurlijk meteen het statige karakter van het pand op. Dat is echter niet alles. Ook binnen wordt je overvallen door een stoere inrichting die tegelijkertijd toch ook over wat zachte(re) invloeden beschikt. De omvangrijke bar welke is bekleed met vrolijke tegeltjes vormt dan ook enigszins een schril contrast met de rest van het interieur… al kunnen we dat eigenlijk ook een beetje zeggen van de schattige plantjes aan de muur. De lunchkaart van De Staat biedt verder voor ieder wat wils. Je kan een keuze maken uit heel wat lekkere salades, maar ook warme en koude broodjes behoren tot de mogelijkheden. Wat ons betreft zeker een te overwegen adresje voor een lunch in Arnhem.

JANS’

Genieten van een heerlijk smaakvolle lunch in het kader van de Franse lichtstad? Dit bovendien gewoon lekker in het hart van Arnhem? Dat is mogelijk bij JANS’! Niet alleen het sfeervolle, gezellige interieur is hier een belangrijke troefkaart. Ook de vele lunchgerechten voorzien van een Franse toets zullen je ongetwijfeld weten te overtuigen. Onze aanrader? Het heerlijke broodje zalm dat op de lunchkaart van deze horecazaak is terug te vinden!

Popocatepetl The Mexican

Ben jij ook iemand met een voorliefde voor de Mexicaanse keuken? Wil je daar het liefst de hele dag door van kunnen genieten in een verder ook nog eens tropisch aandoende setting? In al deze gevallen ben je daarvoor bij ‘Popocatepetl The Mexican’ in Arnhem aan het juiste adres! Deze uitnodigende horecazaak heeft duidelijk een niet te betwisten passie voor het prachtige Mexico en haar pure keuken. Typisch Mexicaans lunchen in Arnhem doe je dan ook werkelijk nergens anders beter dan bij Popocatepetl The Mexican!

STAN&CO

Voor een echt hippe lunch in een al even hip interieur ben je beslist bij ‘STAN&CO’ aan het juiste adres. Deze horecazaak is terug te vinden in een voormalig bankgebouw waarvan het interieur nagenoeg volledig werd gestript. Het resultaat is een horecazaak met een bijzonder karakter welke je de meest heerlijke lunchgerechten voorschotelt. Ben je niet op zoek naar een standaard lunch, maar wel naar maaltijden met een eigentijdse twist? In dat geval zal je deze zeker en vast kunnen terugvinden op de lunchkaart van STAN&CO!

Bistro Velvet

Wanneer je inwoners van Arnhem vraagt waar je nu precies het beste kan lunchen in Arnhem is de kans groot dat velen je doorverwijzen naar Bistro Velvet. Het is vooral de passie van de uitbaters evenals het personeel dat hier aanstekelijk werkt. De eigenaar van de zaak ‘Jin’ is iemand die duidelijk leeft voor zijn zaak. Bovendien heeft hij door de jaren heen een ongelofelijke kennis opgedaan die hij nu graag wil vertalen in een meesterlijke lunch. Wil je graag tijdens het verorberen van je lunch kunnen genieten van een bijpassend, lekker glaasje wijn? Ook dan is Jin als geen ander geplaatst om je daarbij te adviseren!

Miyagi & Jones

Wil je tijdens het lunchen in Arnhem graag de lekkerste, Aziatisch getinte streetfood op je bord tevoorschijn getoverd krijgen? In dat geval is het de moeite waard om daarvoor even in de richting te kijken van ‘Miyagi & Jones’. De Aziatische invloeden overvallen je hier werkelijk op de meest uiteenlopende manieren. Niet alleen de gerechten zijn hippe, Aziatische toppers, ook het interieur is er eentje die je niet snel meer los zal laten. Voor een bijzondere lunchervaring in Arnhem met een Aziatisch tintje ben je bij Miyagi & Jones dus zeker aan het juiste adres!