Lunchen in Breda

Wil je graag buitenshuis lunchen in Breda? Dat kan! Verschillende horecazaken die verspreid over de stad Breda zijn terug te vinden bieden hun gasten een werkelijk heerlijke lunch aan. Dat is bovendien nog niet alles. Daarnaast zijn er namelijk heel wat lunchadressen die er voor hebben gekozen om hun interieur een beetje een speciale twist te geven. Op deze manier is een bijzondere zaak ontstaan waar je met alle plezier gebruik van zal maken. Ben jij ook nog op zoek naar leuke zaken om te gaan lunchen in Breda die over bijzondere kenmerken beschikken? Wij stellen alvast graag enkele absolute toppertjes aan je voor!

Eethuys 1535

Tijdens je zoektocht naar mogelijkheden om te lunchen in Breda kan je niet om ‘Eethuys 1535’ heen, in tegendeel. Deze zaak beschikt dan ook over een ongelofelijk grote hoeveelheid aan sterke troeven. In eerste instantie is er natuurlijk het luxueus ogende interieur. Deze straalt één en al stijl en klasse uit. De comfortabele zetels die tegen de muur staan, de met rode velours afgewerkte bankjes en de prachtige van zwart marmer gemaakte tafels, het zijn stuk voor stuk elementen in het interieur die vanaf het begin weten te imponeren. De gerechten die je krijgt voorgeschoteld? Die zijn net als het interieur om nooit meer te vergeten!

In Kannen en Kruiken

Eén van de meest veelzijdige en tegelijkertijd ook toegankelijke lunchadressen in Breda is ongetwijfeld ‘In Kannen en Kruiken’. Deze prachtige plaats welke zich bevindt aan de Veemarktstraat staat niet alleen bekend omwille van haar leuke interieur, maar ook omwille van de heerlijke binnentuin. In deze binnentuin kan je tijdens het eten van je lunch pas echt helemaal tot rust komen. Binnen in het pand zijn er ook tal van verschillende zithoekjes terug te vinden waar je lekker in kan keuvelen. De lunchkaart van In Kannen en Kruiken? Die bestaat uit heel wat gezonde sapjes en goed vullende sandwiches.

De Jongens van Zand en Klei

Het interieur van ‘De Jongens van Zand en Klei’ is gezellig sfeervol. Hierdoor nodigt ze absoluut uit om er in te genieten van een lekkere lunch. Wanneer je plaats neemt aan één van de leuke tafeltjes zal je meteen kunnen vaststellen dat ook de lunchkaart heel wat absolute toppers voor jou in petto heeft. Bovendien is het zo dat alle gerechten hier in een hip en eigentijds jasje zijn gestopt. Neem nu bijvoorbeeld de aardappeltosti met portobello? Of wat te denken van een knapperige basket met stoofschotel van scharrelkip Vindaloo? Het zijn stuk voor stuk tongstrelende gerechten die lunchen in Breda bij ‘De Jongens van Zand en Klei’ tot een absolute aanrader maakt!

Anne & Max

Gezelligheid troef bij Anne & Max in Breda! Bij het betreden van het prachtige, grote pand waan je, je plots in een gezellige woonkamer. De huiskamer aandoende ruimte beschikt over verschillende elementen die het gezellig sfeervolle karakter van deze zaak extra kracht bijzetten. Denk op dit vlak niet alleen aan tal van verschillende, gezellige zitjes, maar ook aan een knusse open haard. Je bent bij Anne & Max niet alleen aan het juiste adres voor een smaakvol ontbijt en een luxueuze high tea, maar ook voor een lekkere lunch evenals een fijne borrel. Wil jij echt gezellig kunnen lunchen in Breda? Dan zal je alleen maar kunnen vaststellen dat Anne & Max op dit vlak het overwegen meer dan waard is.

Inspire Coffee Company

Op zoek naar een betaalbare lunchadres in Breda voor aan het einde van de maand? In dat geval kan je altijd een lunch bij de ‘Inspire Coffee Company’ overwegen. Het betreft hier een gezellige zaak welke over een interieur beschikt met duidelijk vintage aandoende elementen. Bovendien zal je bij het aanschouwen van de lunchkaart kunnen vaststellen dat er werkelijk heel wat fantastische gerechten op zijn terug te vinden. Stevig vullende sandwiches, lekkere tosti’s en gezonde smoothiebowls? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Dit alles bovendien ook nog eens tegen een zeer toegankelijk prijskaartje. Dit maakt lunchen in Breda bij de Inspire Coffee Company zomaar voor nog meer mensen het overwegen waard.

PuiCK

Het ietwat atypische interieur waar PuiCk in Breda over beschikt is een eerste reden om hier ten minste één keer van een lekkere lunch te komen genieten. Hoewel het lastig wordt om het bij slechts één keer te houden. Alles doet in deze zaak Arabisch en Oosters aan. Dit gezegd zijnde is er wel gekozen voor een interieur met een knipoog. Zo worden ietwat ruw aandoende houten tafels afgewisseld met statige Chesterfield fauteuils. Hier en daar is zelfs een verdwaalde industriële touch te aanschouwen. De lunchkaart is uiteraard gevormd door verschillende Oosterse en Arabische gerechten die je wellicht nog nooit eerder in je leven hebt gegeten. Dit maakt de lunchkaart van PuiCK het ontdekken zeker en vast meer dan waard!

Yirga

Een simplistisch interieur, een zonnige terras en vooral heel erg lekkere koffie. Dit zijn de zaken die je kan ontdekken wanneer je er voor kiest om een lunch te reserveren bij Yirga in Breda. Het personeel van deze zaak stelt elke dag opnieuw alles in het werk om voor hun gasten de lekkerste broodjes en de meest aromatische koffie te bereiden. Wil je graag no nonsense kunnen lunchen in Breda in een sfeervol kader waarbij je kan rekenen op een ongelofelijk gastvrije bediening? Dan is Yirga het overwegen meer dan de moeite waard!

Kamu

Met de fiets op uitstap gaan en tegelijkertijd heerlijk lunchen in Breda? Het lijkt nergens beter te kunnen dan bij Kamu! Deze lunchtent / fietsenwinkel is de absolute place to be voor iedereen die houdt van de wielersport. De lunchkaart bestaat uit erg lekker sandwiches die uiteraard steeds worden bereid met versgebakken brood. Bovendien heerst er bij Kamu altijd een erg ongedwongen sfeer. Je hoeft er dan ook niet vreemd van op te kijken wanneer mensen hier tijdens het lunchen de laptop boven halen. Het ietwat simplistische interieur aangevuld met heel wat natuurlijke invloeden nodigt dan ook zeker uit om er langdurig in te vertoeven. Fietsliefhebbers die op een echt ongedwongen manier willen lunchen in Breda zijn hoe dan ook bij Kamu absoluut aan het juiste adres!