Lunchen in Den Haag

Den Haag is een leuke, eigentijdse stad die beschikt over een bloeiend horecalandschap. Zowel wanneer je graag uit gaat als wanneer je echt kan genieten van een lekkere lunch buitenshuis bestaan er heel wat mogelijkheden om een keuze uit te maken. De manier waarop je gaat lunchen in Den Haag is ook uiteraard geheel aan jou. Wil je graag lunchen in een industrieel getint interieur of geef jij eerder de voorkeur aan een interieur met een gezellige, landelijke uitstraling? Wij stellen alvast enkele absolute topadresjes aan je voor!

Lola Bikes & Coffee

Wil je graag lunchen in Den Haag met enkele fervente wielerliefhebbers? Dan kan je eigenlijk helemaal niet om Lola Bikes & Coffee heen, in tegendeel. Het interieur van deze zaak laat dan ook helemaal niets aan de verbeelding over. Dit is een lunchadres waar de fiets centraal staat. Neem dit overigens ook weer niet te serieus, want verschillende humoristische taferelen zorgen er voor dat je de uitstraling van dit interieur steeds zal aanschouwen met een knipoog. Lunchen in Den Haag bij Lola Bikes & Coffee betekent uiteraard niet alleen dat je kan genieten in een sterk op de fiets geïnspireerd interieur. Daarnaast geniet je er namelijk ook van tal van fantastische lunchgerechten en natuurlijk de meest smaakvolle koffies.

Mama Kelly

Genieten van een heerlijke lunch in Den Haag in een sterk industrieel getint interieur. Dit is exact wat je kan verwachten wanneer je een bezoek brengt aan Mama Kelly. Op vlak van interieur kan er eigenlijk alleen maar worden gesteld dat Mama Kelly echt een bijzonder geheel heeft neergezet. De authentieke fabriekselementen zijn nagenoeg allemaal nog zichtbaar waarbij de enorme, open ruimte best een diepe indruk na weet te laten. Aan het uiteinde van de zaak is de bar terug te vinden waarboven in statige letters de naam ‘Mama Kelly’ prijkt. Door gebruik te maken van enkele subtiele design details (onder de vorm van de aanwezige verlichting) heeft men toch nog een extra speciale touch aan het interieur weten te geven. In ieder geval, ben jij iemand die houdt van industriële interieurs en zou je graag eens in een echt ruw interieur willen lunchen in Apeldoorn? Dan is Mama Kelly voor jou absoluut een interessant adres om te ontdekken!

Pistache Café

Het Pistache Café in Den Haag is er eentje waarvan je eigenlijk al op voorhand weet wat je kan verwachten. Zoals de naam reeds laat vermoeden kleurt het volledige interieur hier namelijk… pistache! Deze kleur werkt geweldig goed samen met het verder gebruik van hoofdzakelijk natuurlijke materialen. Zowel de tafeltjes als de stoelen zijn hier vervaardigd van hout waardoor een sfeervol geheel ontstaat. Wil je graag jouw lunch opeten terwijl je de voorbijgangers een beetje kan bespioneren? Ook dat is mogelijk! Aan de raampartijen van het Pistache Café staan immers verschillende leuke barkrukjes opgesteld! Het Pistache Café bevindt zich tot slot op een uitmuntende locatie recht tegenover de Paleistuinen.

Bleyenberg

Veel mensen vinden het fijn wanneer ze kunnen lunchen in Den Haag terwijl ze kunnen genieten van een mooi uitzicht. Geldt dat ook voor jou? In dat geval moet je zeker even kennismaken met Bleyenberg! Dit lunchadresje vinden we terug pal in het centrum van de stad in het ‘Quantum’ pand. Elke dag kan je vanaf 11 uur genieten op het dakterras (wanneer het weer dat toelaat uiteraard). Je geniet hier van een ongelofelijk smaakvolle lunch met weids uitzicht op de omgeving. Het dakterras is ingericht met comfortabele houten banken aangevuld met leuke planten die het geheel een erg sfeervolle en gezellige touch geven.

Bar en Zo

Is het een lunchadres of is het een winkel? Voor veel mensen die voor het eerst binnen stappen in Bar en Zo in Den Haag is het niet meteen duidelijk. Wanneer je jezelf een eerste indruk van het interieur hebt gevormd zal je kunnen vaststellen dat je hier wel degelijk een lekker hapje kan eten. Tijdens het lunchen is het echter mogelijk om leuke vintage spullen te kopen. Het gaat hierbij niet alleen om leuke kleding, maar ook om allerhande accessoires. Het hele interieur bulkt hier van de vintage aspecten die worden afgewisseld met vrolijke planten om het geheel van een extra natuurlijke uitstraling te voorzien. Hoe dan ook, ga jij lunchen in Den Haag en heb je een voorliefde voor vintage? Dan is Bar en Zo absoluut wat voor jou!

Mug and Mermaids

Ben je niet op zoek naar een twaalf in een dozijn lunchadres in Den Haag? In dat geval laten we je graag kennismaken met ‘Mug and Mermaids’! Werkelijk alles aan deze zaak is als bijzonder te bestempelen. Niet alleen het interieur is kleurrijk, ook in de gerechten en drankjes die je krijgt gepresenteerd tijdens het lunchen wordt die lijn doorgetrokken. Een blauwe cappuccino of een roze latte macchiato? Het is bij Mug and Mermaids in Den Haag allemaal niet meer dan normaal! De lunchroom beschikt bovendien over een prachtig onderwaterthema die we eigenlijk nooit eerder ergens anders hebben gezien. Geheel in lijn met dit thema liggen ook de blauwe boekweitpannenkoeken evenals de blauwe pasta! Echt bijzonder lunchen in Den Haag? Dat doe je zonder probleem bij Mug and Mermaids!

Hometown

Hometown is een gezellige koffiebar die is terug te vinden in het centrum van de stad. Van zodra je dit pand binnen stapt wordt duidelijk dat ze echter over de typische inrichting van een authentieke coffeehouse beschikt. Dit betekent dat de algemene uitstraling ietwat aan de donkere kant is terwijl er toch een zeer huiselijk karakter kan worden waargenomen. Hier en daar zijn ook een aantal verdwaalde vintage invloeden te aanschouwen. Genieten van een smaakvolle lunch bestaande uit bijvoorbeeld een kopje koffie met een lekkere plak bananenbrood? Het is slechts één van de vele mogelijkheden die Hometown je te bieden heeft!

Quinta Verde

Het lijkt bij Quinta Verde een beetje alsof je gewoon in je eigen woonkamer naar binnen stapt. Sfeer en gezelligheid staan hier dan ook duidelijk centraal. Verder zorgt deze zaak er voor dat haar concept niet mis te verstaan is. Reeds op het etalageraam prijkt dan ook de boodschap “Healthy food and wine”. De lunchkaart bestaat bij Quinta Verde dan ook uit een ruime keuze aan gezonde, biologische evenals vegetarische en veganistische gerechten. Zou je tijdens jouw gezonde lunch graag willen kunnen genieten van een lekker wijntje? Ook dat is mogelijk. De Portugese wijnen die door Quinta Verde worden aangeboden zijn als niets anders dan absolute toppers te omschrijven.