Lunchen in Eindhoven

Lunchen in Eindhoven? Dat kan je doen bij heel wat bijzondere lunchadresjes. Bij het uitkiezen van een zaak om te gaan genieten van een lekker smaakvolle lunch zal je ongetwijfeld met verschillende aspecten rekening willen houden. Wat bijvoorbeeld te denken van de uitstraling van het interieur? En dan hebben we het nog niet gehad over het gebruik van bijvoorbeeld biologische ingrediënten. Wanneer jij op zoek bent naar de meest hippe adressen om te gaan lunchen in Eindhoven die stuk voor stuk iets bijzonders te bieden hebben ben je daarvoor op deze pagina zeker aan het juiste adres. We stellen namelijk graag alvast enkele onderscheidende, leuke lunchadressen in Eindhoven aan je voor!

Thomas

Lunchen in Eindhoven doe je nergens anders in zo’n bijzonder interieur als bij ‘Thomas’ het geval is. Het is bijzonder lastig om de vinger te kunnen leggen op de uitstraling van het interieur. Het gebruik van overwegend roze en paarse tinten gecombineerd met natuurlijke elementen zorgt er voor dat er een bijzondere uitstraling tot stand is gekomen. Om het geheel nog wat extra kracht bij te zetten wordt er aan de wanden evenals het plafond ook gebruik gemaakt van verschillende muurschilderijen. Een hand met een blad en een vliegende aap zijn slechts enkele van de bijzondere taferelen die je zal kunnen aanschouwen. De comfortabele stoeltjes die verspreid over de zaak staan opgesteld nodigen uit om in te vertoeven. De lunchkaart van Thomas (we zouden het bijna nog vergeten) is lekker gevarieerd en biedt daardoor voor iedereen wat wils.

X

X

X

De vooruitgang

De Vooruitgang in Eindhoven profileert zichzelf als de juiste plek voor een lunch, borrel en diner. Eigenlijk kunnen we ons hier alleen maar bij aansluiten. Elk detail bij deze zaak lijkt dan ook goed te zitten. Neem nu bijvoorbeeld het interieur. Voor velen is deze zelfs dè reden om hier te komen lunchen. Het moet dan ook gezegd dat de industriële sfeer op iedereen een diepe indruk na zal weten te laten. Dit niet in het minst omdat de ruimte over een zeer open karakter beschikt. De trapjes die boven de bar zijn geïnstalleerd? Ook die ogen best bijzonder. Op de lunchkaart van De Vooruitgang in Eindhoven prijken verder heel wat tongstrelende gerechten die je eigenlijk allemaal zal willen ontdekken!

Usine

Usine is een lunchadres welke is gevestigd in een iconisch gebouw welke vroeger dienst heeft gedaan als lichtfabriek. Tegenwoordig is het een groots café-restaurant welke toebehoort aan dezelfde eigenaars als het Hotel New York in Rotterdam. De grote raampartijen waar Usine over beschikt zorgen voor een aanzienlijke lichtinval. Op deze manier is er sprake van een lichtrijk interieur dat zelfs op de meest donkere dagen uitnodigt om in te vertoeven. Het hele interieur beschikt over een ietwat ruwe, industriële uitstraling welke wordt verzacht door het gebruik van natuurlijke materialen. Bovendien zijn er hier en daar ook enkele speciale designobjecten terug te vinden welke het pand nog meer cachet geven. Usine staat er verder om bekend haar gasten een zeer gevarieerde lunchkaart aan te bieden waardoor iedereen hier met alle plezier zal komen genieten van een heerlijke lunch.

Giornale

Wanneer je wil lunchen in Eindhoven zal je ongetwijfeld rekening willen houden met hoe gezellig het interieur van het lunchadres van je keuze er precies uitziet. Giornale is een lunchadres welke er voor heeft gekozen om een intieme sfeer onder haar gasten te creëren. Het doet dit in eerste instantie door gebruik te maken van hoofdzakelijk donkere kleuren gecombineerd met hout en vintage invloeden. De sfeervolle verlichting zorgt er voor dat de intieme sfeer extra kracht wordt bijgezet. De lunchkaart van Giornale staat uiteraard boordevol met Italiaanse gerechten. Je kan er voor kiezen om deze gerechtjes te delen met de andere mensen aan de tafel of je kan ze gewoon lekker voor jezelf houden. Aan jou de keuze!

X

X

X

Welp

Mocht een interieur kunnen verleiden dan zou deze van ‘Welp’ in Eindhoven daar zonder meer in slagen. Lunchen in Eindhoven in een moderne setting waarbij je bent verzekerd van een uitmuntend comfort kan haast nergens beter als hier. De zachte kleuren aan de muren realiseren een rustgevend effect terwijl je wellicht slechts met moeite nog uit de comfortabele stoeltjes zal willen komen. Bovendien valt het op dat de tafeltjes afwisselend over een rechthoekige en ronde vorm beschikken. Het lijkt slechts een detail, maar het is het allerminst. Zelfs de hanglampen in dit interieur fungeren als absolute eye-catcher. De bijzondere aanblik van het interieur zorgt er gecombineerd met de heerlijke lunchkaart voor dat menig aantal mensen met de nodige regelmaat in Welp komen vertoeven. Ben jij de volgende?

The Happiness Café

Waarom zou je er voor kiezen om de ruwe elementen van een interieur weg te werken? Dat moet ook ‘The Happiness Café’ in Eindhoven hebben gedacht. Ondanks het feit dat deze zaak een stevige opsmukbeurt heeft gekregen zijn verschillende onderdelen ook ongemoeid gelaten. Dit geldt onder meer voor de bakstenen muur welke aan het uiteinde van de zaak is terug te vinden. Door gebruik te maken van leuke designobjecten zoals bijzondere lampjes is een zeer aantrekkelijk geheel tot stand gekomen. Merk ook de leuk geïntegreerde houten wand op waar je verschillende leuke spulletjes in terug kan vinden om te kopen. De lunchkaart van het Happiness Café? Die bestaat (hoe kan het ook anders) stuk voor stuk uit gerechtjes die je oprecht gelukkig zullen weten te maken. Gaande van een lekkere soep tot een zelf samengestelde salade, het behoort allemaal tot de mogelijkheden!

Loods61

Ben je gaan shoppen in Eindhoven en heb je van al dat winkelen best honger gekregen? Wil je bovendien graag lunchen in Eindhoven op een centrale locatie waarbij je ook kan rekenen op een gezellig interieur? In al deze gevallen zal je beslist kennis willen maken met Loods61. De statige bar geeft perfect de enorme collectie weer aan verschillende dranken die je hier kan uitproberen. Een lekkere lunch met een bijpassend wijntje of biertje? Vraag gerust aan de bediening welke drankjes zij het best vinden passen bij jouw lunch. De sfeervolle verlichting die in de ruimte is geïntegreerd zorgt er tot slot voor dat er een leuke loungy setting wordt gecreëerd.