Lunchen in Utrecht

Wil je graag uit gaan lunchen in Utrecht? In dat geval zal je kunnen vaststellen dat er heel wat adresjes bestaan waarvoor je daar bij aan het juiste adres bent. Heel wat mensen houden er van om hun lunch in Utrecht buitenshuis te gaan nuttigen. Geldt dat ook voor jou, maar wil je dat graag doen in een zaak die over een speciale touch beschikt? Dat kan. Verspreid over Utrecht zijn heel wat leuke adresjes terug te vinden waar je kan genieten van een echt bijzondere lunch. Wij zochten de leukste adresjes voor je uit en stellen ze graag aan je voor!

The Streetfood Club

Lunchen in Utrecht doe je bij ‘The Streetfood Club’ in een wel erg bijzondere setting. Reeds van bij het betreden van de zaak wordt natuurlijk het ongelofelijk diverse karakter van het interieur duidelijk. De stijl van het interieur vormt een mengelmoes van de Mexicaanse sloppenwijken en de drukke straten van indrukwekkend Bangkok. Het resultaat is een ongelofelijk hip interieur die het hart van menig aantal streetfood liefhebbers sneller doen slaan… en dan hebben we het natuurlijk nog niet over de lunchkaart gehad. Deze bestaat immers uit een groot aantal verschillende streetfood gerechten die je smaakpapillen meer dan ooit zullen weten te prikkelen. Absoluut een aanrader dus om te ontdekken!

Miyagi & Jones

Miyagi & Jones kan je in verschillende steden terugvinden waaronder dus ook in Utrecht! De belangrijkste reden om een bezoek te brengen aan deze Utrechtse hotspot is natuurlijk de niet te versmaden Aziatische kaart. Of je nu graag wil genieten van een heerlijk diner of van een lekker smaakvolle lunch, in beide gevallen biedt deze zaak je alles waar je ook maar enigszins nood aan kan hebben. Wil je graag lunchen in Utrecht in een jonge, hippe en bovendien ook Aziatisch getinte zaak? Dan ben je daarvoor bij Miyagi & Jones zeker aan het juiste adres!

Mr Black & White Ox

Bij het uitkiezen van een geschikt lunchadresje in Utrecht zal je tegenwoordig niet meer alleen maar rekening willen houden met de lunchkaart die wordt aangeboden. Wat namelijk bovendien ook te denken van de stijl van het interieur waarin je gaat vertoeven? Voor Mr Black & White Ox geldt in eerste instantie dat de horecazaak is gevestigd in het oude Douwe Egberts hoofdkwartier. Daarnaast heeft men er voor gekozen om het pand op verschillende manieren in te delen. Zo is er niet alleen de Urban Bistro waar je een heerlijke lunch kan nuttigen, ook de wineroom evenals de skybox zijn pareltjes van formaat. Het mag dan ook duidelijk zijn, zelfs de meest veeleisende klanten zullen aangenaam verrast zijn van het bijzondere karakter waar Mr Black & White Ox in Utrecht over beschikt.

Daen’s

Wil je op de meest sfeervolle en gezellige manier kunnen genieten van een echt smaakvolle lunch in Utrecht? In dat geval kan je daarvoor zeker kijken in de richting van Daen’s! Dit uitstekende adresje schotelt je zowel eenverkwikkend ontbijt voor als een lekker diverse, smaakvolle lunch. Het gezellige interieur nodigt uit om vooral tijdens de wintermaanden in te vertoeven. In de zomer? Dan ga je natuurlijk genieten van de heerlijk warme zonnestralen op het omvangrijke terras van de zaak. Stevig uit de kluiten gewassen sandwiches, gezonde salades en allerhande andere hartige en zoete lekkernijen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden bij Daen’s in Utrecht!

KEEK

Of het nu de typisch vintage uitstraling is waar het interieur van KEEK over beschikt of het de biologische gerechten zijn, één ding staat vast, dit lunchadres in Utrecht is er eentje die veel mensen diep in hun hart dragen. Er hangt in deze zaak altijd een gezellige sfeer terwijl je er zeker van kan zijn dat alle gerechten zijn gemaakt van de meest pure ingrediënten. Voor mensen die op zoek zijn naar mogelijkheden op vlak van biologisch lunchen in Utrecht is KEEK ongetwijfeld één van de betere adressen om te ontdekken!

De Utrechter

Stijlvol lunchen in Utrecht in een statig pand met een oogstrelend interieur? Dan moet je bij ‘De Utrechter’ zijn! Deze prachtige zaak heeft alles wat je van een stadsbrasserie mag verwachten… en eigenlijk nog heel veel meer. De mogelijkheden die op de lunchkaart zijn terug te vinden lijken wel eindeloos te zijn. Dit zorgt er voor dat er werkelijk voor elke gast een lunch op tafel kan worden getoverd die alle vooropgestelde verwachtingen zal weten in te lossen. Niet alleen de lunchkaart is er eentje die meteen weet te overtuigen, wat namelijk ook te denken van de uitstraling van het interieur? De uitnodigende, maar ietwat simplistische tafeltjes en stoelen vormen een schril contrast met de vele opvallende elementen die aan het plafond en de muren zijn terug te vinden.

The Sandwich Company

Sfeer, gezelligheid en echt heerlijke sandwiches. Dat is wat je kan verwachten wanneer je een bezoek brengt aan ‘The Sandwich Company’. Reeds op het ogenblik dat je deze zaak naar binnen stapt wordt duidelijk dat je hier op een ongedwongen manier kan lunchen in een gezellig, maar tegelijkertijd ook lekker hip kader. Het gebruik van natuurlijke tinten gecombineerd met geel en oranje zorgt er voor dat menig aantal gasten meteen verliefd zullen worden op dit bijzonder uitnodigende interieur. The Sandwich Company bewijst als geen ander dat lekker lunchen in Utrecht niet noodzakelijkerwijs alleen maar in het centrum van de stad kan gebeuren. Absoluut een aanrader om dit leuke, hippe lunchadresje te ontdekken!

Broei

De tijd lijkt in ‘Broei’ absoluut even stil te hebben gestaan. Het interieur van deze horecazaak neemt je dan ook mee ver terug in de tijd. Voor liefhebbers van een klassiek getint, traditioneel interieur is dit echter een zaak die alle harten sneller zal doen slaan. De eenvoudige stoeltjes (waarvan er heel wat verschillende versies in de zaak zijn geïntegreerd), de oude radio en de vele planten die het interieur sieren dragen stuk voor stuk bij aan het uitzonderlijke karakter waar Broei over beschikt. De lunchkaart? Die bestaat uit heerlijke vegetarische creaties die op een zeer aantrekkelijke manier worden gepresenteerd. Voor vegetarisch lunchen in Utrecht kan je dan ook zeker kijken in de richting van Broei!