Lunchen in Zwolle

Ga je Zwolle bezoeken en zou je graag tegelijkertijd ook willen kunnen genieten van een lekkere lunch? Dan zijn er heel wat leuke adresjes te ontdekken waar je gebruik van kan maken. Lunchen in Zwolle kan bovendien gebeuren op tal van verschillende manieren. Ben jij bijvoorbeeld iemand die zweert bij vlees of ben je op zoek naar de beste adressen voor een vegetarische lunch? Niet alleen aan de menukaart wordt door de verschillende lunchadressen veel aandacht besteed, dit geldt zeker ook voor de inrichting van het interieur. Wil jij ook graag kennismaken met de leukste adressen voor een lunch in Zwolle? Zoek dan niet verder! Wij stellen ze graag aan je voor hier op deze pagina.

Bij Hartje

Wordt je bij het uitkiezen van je lunch niet zelden overvallen door keuzestress? In dat geval biedt ‘Bij Hartje Zwolle’ jou de perfecte oplossing. Hier kan je namelijk een keuze maken uit een groot aantal fijne en kleine gerechtjes waardoor je lekker veel varianten kan uitproberen. Alle gerechtjes worden hier overigens geserveerd op een houten plankje. Dit ziet er werkelijk ongelofelijk leuk uit. Enkele mogelijkheden waar je voor de lunch bij Bij Hartje over beschikt zijn niet alleen de Berry smoothiebowl, maar ook de Coconut pancakes en de Italiaanse tosti. Het interieur van Bij Hartje is misschien ietwat klassiek getint, maar beschikt over heel wat opvallende design invloeden. Deze blijken niet in het minst uit de statige lampen die de ruimte sfeervol verlichten.

X

X

X

Hier en Daar

Tijdens je zoektocht naar leuke adressen om te lunchen in Zwolle kan het niet anders dan dat je ook kennis zal maken met ‘Hier & Daar’. Niet alleen de naam van deze zaak is bijzonder, dat geldt ook voor haar lunchkaart en interieur. In eerste instantie zijn de gerechten die op de lunchkaart prijken sterk biologisch geïnspireerd. Dat geldt overigens niet alleen voor de gerechten, maar ook voor de wijn. Heerlijk genieten van een lekker biologisch wijntje bij de lunch? Of toch maar een lekker aromatische koffie? Het behoort allebei tot de mogelijkheden. Het interieur? Dat is mede door de leuk gedecoreerde muur aan het einde van de zaak lekker hip, maar toch zeker ook met klassieke invloeden. De stoeltjes en houten tafeltjes voorzien het geheel van een extra gezellige en sfeervolle toets.

Barista Café Zwolle

Woorden schieten tekort om het ‘Barista Café’ in Zwolle te beschrijven. Tijdens het uitzoeken van adresjes om te lunchen in Zwolle beschikken mensen vaak over een groot aantal verschillende eisen. Natuurlijk wil je vooral graag lekker kunnen eten, maar het is bovendien ook belangrijk dat je, je thuis voelt. Dit is precies wat Barista Café heeft weten te realiseren. Verspreid over de twee etages van deze zaak vindt je verschillende leuke tafeltjes en zitplaatsen terug waaraan je lekker kan genieten. De ruwe moeren zorgen samen met de zichtbare buizen voor een industriële uitstraling. De leuke, eigentijds ogende stoeltjes zorgen echter nog voor een moderne twist. Op de lunchkaart zijn verder tal van verschillende toppertjes terug te vinden. Gaande van een lekkere Club Sandwich tot een smaakvolle Club Carpaccio en natuurlijk een lekker gezonde, verse smoothie, het is allemaal mogelijk!

De Gillende Keukenmeiden

Bij gezellig lunchen in Zwolle denk je natuurlijk in eerste instantie helemaal niet aan gillende keukenmeiden. Toch is dit de naam van een lunchadresje welke heel wat moois voor haar gasten in petto heeft. Bij het betreden van deze zaak waan je, je meteen in een traditioneel, warm en gezellig ingerichte woonkamer. De intieme sfeer die hier is gecreëerd zal veel mensen meteen een comfortabel gevoel geven. Het laatste wat je dan eigenlijk nog rest is gewoon heerlijk genieten van de fijne maaltijden die je hier voorgeschoteld krijgt. De lunchkaart van De Gillende Keukenmeiden biedt een veelzijdige keuze uit onder meer lekkere, huisgemaakte sandwiches, salades en natuurlijk ook lekker gezonde soepen.

X

X

X

Coperto

Het volgende lunchadresje is gevestigd in een prachtig, oud gebouw waarvan het interieur stevig op de schop is gegaan. Het resultaat is een stijlvol interieur welke beschikt over ongelofelijk veel aantrekkelijke design elementen. Het parket zorgt gecombineerd met de vintage gestylede zetels en de tafeltjes met marmeren blad voor een bijzonder elegante en stijlvolle look & feel. Op de smaakvolle kaart zijn heel wat bijzondere lunchgerechten terug te vinden die je smaakpapillen zonder twijfel zullen weten te verwennen. Ook de bediening is hier ongelofelijk gastvrij waardoor je er in optimale omstandigheden kan genieten van een heerlijke lunch in een gemoedelijke sfeer.

Kas van Kaat

Toegegeven, je moet er het centrum van Zwolle voor verlaten, maar eenmaal je kennis hebt gemaakt van Kas van Kaat weet je dat het meer dan de moeite waard loont. Net buiten de stad tussen de weilanden is dit gemoedelijke lunchadresje terug te vinden. Hier werd een echte kas omgetoverd tot een restaurant met winkeltje. De kopjes, schoteltjes en andere inboedel die je in de kas aantreft? Die zijn rechtstreeks afkomstig van de lokale kringloopwinkel. Duurzaamheid wordt hier duidelijk zeer hoog in het vaandel gedragen! Op de lunchkaart zijn heel wat leuke belegde broodjes terug te vinden. Uiteraard is er bij het beleggen van deze broodjes speciale aandacht besteed aan de gezondheid van de ingrediënten. Een absolute aanrader is bijvoorbeeld de paprika hummus met gegrilde groenten. Een lekker gezond broodje welke toch ongelofelijk smaakvol is. Verser en biologischer dan bij Kas van Kaat is volgens ons eigenlijk haast niet mogelijk!

Restaurant UNO

Lunchen in een voormalig postkantoor? Het is perfect mogelijk in Zwolle, meer bepaald bij Restaurant UNO. Het moet gezegd dat het postkantoor toch een behoorlijk metamorfose heeft doorgemaakt. Tegenwoordig is er dan ook een leuk lunchadres in gevestigd waar je kan genieten van lekkere, Spaans getinte lunchgerechten. Het interieur doet niet helemaal Spaans, maar eerder traditioneel en nostalgisch aan. De stoeltjes zorgen gecombineerd met de wat ruwe kleuren zelfs voor een industriële invloed. Het geheel oogt echter bijzonder sfeervol en de fantastische aroma’s die steevast uit de keuken naar binnen vloeien zorgen al snel voor een onvergetelijke indruk. Lekker lunchen in Zwolle met Spaanse tapas of andere Spaans getinte gerechtjes? Het kan nergens anders beter dan bij Restaurant UNO!