Organiseer je huis of werkplek met etiketten

Heb jij soms ook het gevoel dat hoe vaak je je huis ook opruimt of organiseert, het altijd na een mum van tijd weer een rommel is? Je bent niet de enige! Maar door het gebruik van etiketten stickers kun jij je huis of kantoor een stuk netter en overzichtelijker houden. In dit artikel geven we je verschillende tips hoe jij etiketten kunt gebruiken om zo georganiseerd te blijven! 

Sticker etiketten 

In je huis of werkplek kun je voor veel verschillende etiketten stickers gebruiken. Je kunt het bijvoorbeeld gebruiken om al je kruidenpotjes te organiseren. Maar ook bijvoorbeeld om koffiebonen, bloem, suiker, havermout, pasta’s en bakpoeder op te slaan kun je goed gebruik maken van etiketten. Daarnaast kun je ook waspoeder, wastabletten en geurblokjes labelen met stickers. Zo houd je je werkplek of huis overzichtelijk, en hoef je daarnaast niet allerlei verschillende verpakkingen in huis te hebben. Bij bedrijven zoals Avery kun je ook bedrukte etiketten bestellen. Zo hoef je niet zelf meer op je etiketten te schrijven. Dit is bijvoorbeeld handig wanneer je al weet waarvoor je etiketten stickers wilt gaan gebruiken en in wat voor verpakking. Daarnaast kun je ook allerlei verschillende vormen kiezen, zodat het etiket altijd goed past bij de verpakking waarop je het gaat plakken.

Afneembare etiketten

Er bestaan ook afneembare etiketten. Hierop kun je makkelijk schrijven en het daarna weer uitvegen als je verpakking leeg is, of als je er iets anders in wil bewaren. Dit is bijvoorbeeld ook leuk wanneer je de kamer van je kinderen wil organiseren. Zij kunnen dan zelf op hun etiketten schrijven wat ze willen opbergen en waar. Dat maakt het een stuk interactiever en zullen ze het misschien ook leuker vinden om op te ruimen! 

Labels voor mappen

Om al je verschillende mappen en boeken te organiseren, kun je ook goed gebruikmaken van labels. Hierop kun je dan belangrijke bladzijden of tabbladen markeren, zodat je ze makkelijk terug kunt vinden wanneer je het nodig hebt. In je (thuis)kantoor kunnen je werknemers bijvoorbeeld zelf hun belangrijke mappen labelen, zodat het overzicht bewaard wordt.  Kortom, er zijn enorm veel verschillende manieren om labels te gebruikmaken in huis of op kantoor! Zo kun je georganiseerd blijven en ziet het er daarnaast ook nog eens leuk uit!

Etiketten stickers

Meer inspiratie op Homeblend

Wooninspiratie Tuin inspiratie Keuken inspiratie Badkamer inspiratie Slaapkamer inspiratie
Haal meer uit je kook skills met deze tips

Koken is een vaardigheid die je kunt blijven ontwikkelen. Bovendien ben je niet snel uitgeleerd, [...]

Zwart beitsen van jouw schuur, gevel, veranda of tuinhuis? Zo doe je dat!

Ben je op zoek naar een manier om je schuur, gevel, veranda of tuinhuis een [...]

Vloeren trends 2024: dit zijn de vloerentrends

Het jaar 2024 belooft spannende en innovatieve ontwikkelingen op het gebied van interieurdesign, en vloeren [...]

Zelf kapschuur bouwen: stappenplan en tips

Ben je van plan om je tuin een functionele en esthetische upgrade te geven? Een [...]

Haal nu de nieuwste trends in huis

Online zijn er duizenden manieren te vinden om jouw huis een bepaald thema te geven. [...]

3 tips voor hoesjes voor je iPhone 12 Pro Max

Heb je nog een iPhone 12 Pro Max en ben je op zoek naar een [...]