PTMD Lampen

Vandaag de dag wordt er bij het uitkiezen van lampen voor in de woning veelvuldig rekening gehouden met verschillende factoren. Daar waar verlichting vroeger uitsluitend over een functioneel karakter beschikte is dat tegenwoordig niet langer het geval. Nu is het van belang dat er in huis de juiste sfeer wordt neergezet. Bovendien is het ook nog eens zo dat lampen interieurobjecten zijn geworden. Dit heeft er voor gezorgd dat er ook aan de uitstraling steeds meer aandacht wordt besteed. Ben jij ook nog op zoek naar lampen die over een ronduit uniek karakter beschikken? In dat geval is het een absolute aanrader om even kennis te maken met de subliem vormgegeven PTMD lampen op deze pagina!

Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

OVER HET MERK PTMD

"PTMD is een meubelbedrijf van Nederlandse bodem. Het bedrijf beschikt bovendien reeds over een vrij lange geschiedenis. Ze werd dan ook opgericht in het jaar 1992. De PTMD meubels zijn steeds het resultaat van een reis rond de wereld op zoek naar inspiratie voor het creëren van interieurelementen die over een echt uniek karakter beschikken. Op deze manier kan er bijvoorbeeld een bijzondere mix tot stand komen van chique en industrieel design. Het assortiment met PTMD meubels is door de jaren heen ook sterk uitgebreid. Of je nu op zoek bent naar een metalen kast met een industrieel karakter of je leuke velvet poefjes en fauteuils wenst te bestellen, het kan allemaal met de collectie van PTMD!"

Meer PTMD op Pinterest

Lampen met een geheel eigen karakter

Het merk PTMD werd opgericht in het jaar 1992. Door de jaren heen is het merk uitgegroeid tot een bijzondere naam met een zeer unieke collectie. De PTMD lampen staan stuk voor stuk voor een bijzondere kwaliteit gecombineerd met een geheel eigen karakter. Het in huis halen van één van deze lampen zorgt er dan ook voor dat je kan rekenen op zoveel meer dan alleen maar passende verlichting. Elke lamp die PTMD op de markt heeft gebracht kan eigenlijk worden aanzien als een klein kunstwerkje. Bovendien valt bij het bekijken van het aanbod met PTMD lampen ook meteen de verscheidenheid aan stijlen op. Zowel in een klassiek als in een modern interieur kunnen de lampen van PTMD dan ook uitstekend tot hun recht komen.

Passie en vakmanschap

Voor veel mensen is het van belang dat hun interieur een bepaalde ziel heeft. Lang niet iedereen vindt het dan ook even fijn om over een lamp te beschikken waarvan er twaalf in een dozijn bestaan. Geldt dat ook voor jou? Dan zal je kunnen vaststellen dat de PTMD lampen al jouw verwachtingen zullen weten in te lossen. De unieke samenwerking welke het merk heeft aangegaan met verschillende kunstenaars heeft er namelijk voor gezorgd dat er prachtige lampen zijn ontstaan die je wellicht buiten jouw interieur nooit zal aantreffen. De vakkundige producenten waar PTMD mee samenwerkt zorgen er tot slot voor dat elke lamp die wordt geproduceerd precies die aandacht krijgt die ze verdient.

Ronduit bijzondere creaties

De ene lamp is tegenwoordig dus zeker en vast de andere niet meer. Dit bewijst het merk PTMD als geen ander. Alle PTMD lampen die op de markt zijn verschenen beschikken wel over één of meerdere unieke eigenschappen. Hun bijzondere uitstraling zorgt er gecombineerd met het sfeervolle licht dat ze weten te realiseren voor dat de lampen van PTMD eigenlijk voor elk interieur een gezellige meerwaarde kunnen creëren.

Productcategorieën

Meer inspiratie op Homeblend

Wooninspiratie Tuin inspiratie Keuken inspiratie Badkamer inspiratie Slaapkamer inspiratie
Je vloer verbouwen? Met deze 3 tips vind jij het juiste ondervloer materiaal

Iedere verbouwing eist planning en organisatie. Het verbouwen van je vloer is een project dat [...]

Voor- en nadelen van investeren in een beleggingspand

Investeren in vastgoed is een uitstekende methode om vermogen mee op te bouwen. Zoals bij [...]

Waarom kiezen mensen voor het beveiligen van de woning

U ziet het tegenwoordig steeds vaker voorkomen: huizen en panden voorzien van een alarminstallatie, camerasysteem [...]

Jouw wooncomfort verbeteren: hier kan je aan denken

In een tijd waarin we vaak druk bezig zijn, willen we thuis zo veel mogelijk [...]

Welke lichtsterkte en lichtkleur moeten lampen hebben in elke ruimte in huis?

Licht is niet alleen functioneel, maar ook bepalend voor de sfeer in een ruimte. Het [...]

Veranda voordelen? Alle voordelen van een veranda

Een veranda is veel meer dan alleen een stijlvolle toevoeging aan je huis. Het brengt [...]

Pakket brievenbus voordelen? Alle voordelen van een pakketbrievenbus

In de moderne wereld, waar online winkelen een tweede natuur is geworden, is de behoefte [...]

Zo krijg je meer licht in huis: verbouwen of niet?

Heb je ooit het gevoel gehad dat je huis wat somber en donker aanvoelt, zelfs [...]