PTMD Lampen

Vandaag de dag wordt er bij het uitkiezen van lampen voor in de woning veelvuldig rekening gehouden met verschillende factoren. Daar waar verlichting vroeger uitsluitend over een functioneel karakter beschikte is dat tegenwoordig niet langer het geval. Nu is het van belang dat er in huis de juiste sfeer wordt neergezet. Bovendien is het ook nog eens zo dat lampen interieurobjecten zijn geworden. Dit heeft er voor gezorgd dat er ook aan de uitstraling steeds meer aandacht wordt besteed. Ben jij ook nog op zoek naar lampen die over een ronduit uniek karakter beschikken? In dat geval is het een absolute aanrader om even kennis te maken met de subliem vormgegeven PTMD lampen op deze pagina!

OVER HET MERK PTMD

"Met een grenzeloze liefde voor vernieuwing en vakmanschap reist PTMD sinds 1992 de hele wereld over om producten met een uniek karakter te creëren. Passie en vakmanschap vormen het kloppend hart van onze collectie. Door de unieke samenwerking van creatieve kunstenaars, vakkundige producenten en een netwerk van gepassioneerde detaillisten, brengen we steeds een verrassende collectie in de huiskamers van onze klanten."

Meer op Pinterest

Lampen met een geheel eigen karakter

Het merk PTMD werd opgericht in het jaar 1992. Door de jaren heen is het merk uitgegroeid tot een bijzondere naam met een zeer unieke collectie. De PTMD lampen staan stuk voor stuk voor een bijzondere kwaliteit gecombineerd met een geheel eigen karakter. Het in huis halen van één van deze lampen zorgt er dan ook voor dat je kan rekenen op zoveel meer dan alleen maar passende verlichting. Elke lamp die PTMD op de markt heeft gebracht kan eigenlijk worden aanzien als een klein kunstwerkje. Bovendien valt bij het bekijken van het aanbod met PTMD lampen ook meteen de verscheidenheid aan stijlen op. Zowel in een klassiek als in een modern interieur kunnen de lampen van PTMD dan ook uitstekend tot hun recht komen.

Passie en vakmanschap

Voor veel mensen is het van belang dat hun interieur een bepaalde ziel heeft. Lang niet iedereen vindt het dan ook even fijn om over een lamp te beschikken waarvan er twaalf in een dozijn bestaan. Geldt dat ook voor jou? Dan zal je kunnen vaststellen dat de PTMD lampen al jouw verwachtingen zullen weten in te lossen. De unieke samenwerking welke het merk heeft aangegaan met verschillende kunstenaars heeft er namelijk voor gezorgd dat er prachtige lampen zijn ontstaan die je wellicht buiten jouw interieur nooit zal aantreffen. De vakkundige producenten waar PTMD mee samenwerkt zorgen er tot slot voor dat elke lamp die wordt geproduceerd precies die aandacht krijgt die ze verdient.

Ronduit bijzondere creaties

De ene lamp is tegenwoordig dus zeker en vast de andere niet meer. Dit bewijst het merk PTMD als geen ander. Alle PTMD lampen die op de markt zijn verschenen beschikken wel over één of meerdere unieke eigenschappen. Hun bijzondere uitstraling zorgt er gecombineerd met het sfeervolle licht dat ze weten te realiseren voor dat de lampen van PTMD eigenlijk voor elk interieur een gezellige meerwaarde kunnen creëren.