Rivièra Maison Dressoirs

In de ruime collectie van het merk ‘Rivièra Maison’ zijn een groot aantal verschillende dressoirs terug te vinden. Deze dressoirs zijn uitgebracht in tal van verschillende stijlen. Zo kan je bijvoorbeeld een keuze maken tussen een landelijk, een modern evenals een industrieel exemplaar. Dit zorgt er voor dat het mogelijk is om de Rivièra Maison dressoirs in nagenoeg elk interieur te integreren. Ben jij dus met andere woorden ook op zoek naar een nieuwe dressoir om in jouw woning te integreren? Dan hoef je absoluut niet verder te zoeken!

Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

OVER HET MERK RIVIÈRA MAISON

"Rivièra Maison is in vele opzichten een ronduit bijzonder merk. In eerste instantie is het bijvoorbeeld zo dat dit merk haar oorsprong vond in de Amsterdamse 'Rivièra Bloemsierkunst'. Door de jaren heen is dit merk danig geëvolueerd, maar haar doelstelling is in al die tijd onveranderd gebleven. Rivièra Maison heeft dan ook als belangrijkste doelstelling om sfeer te brengen in een interieur. Het team achter dit merk stelt zelf eigenlijk niet zozeer meubels te willen ontwikkelen, maar vooral een bepaalde beleving te willen creëren. Wil jij ook ontdekken welke meerwaarde de Rivièra Maison meubels voor jouw interieur kunnen betekenen? Dan is het nu zeker en vast de moeite waard om even kennis te maken met het uitgebreide en gevarieerde aanbod van dit merk."

Meer Rivièra Maison op Pinterest

Handgemaakte dressoirs

Er bestaan heel wat goede redenen om over te gaan tot het kopen van een dressoir uit de collectie van het merk ‘Rivièra Maison’. In eerste instantie is het zo dat alle dressoirs van dit merk met de hand zijn gemaakt. Dit betekent dat je niet alleen kan rekenen op een uitmuntende kwaliteit, maar ook op heel wat bijzondere details. Daarnaast is het zo dat de dressoirs uit de collectie van Rivièra Maison verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren. Voor een strak en modern interieur zijn bijvoorbeeld de witte exemplaren een aanrader. Ben je eerder op zoek naar een leuke dressoir om in een klassiek of landelijk interieur te integreren? Dan zal je voorkeur wellicht uitgaan naar een warme, meer donkere kleur van hout. In ieder geval, ongeacht de stijl waar je interieur over beschikt, het is altijd mogelijk om een dressoir van Rivièra Maison te bestellen die perfect aansluit op de stijl in kwestie.

Functioneel en stijlvol

De Rivièra Maison dressoirs zijn tegelijkertijd bijzonder functioneel en zeer stijlvol. Dit zorgt er voor dat hun karakter steeds een onbetwistbare bijdrage levert aan elk interieur waarin ze worden verwerkt. Of je nu vooral op zoek bent naar een aantrekkelijke, stoere dressoir kast of je eerder de voorkeur geeft aan een in het oog springende dressoir met landelijke uitstraling, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Je kan bij het merk Rivièra Maison dan ook een keuze maken uit een groot aantal verschillende ontwerpen welke allen beschikken over een zeer kenmerkend design.

Een indeling die voldoet aan jouw persoonlijke wensen

Het spreekt voor zich dat niet alleen de uitstraling van jouw nieuwe dressoir van groot belang is. Wat daarenboven namelijk ook te denken van de indeling waarover ze beschikt? De Rivièra Maison dressoirs kenmerken zich door een zeer diverse indeling en afwerking. Geef jij bijvoorbeeld de voorkeur aan een open dressoir of wil je graag dat de inhoud volledig is afgeschermd? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Over welke eisen je dus met andere woorden ook mag beschikken, het is zonder meer de moeite waard om er voor te kiezen om één van de prachtige Rivièra Maison dressoirs in huis te halen!