Tower Living Bologna: dé landelijke meubelserie van teakhout

Ben je op zoek naar meubelen die goed in een landelijk of klassiek interieur passen? Bijvoorbeeld een teak tv meubel? Of andere landelijke meubels? Dan moet je beslist eens naar de collectie Bologna van Tower Living kijken. De meubels in deze collectie zijn gemaakt van teakhout en hebben een robuuste, landelijke en klassieke uitstraling!

Over Tower Living Bologna

De Tower Living Bologna serie straalt een en al landelijkheid en robuustheid uit. Deze serie laat zien dat robuuste meubels toch een moderne uitstraling kunnen hebben. De meubels uit de Tower Living Bologna serie zijn gemaakt van teakhout. De meubels uit deze collectie zijn niet alleen bijzonder stijlvol vorm gegeven, maar komen ook nog eens bijzonder rustig over. Als je een landelijke inrichting hebt of zoekt, dan moet je de Tower Living Bologna collectie zeker eens bekijken. Daarnaast zijn de meubels uit deze collectie ook zeer geschikt voor mensen die een klassieke inrichting ambiëren. In de Tower Living Bologna meubelserie vind je o.a. een eettafel, TV-meubel, salontafel, sidetable en buffetkast.

Tower Living Bologna: meubels met respect voor het milieu

Om houten meubels te vervaardigen zijn bomen nodig. Het kappen van bomen is natuurlijk niet per se goed voor het klimaat. Natuurlijk, er zijn meubels die gemaakt worden van duurzaam hout. Maar dan nog moet dat hout vaak vele duizenden kilometers vervoerd worden om in jouw woonkamer terecht te komen. Dat is echter niet het geval voor meubels uit de Tower Living Bologna collectie. Deze meubels worden namelijk gemaakt van gerecycled teakhout. Op die manier hoeven er geen nieuwe bomen voor jouw nieuwe meubels gekapt te worden. De meubels uit deze collectie zijn dus niet alleen een verfraaiing van je woning en van hoge kwaliteit, maar ook nog eens beter voor het milieu!

Over Tower Living

Tower Living is een merk dat al enkele decennia actief is in de meubelbranche. Het bedrijf achter Tower Living is aanvankelijk begonnen als distributeur van meubels, maar is later begonnen met het produceren van meubels. Door jarenlang contact te hebben gehad met verkopers en eindgebruikers weet het bedrijf goed naar waar vraag naar is en speelt daar op in. Door goed te luisteren naar de wensen van de stakeholders kan Tower Living meubelen maken die ontzettend populair zijn onder consumenten. Het motto bij Tower Living is: je moet het samen doen. Samen met klanten en eindgebruikers realiseren zij meubelen die een zeer hoge prijs/kwaltiteitverhouding hebben. Daarnaast heeft dit bedrijf een zeer ruim assortiment.

Landelijke meubels van teakhout

Als je op zoek bent naar landelijke meubels, dan kunnen die meubels van verschillende soorten hout gemaakt zijn. De meubels uit de Tower Living Bologna collectie zijn gemaakt van teakhout. Dat betekent dat je kan rekenen op meubels van een zeer hoge kwaliteit. Teakhout heeft namelijk als eigenschap dat het bijzonder duurzaam is. Daarnaast is teakhout enorm sterk en heeft het een bijzondere, pure uitstraling. Een teak tv meubel zal bijvoorbeeld niet heel erg in het hoog springen, maar een teak tv meubel staat wel als een huis. Het is ijzersterk en kan jarenlang mee.

Teakhout onderhouden

Als je bijvoorbeeld een teak tv meubel hebt gekocht, dan wil je daar natuurlijk zo lang mogelijk plezier van hebben. Door meubelen goed te onderhouden kan dat ook. Hoewel teak meubelen jarenlang meegaan, hebben ze toch wat onderhoud nodig. Om je meubelen optimaal te beschermen kan je ze behandelen met teakfinisher. Door teakfinisher op je meubelen aan te brengen verkleuren je meubelen niet, maar breng je wel een mooie beschermlaag aan. Teakfinisher moet je drie tot vier keer per jaar aanbrengen.