Tower Living Novara: dé industriële meubelserie van teakhout

Mensen die van meubelen met karakter houden, moeten beslist eens naar de Tower Living Novara collectie kijken. Deze collectie meubelen is gemaakt van een combinatie van teakhout en staal, waardoor het geheel een hele bijzondere en unieke uitstraling krijgt. Net als de meeste andere meubelen van Tower Living is ook deze collectie gemaakt van gerecycled hout!

2.059,00

Bekijk levertijd direct bij woonwinkel.

349,00

Bekijk levertijd direct bij woonwinkel.

599,00

Bekijk levertijd direct bij woonwinkel.

1.035,00

Bekijk levertijd direct bij woonwinkel.

869,00

Bekijk levertijd direct bij woonwinkel.

569,00

Bekijk levertijd direct bij woonwinkel.

1.599,00

Bekijk levertijd direct bij woonwinkel.

De Tower Living Novara-lijn

Wat heeft Tower Living met de Novara collectie weer een bijzondere lijn op de markt gebracht. Werkelijk waar schitterend. De meubelen van de Tower Living Novara collectie zijn gemaakt van teakhout gecombineerd met metalen delen. De combinatie van het sterke, robuuste teakhout met het stoere metaal levert werkelijk waar schitterende meubels op. Wie aan het zoeken is naar een bijvoorbeeld een teak tv meubel, een teak tafel of een teak kast die goed past in een industriële inrichting, of een landelijke inrichting, moet zeker eens naar deze serie van Tower Living kijken. De meubelen uit de Tower Living Novara collectie zijn gemaakt van gerecycled teakhout. Door bijvoorbeeld een teak tv meubel uit deze collectie aan te schaffen bespaar je dus eigenlijk bomen. Voor andere meubels van hout moeten doorgaans nieuwe bomen gekapt worden. Door te kiezen voor een teak tv meubel uit de Tower Living Novara collectie zorg jij dat dit niet nodig is. Het kiezen voor gerecycled hout is niet alleen goed voor het milieu, maar het geeft je ook nog eens mooiere meubels. Een teak tv meubel van gerecycled hout ziet er bijvoorbeeld authentieker uit dan een teak tv meubel dat van ‘vers’ hout is gemaakt.

Over Tower Living

Tower Living heeft ruime ervaring met het maken van mooie meubels. Het bedrijf achter dit merk is al enkele jaren actief in de meubelbranche. Aanvankelijk was het bedrijf vooral actief in het distribueren van meubelen. Door goed te luisteren naar hun afnemers zag het bedrijf achter Tower Living dat de meubelbranche kansen liet liggen. Het bedrijf is zich in de loop van de jaren daarom steeds meer toe gaan leggen op het zelf vervaardigen van meubels. Dit heeft geresulteerd in een aantal bijzonder mooie collecties, waaronder de Novara-collectie. Als je op zoek bent naar mooie meubelen met karakter, dan moet je deze collectie beslist eens nader bekijken.

De eigenschappen van teakhout

Als je een meubel uit de Tower Living Novara collectie koopt, dan is zo’n meubel gemaakt van gerecycled teakhout en staal. Mogelijk baart je dit enige zorgen. Dat is niet nodig. Teakhout is enorm duurzaam en kan jarenlang meegaan. Het wordt bijvoorbeeld gebruikt om tuinsets en kozijnen van te maken. Zelfs als teakhout jarenlang in weer en wind staat blijft het nog goed. Daarom kan je met een gerust hard voor teakmeubelen van gerecycled hout kiezen.

Je meubelen van Tower Living zo goed mogelijk onderhouden

Teak meubelen hebben over het algemeen weinig onderhoud nodig. Dat komt onder andere omdat de meubels gemaakt zijn van een soort hout dat bijzonder sterk en duurzaam is. Investeer je bijvoorbeeld in een teak tv meubel dan kan je ervan uitgaan dat je daar nog jarenlang plezier van hebt. Wil je je teakmeubelen toch zoveel mogelijk bescherming geven? Dan kan je deze bijvoorbeeld voorzien van teakfinisher. Je geeft je teakmeubelen dan 3 tot 4 keer per jaar een dunne beschermingslaag, waardoor je meubelen nog langer meegaan!