Tower Living Pandora: dé moderne meubelserie van teakhout

Moderne meubels met een industriële look, zo zou je de Tower Living Pandora-collectie kunnen omschrijven.

Tower living Pandora: een unieke combinatie van meerdere stijlen

Wie een doos van Pandora opent kan in de regel weinig goeds verwachten. Hoe anders is dit voor deze collectie meubelen van Tower Living. De Tower Living Pandora collectie is een unieke combinatie van meerde stijlen. Vaak werkt het combineren van meerdere stijlen niet zo goed. Je krijgt dan vaak meubels die nergens op lijken. Hoe anders is dit voor de Tower Living Pandora Collectie. Deze collectie mixt op een bijzondere manier meerdere stijlen.
Je zou de Tower Living Pandora collectie kunnen omschrijven als een mix tussen een industriële stijl en een moderne stijl. De meubelen in de Tower Living Pandora collectie zijn gemaakt van gerecycled teakhout en metaal. De combinatie van het geborstelde teakhout en het zwarte metaal geeft de meubelen een degelijke, stoere look.

De meubelen in de Tower Living collectie zijn opgenomen zijn gemaakt van gerecycled teakhout. Teakhout is een van de sterkste houtsoorten die er zijn. Het is minimaal zo duurzaam als eikenhout. Door gebruik te maken van het beste gerecyclede teakhout zijn de meubels in de Tower Living Pandora collectie een stuk minder een belasting voor het milieu. Er hoeven immers geen nieuwe bomen gekapt te worden om de meubels in deze collectie te vervaardigen. Over de kwaliteit hoef je je geen zorgen te maken. Door te kiezen voor het allerbeste gerecyclede hout is de kwaliteit van jouw meubelen gegarandeerd. Wij kunnen je dan ook van harte aanraden om deze doos van pandora te openen en de Tower Living Pandora-collectie nader te bekijken.

Over Tower Living

Tower Living is een merk dat al wat langer bestaat. Het bedrijf achter Tower Living is al enkele decennia actief in de meubelwereld. Het bedrijf is van oorsprong actief als distributeur van meubelen. Door goed te luisteren naar de vragen die er uit de markt kwamen is het bedrijf echter ook in staat geweest om diverse mooie meubelcollecties op de markt te zetten. De visie van Tower Living is dat je het samen moet doet. Dat wil zeggen dat Tower Living haar meubels maakt met aandacht voor de wensen van klanten en eindgebruikers, maar ook met aandacht voor het klimaat. Zo zijn de meeste meubelen die door Tower Living gemaakt worden gemaakt van gerecycled houdt. Door samen meubels te maken ontstaat er een heel bijzondere en unieke collectie.

Wat is teakhout?

Teakhout is een heel sterk houtsoort. Teak werd vroeger gebruikt om onder andere scheepsdekken van te maken. Teak kan dus jaren mee. Als je teak gebruikt voor meubelen, dan kunnen de meubelen zo 25 jaar mee als je ze buiten plaatst. Als je teakmeubelen voor binnen koopt, dan weet je zeker dat je daar nog jaren plezier van zal hebben.

Teak onderhouden

Als je helemaal jarenlang plezier van je meubelen wilt hebben, dan moet je je meubelen natuurlijk goed onderhouden. Teak heeft niet veel onderhoud nodig. Als je je meubels optimaal wilt verzorgen, dan kan je dit doen door ze af en toe te behandelen met teakfinisher. Dit kan je het beste drie tot vier keer per jaar doen.