Tower Living Parma: dé witte landelijke meubelserie

De Tower Living Parma collectie is een collectie met landelijke meubels. De meubels in de collectie zijn vervaardigd van twee verschillende soorten hout: eiken en grenen. Door deze soorten hout te combineren heeft Tower Living een bijzonder mooie collectie landelijke meubelen neergezet die we graag onder je aandacht brengen.

699,00

Bekijk levertijd direct bij woonwinkel.

569,00

Bekijk levertijd direct bij woonwinkel.

685,00

Bekijk levertijd direct bij woonwinkel.

1.099,00

Bekijk levertijd direct bij woonwinkel.

1.089,00

Bekijk levertijd direct bij woonwinkel.

1.299,00

Bekijk levertijd direct bij woonwinkel.

779,00

Bekijk levertijd direct bij woonwinkel.

989,00

Op voorraad. Binnen 1-5 dagen geleverd.

885,00

Bekijk levertijd direct bij woonwinkel.

Tower Living Parma

Als je op zoek bent naar landelijke meubels van hoge kwaliteit moet je beslist eens naar de Tower Living Parma collectie kijken. Met deze collectie tilt Tower Living landelijk wonen echt naar een hoger niveau. Dit wordt onder andere gedaan door twee houtsoorten te combineren. De meubelstukken in de Tower Living Parma collectie worden namelijk vervaardigt uit twee soorten hout. De meubels bestaan uit eiken en grenen. De combinatie van deze houtsoorten zorgt voor een uniek effect. Eiken heeft als eigenschap dat het een robuuste, sterke uitstraling heeft. Het gevaar met eiken meubelstukken is echter dat het een beetje ‘too much’ kan zijn. Het kan voorkomen dat massief eiken meubelstukken niet goed in je interieur passen. Grenen is een veel lichter houtsoort. Het is een stuk minder massief dan eiken. Door deze twee houtsoorten te combineren ontstaat er een unieke combinatie. Deze combinatie leidt tot robuuste meubelstukken, die tegelijkertijd een open en lichte uitstraling hebben. In de Tower Living Parma meubelserie vind je o.a. een eettafel, TV-meubel, salontafel, sidetable en buffetkast.

Het merk Tower Living

Als je op zoek bent naar landelijke meubelen van hoge kwaliteit, dan moet je beslist eens naar de meubels van Tower Living kijken. Tower Living is al enkele jaren actief in de meubelbranche en maakt zeer hoogwaardige meubels, mét een bijzonder goede prijs/kwaliteitsverhouding. Als je op zoek bent naar een landelijk TV meubel, of een ander landelijk meubel moet je zeker eens naar de meubels van Tower Living kijken. Het leuke aan Tower Living is dat ze een ruim assortiment aan landelijke meubels hebben. Dit geeft jou de mogelijkheid om te kiezen uit een divers aanbod en tegelijkertijd een unieke stijl te creëren. Het gevaar van een landelijke inrichting is immers dat je een beetje een dertien in een dozijn-inrichting krijgt. Door meubelstukken uit de Tower Living collecties te kiezen kies je voor hoogwaardige meubelstukken, met een eigen stijl!

Voordelen van eiken en grenen

De meubelstukken uit de Tower Living Parma collectie zijn vervaardigd uit eiken en grenen. Zo krijg je misschien wel the best of both worlds. Eiken is een heel sterk houtsoort. Het gaat lang mee en het heeft een zeer robuuste uitstraling. Dat komt onder andere omdat een eik heel langzaam groeit. Grenen is een lichter houtsoort. Het heeft dan ook niet de massieve uitstraling die eiken heeft. Het houtsoort straalt als het ware openheid uit. Door de houtsoorten te combineren krijg je een creatie die zowel degelijkheid als toegankelijkheid en openheid uitstraalt.

Hoe onderhoud je eiken en grenen meubels

Als je eiken en grenen meubels hebt dan wil je er natuurlijk zo lang mogelijk plezier van hebben. Door je meubels goed te onderhouden gaan ze langer mee. Meubels die binnen staan lopen het risico om uit te drogen. Eigen en grenen meubels kan je daarom het beste met enige regelmaat in de olie zetten. Zo voorkom je dat je meubels uitdrogen.