Uit eten in Arnhem

Het kan echt heerlijk zijn om lekker buitenshuis een gezellig hapje te gaan eten. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om ergens te gaan lunchen, maar ook een diner op locatie kan de moeite waard zijn. Uit eten in Arnhem is mogelijk bij tal van verschillende restaurants. Bij het uitkiezen van een leuk restaurant zal je waarschijnlijk verder willen kijken dan enkel en alleen de menukaart. Hoe is het interieur bijvoorbeeld ingericht en welke prijzen worden er gevraagd? In ieder geval, kan jij wel een beetje hulp gebruiken bij het vinden van de leukste restaurants in Arnhem? Dan is het zeker de moeite waard om even het onderstaande overzicht met leuke horecazaken te ontdekken.

STAN&CO

Wil je graag uit eten in Arnhem? Dan is het zeker de moeite waard om daarvoor even te kijken naar STAN&CO. Heel wat restaurants in Arnhem hebben er voor gekozen om uit te pakken met een bijzonder interieur. Dat is wel het minste wat je kan zeggen van STAN&CO. Vanaf het eerste moment dat je deze zaak naar binnen stapt maak je meteen kennis met de vele bijzondere elementen die hier in het interieur zijn terug te vinden. Het interieur is dan ook een mengelmoes van de meest uiteenlopende stijlen. Je vindt er een groot aantal verschillende vintage elementen in terug die worden gecombineerd met prachtige designobjecten. Het resultaat is een echt bijzonder interieur welke je niet snel zal vergeten. Zeker en vast een aanradertje dus om even te ontdekken in Arnhem!

Bistro Velvet

Bistro Velvet is een werkelijk geweldige bistro welke eigenlijk is ontstaan uit de liefde van eigenaar Jin voor de bistronomie. Nadat Jin inspiratie had opgedaan in verschillende wereldsteden koos hij er voor om terug te keren naar Arnhem… en het resultaat mag er zijn. Bistro Velvet is een uitnodigende horecazaak welke beschikt over lekker hippe gerechtjes en een wijnkaart om ‘U’ tegen te zeggen. Bovendien is er natuurlijk ook nog het leuke interieur. Ondanks het feit dat deze in eerste instantie misschien een beetje ruw oogt past ze perfect in het concept van deze horecazaak. Aan de muur zijn verschillende, leuke foto’s terug te vinden terwijl de aanwezige Chesterfield uitnodigt om in te vertoeven. Zeker en vast een leuke horecazaak dus waar je met alle plezier nog terug zal komen!

Miyagi & Jones

Wil je tijdens uit eten in Arnhem kunnen genieten van lekkere, Aziatisch getinte street food? In dat geval is het zeker en vast de moeite waard om kennis te maken met Miyagi & Jones in Arnhem. Niet alleen de Aziatische street food gerechten die hier worden geserveerd zijn de moeite waard om te ontdekken. Dat geldt zeker ook voor het toch wel speciale interieur dat zich hier ontvouwt. Het interieur bestaat uit een pikzwart plafond terwijl er verschillende hoogteverschillen zijn gecreëerd. De rode verlichting, de gouden en rode details die in het interieur zijn verwerkt zorgen er allemaal samen voor dat er een bijzondere sfeer is gecreëerd die perfect aansluit op de stijl van het Aziatische street food.

Hemels

Wil je graag als echte zoetekauw uit eten in Arnhem? In dat geval is het de moeite waard om daarvoor te kijken in de richting van patisserie en espressobar ‘Hemels’. Deze doet haar naam elke keer opnieuw alle eer aan. Je vindt op de kaart van deze horecazaak dan ook de lekkerste taarten terug, de meest hemelse truffels en de meest onvergetelijke chocolade. Ben je op zoek naar een leuk adresje waar je kan genieten van een lekker ontbijtje met alles er op en er aan? Ook in dat geval zal Hemels je beslist weten te overtuigen. Niet alleen de kaart, maar ook het interieur van deze patisserie doet een beetje hemels aan. De houten vloer gecombineerd met de houten tafeltjes en de opvallend paarse stoeltjes geven het geheel een erg leuke, typisch Nederlandse uitstraling!

‘t Amusement

In vele opzichten is ‘t Amusement één van de leukste en eigenlijk zelfs niet te missen restaurants in Arnhem. De ambitie van de uitbaters hoef je allereerst niet ver te zoeken. Estée Strooker welke is terug te vinden in de keuken van deze horecazaak werd bijvoorbeeld reeds op haar 20ste eigenares van het restaurant. Er wordt bij ‘t Amusement gekookt met ingrediënten die perfect aansluiten bij het seizoen in kwestie. Bovendien stelt men alles in het werk om zoveel mogelijk van de ingrediënten lokaal in te kopen. Eveneens leuk om kennis mee te maken is het verrassingsmenu. Deze verandert maandelijks en is eigenlijk altijd te bestempelen als een prima keuze. Niet alleen de menukaart van ‘t Amusement is er eentje die bijzonder aantrekkelijk is. Dit geldt ook voor het kleurrijke en moderne, maar toch ook gezellige interieur. De glazen tafels gecombineerd met de witte zeteltjes en de gekleurde lampen aan het plafond geven het geheel een echt bijzondere look & feel.

’t Taphuys

Eén van de meest bijzondere restaurants in Arnhem luistert naar de naam ’t Taphuys. Het bijzondere aspect blijkt reeds in eerste instantie uit het interieur van deze zaak. Deze oogt namelijk in de basis industrieel, maar is verrijkt met zeer veel design elementen. Dit gecombineerd met het feit dat er heel wat hout in het interieur is verwerkt heeft er voor gezorgd dat er niet alleen een hip, maar tegelijkertijd ook gezellig geheel is ontstaan. Het bier of de wijn? Die betaal je hier per centiliter. Zo kan je heel wat verschillende soorten uitproberen! De lekkere drankjes worden hier gecombineerd met smaakvolle burgers, steaks of vis welke op de met de houtskool gestookte barbecue worden klaargemaakt. Absoluut een aanrader voor iedereen die net even wat anders wil.

Goed.Proeven

Een bijzonder concept welke je kan ontdekken in Arnhem luistert naar de naam Goed.Proeven. Het feit dat dit wordt bestempeld als een bijzonder restaurant komt niet uit de lucht vallen, in tegendeel. Je kan hier namelijk kennismaken met een fantastische mengelmoes aan gerechten. Ben jij iemand die helemaal verzot is van Italiaans? Of hou jij van Mexicaans of Chinees eten? In al deze verschillende gevallen ben je bij het restaurant Goed.Proeven aan het juiste adres. Er heerst hier altijd een leuke, ongedwongen sfeer waardoor iedereen er zich vanaf het eerste moment thuis voelt. Ook het interieur zit hier ongetwijfeld voor iets tussen. Deze oogt namelijk een tikkeltje klassiek met heel wat vintage invloeden. Het is duidelijk vooral de gezelligheid die hier hoogtij viert en dat maakt dit restaurant tot een echte aanrader.