Uit eten in Delft

Uit eten in Delft is mogelijk bij heel veel verschillende restaurants. Bij het uitkiezen van een restaurant zal je echter ongetwijfeld rekening willen houden met verschillende factoren. Zo zal je niet alleen stil willen blijven staan bij het type keuken die wordt aangeboden, maar ook bij met name de stijl waar het interieur over beschikt. Bij het doorlopen van het aanbod met restaurants in Delft zal je dan ook kunnen vaststellen dat heel wat restaurants aanzienlijk investeren in de creatie van een aantrekkelijk interieur boordevol met unieke elementen. Is dit het type restaurant waar jij het liefst bij gaat eten? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Wij hebben immers enkele niet te weerstane horecazaken op dit vlak voor jou verzameld!

Umai
Eén van de leukste restaurants in Delft voor sushiliefhebbers is ongetwijfeld ‘Umai’. Deze is gevestigd aan de Nieuwe Langendijk en beschikt over een zogenaamd “all-you-can-eat” concept. Je zal dit restaurant dus zeker nooit met een lege maag verlaten! Je beschikt bij Umai over de mogelijkheid om een keuze te maken uit niet alleen sushi, maar ook uit warme gerechten. Zo behoren zowel gebakken zalm als rundvlees tot de mogelijkheden. Bij het betreden van deze zaak valt het bovendien ook meteen op dat Umai over een zeer ruime inrichting beschikt. Je geniet in deze horecazaak van comfortabele witte stoelen die staan opgesteld rond uitnodigende, ronde tafeltjes. Het interieur beschikt over heel wat Aziatische accenten welke ze nog specialer maakt. Ook het prachtige wandschilderij draagt bij aan de unieke sfeer die zich hier ontvouwt.

X

X

X

Fratelli

Lekker hip uit eten in Delft? Dat doe je als nergens anders bij ‘Fratelli’. Eigenlijk is een bezoek brengen aan deze uitnodigende horecazaak het hele jaar door een aanrader. Dit gezegd zijnde kunnen er tijdens de zomer wel wat extra troeven uitgespeeld worden. Zo is er natuurlijk de locatie van Fratelli aan het gezelligste plein van Delft, namelijk de ‘Beestenmarkt’. Je bent bij Fratelli aan het juiste adres voor de lekkerste en meest uiteenlopende huisgemaakte pizza’s. Wil je tijdens de zomer nog even gezellig naborrelen op de Beestenmarkt? Dan is dat uiteraard perfect mogelijk. Kan je niet buiten genieten? Dan hoeft dat absoluut geen straf te zijn. Het interieur van Fratelli brengt namelijk zomaar een gezellig stukje Italië tot in Delft!

San Marco

Niet alleen Fratelli is een restaurant welke een gezellige, Italiaanse sfeer uitstraalt. Uit eten in Delft terwijl je kan genieten van een sfeervol en gezellig Italiaans interieur is namelijk eveneens mogelijk bij ‘San Marco’. Het betreft hier een lekker Italiaans restaurant waar pure Italiaanse gerechtjes op de tafels worden getoverd. Je moet er eigenlijk alleen rekening mee houden dat San Marco niet over een terras beschikt. Zowel bij goed als slecht weer ben je dus aangewezen op de ruimte binnenshuis. Dat hoeft echter zeker geen probleem te zijn. San Marco beschikt immers over een erg gezellige inrichting met typisch Italiaanse muurschilderijen. Je waant je hier toch echt even in ‘La Bella Italia’.

Villa Tuinfeest

Uit eten in Delft in een omgeving die wordt bepaald door een lekker sfeervolle en natuurlijke uitstraling? Dan ben je daarvoor bij ‘Villa Tuinfeest’ aan het juiste adres. Alles ademt in deze horecazaak ongelofelijk veel sfeer uit. Dit geldt niet alleen voor de leuke tafeltjes en stoeltjes, maar ook voor de leuke designlampen welke aan het plafond zijn terug te vinden. Het interieur van Villa Tuinfeest wordt in het bijzonder gedomineerd door de aanwezigheid van heel wat hout en groen en dat zorgt voor een ronduit bijzondere aanblik. De menukaart? Die bestaat uit een mix van leuke gerechtjes die bij iedereen de smaakpapillen ongetwijfeld zal weten te prikkelen. Dit alles zorgt er voor dat ook Villa Tuinfeest voor een smaakvolle en gezellige maaltijd in Delft absoluut het overwegen meer dan waard is.

X

X

X

HUMMUS

Er zijn zo van die horecazaken die je nooit zomaar voorbij loopt. HUMMUS is zo’n zaak. Je herkent ze aan verschillende kenmerken waaronder aan de prachtige roze bank die voor het raam staat. HUMMUS is duidelijk een restaurant welke zich kenmerkt door een erg hip karakter. Dit blijkt dan ook uit heel wat verschillende aspecten. Zo is er niet alleen de vegan-friendly opzet, maar ook het erg leuk ogende interieur. Deze oogt ongelofelijk uitnodigend en gezellig en wordt versterkt door de aanwezigheid van enkele overduidelijk aanwezige, Arabische invloeden. De menukaart is hier tot slot lekker uitgebreid. Zo kan je kiezen voor een tajine met vega kipstukjes, maar behoort ook een maaltijdsalade met kikkererwten en falafel tot de mogelijkheden. Zeker één van de hipste restaurants in Delft als je het ons vraagt!

SUP-R

Wil je op een echt hippe manier uit eten in Delft? In dat geval is het zeker de moeite waard om kennis te maken met ‘SUP-R’. Je geniet hier namelijk zomaar van een stukje Delft op Ibiza. Ze serveren je hier een lekkere lunch in een wel erg cool uitziend interieur. Het ruwe karakter van het pand versterkt met de vele vintage invloeden en de doeken aan de muren zorgen voor een ongelofelijke hippe uitstraling die je in maar weinig horecazaken in Nederland zal aantreffen. Wil je niet de hele dag binnen zitten? Dan kan je tijdens de zomer of bij mooi weer ook altijd gebruikmaken van de tuin die bij SUP-R hoort. Een leuke en uitnodigende pitstop voor een smaakvolle en verrassend hippe lunch.

’t Postkantoor

In verschillende steden beschik je over de mogelijkheid om te dineren (of te lunchen) in het voormalige postkantoor van de stad. Zo ook in Delft. Het pand waar het restaurant ’t Postkantoor in is gevestigd heeft tussen 1890 en 2005 dienst gedaan als… hoe kan het ook anders, postkantoor! Tegenwoordig hebben de enveloppen en postzegels evenwel plaats gemaakt voor onder meer lekkere taartjes en zoete aardappelen. Niet alleen beschikt dit restaurant over een erg toegankelijke keuken, daarnaast kenmerkt ze zich ook nog eens door een fantastische, gezellige en huiselijke sfeer. Je voelt je hier vanaf het eerste moment dan ook echt thuis. Een stukje “home away from home”? Dat is precies wat je bij een bezoek aan ’t Postkantoor in Delft mag verwachten!