Uit eten in Dordrecht

Lekker uit eten in Dordrecht is bij heel wat verschillende horecazaken mogelijk. Dordrecht staat er dan ook om bekend over een zeer gevarieerde horecalandschap te beschikken. De verschillende restaurants die verspreid over de stad zijn terug te vinden trachten zich in ieder geval op verschillende manieren te onderscheiden. Het gaat hierbij niet alleen om de menukaart die ze aanbieden, maar ook om het interieur dat ze hebben gerealiseerd. Wil jij ook uit eten in Dordrecht en ben je daarvoor op zoek naar de leukste en tevens ook meest bijzondere adresjes? Wij stellen ze graag aan je voor!

DOK Bar & Bites 2.0

Er zijn zo van die horecazaken die de lat voor zichzelf erg hoog leggen. Eén van deze horecazaken in Dordrecht is ongetwijfeld ‘DOK Bar & Bites 2.0’. Zij wil dan ook dat haar klanten de Gouden Eeuw terug gaan herbeleven. Men tracht dit niet alleen te doen door het aanbieden van een ongelofelijk kwalitatieve en veelzijdige menukaart, maar ook door een zeer aantrekkelijk en gezellig interieur. Bovendien bevat het interieur ook nog eens heel wat designelementen die de ruimte nog meer kracht bijzetten. DOK Bar & Bites 2.0 is mede hierdoor een horecazaak die haar gelijke in Dordrecht (en omgeving?) eigenlijk niet kent. Voor liefhebbers van een leuk setting en een sfeervol interieur absoluut een aanrader.

X

X

X

Villa Augustus

Iedereen is tegenwoordig druk in de weer met het vinden van zogenaamde ‘Instagrammable hotspots’. Ben jij hier ook naar op zoek in Dordrecht? Dan hebben we voor jou een leuk adresje in petto welke je eigenlijk niet mag missen. Het gaat hierbij om ‘Villa Augustus’ welke is terug te vinden in het voormalige pompgebouw van de oude wateropslagplaats van Dordrecht. Niet alleen is het mogelijk om hier een lekker hapje te eten, daarnaast kan je hier ook nog eens genieten van een werkelijk fantastisch ogend interieur. Het interieur van Villa Augustus oogt niet alleen ongelofelijk stijlvol en luxueus, daarnaast kan je hier ook nog eens genieten van een erg uitnodigende setting. Wil jij graag lekker dineren in een interieur dat je gegarandeerd met verstomming zal slaan? Dan is kennismaken met Villa Augustus in Dordrecht absoluut de moeite meer dan waard!

Khotinsky

Op een zeker ogenblik heeft men er voor gekozen om het voormalige energiehuis van Dordrecht om te bouwen tot een prachtig grand café, bistro en bar. Op de kaart van ‘Khotinsky’ zijn in principe vooral traditionele gerechten terug te vinden die echter allemaal een speciale twist hebben gekregen. Khotinsky is een behoorlijk uit de kluiten gewassen horecazaak welke niet alleen industrieel, maar ook lekker stoer is ingericht. Wil jij dus met andere woorden graag uit eten in Dordrecht in een echt bijzondere setting die over een lekker stoer kantje beschikt? Dan is het beslist een aanrader om kennis te maken met restaurant Khotinsky.

DeliCees

Onder de Grote Kerk van Dordrecht vinden we het fantastische restaurant ‘DeliCees’ terug. Door de jaren heen heeft deze horecazaak niet voor niets de reputatie gekregen één van de beste restaurants te zijn van Nederland. Dit is natuurlijk vooral te wijten aan de kwaliteit waar haar menukaart over beschikt. Je geniet hier dan ook van de lekkerste gerechten waarbij je een keuze kan maken van een drie tot zeven gangen menu. Een leuk weetje over ‘DeliCees’ is dat het pand waar ze tegenwoordig in is gevestigd tot het jaar 1967 was terug te vinden op de Schiekade van Rotterdam. Pas in het jaar 1972 werd het pand terug opgebouwd in Dordrecht. Dit alles is ongetwijfeld reeds voldoende om kennis te maken met deze bijzondere horecazaak. Toch is dit nog lang niet alles. Zo is er namelijk ook nog het prachtige interieur boordevol met designelementen. Dit luxueuze en stijlvolle interieur is een absolute aanrader voor iedereen die in stijl wil genieten van een tongstrelende maaltijd in Dordrecht!

X

X

X

Brut Burgerbar

In eender welke (Nederlandse) stad spreekt het voor zich dat een lekkere burger eigenlijk helemaal niet weg te denken is. Dit geldt ook voor de ‘Brut Burgerbar’. Sterker nog, eigenlijk is er hier helemaal niets anders te krijgen dan een lekkere burger. Dat lijkt in eerste instantie misschien een beetje afschrikwekkend, maar dat is helemaal nergens voor nodig, in tegendeel. In Brut Burgerbar neem je plaats aan hoge tafels terwijl je altijd kan genieten van een lekker aangename sfeer. Het interieur van Brut Burgerbar bestaat hoofdzakelijk uit hout, heel veel hout. Dat is ergens niet alles. De industriële touch samen met zelfs enkele Afrikaanse invloeden zorgen er voor dat dit een interieur is welke je niet snel meer zal vergeten. Zeker de moeite waard om te ontdekken dus.

Strada del Vino

Uit eten in Dordrecht bij een echte Italiaan terwijl je ook nog eens kan genieten van een ongelofelijk sfeervol interieur? Dan ben je bij ‘Strada del Vino’ ongetwijfeld aan het juiste adres. Je geniet bij deze horecazaak welke is gelegen in de Wijnstraat van de meest overheerlijke, Italiaans getinte gerechten. De lekkerste pizza’s rechtstreeks uit de steenoven? Of gewoon een lekker stukje vlees of een heerlijk stukje verse vis? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden bij Strada del Vino! Je kan als gast bij Strada del Vino niet alleen genieten van de meest heerlijke gerechten, je vertoeft er ook nog eens in een geweldig interieur dat wordt gekenmerkt door menig aantal opvallende designelementen. Eén van de meest sfeervolle Italiaanse restaurants in Dordrecht? Dat is zonder twijfel Strada del Vino!

Bistro Twee33

Tegenover de Strada Del Vino vinden we Bistro Twee33 terug. Deze horecazaak biedt haar klanten een ruime keuze aan bestaande uit de meest tongstrelende, Franse gerechten. Laat je hier dan ook gerust verbazen door het bijzondere smaakpalet van gerookte eendenborst, escargots en de absolute klassieker op de menukaart, namelijk ‘steak tartare’. Extra mooi wordt het wanneer deze fijne gerechten gewoon aan je eigen tafel worden klaargemaakt. Bistro Twee33 is niet alleen een restaurant, maar ook een wijnbar. Je bezoekt deze horecazaak met haar bijzondere naam niet alleen omwille van haar geweldige keuken. Ook het interieur dat zich hier ontvouwt is niet alleen erg sfeervol, maar ook nog eens ronduit bijzonder te noemen. Men gaat hier duidelijk geen enkele visuele uitdaging uit de weg. Ontdek dus snel deze Bistro Twee33 in Dordrecht en laat je verrassen door haar unieke eigenschappen!