Veelgestelde vragen

Alle informatie die je nodig hebt over Homeblend.

Homeblend is jouw plek voor wonen, planten & lifestyle. Kortom, we hebben al jouw favoriete woonmerken en het aanbod van verschillende woonwinkels verzameld op één website. Je shopt daardoor direct in het aanbod van deze woonwinkels. Heb je iets gevonden, dan klik je eenvoudig door naar die webwinkel om daar vervolgens te bestellen.

Vervelend, maar het kan helaas gebeuren. Op Homeblend vernieuwen we de prijzen van alle woonwinkels één keer per dag. Dat betekent dat, wanneer er gedurende de dag aanbiedingen verlopen of prijzen gewijzigd worden, deze mogelijk te laag of te hoog zijn. Er kunnen dan ook geen rechten ontleend worden aan informatie, inclusief prijsinformatie op Homeblend. Kortom, de prijs op de website van de woonwinkel is altijd leidend.

Zeker! Je kunt Homeblend volgen voor een frisse dosis inspiratie op Instagram en Pinterest.

Ja, dat kan. Wij schrijven een artikel van 700+ woorden voor jou. Tegen een vaste prijs, permanente plaatsing en met do-follow links. Stuur een e-mail naar info@rasinternet.nl voor de prijzen.

Ja, dat kan. Wij plaatsen jouw woonwinkel onder de juiste rubrieken. Tegen een vaste prijs, permanente plaatsing en met do-follow links. Stuur een e-mail naar info@rasinternet.nl voor de prijzen.

Ja, dat kan. In overleg kunnen we plaatsen op elke pagina. Tegen een vaste prijs met do-follow links. Stuur een e-mail naar info@rasinternet.nl voor de mogelijkheden en prijzen.

Ja, dat kan. Onder het onderdeel ‘Shoppen’ werken wij samen op basis van CPC. Stuur een e-mail naar info@rasinternet.nl voor de prijzen. Deel bij voorkeur alvast een productfeed in CSV, JSON of XML.