Veelgestelde vragen

Alle informatie die je nodig hebt over Homeblend.

Wat is woonplatform Homeblend?

Homeblend is jouw plek voor wonen, planten & lifestyle. Kortom, we hebben al jouw favoriete woonmerken en het aanbod van verschillende woonwinkels verzameld op één website. Je shopt daardoor direct in het aanbod van deze woonwinkels. Heb je iets gevonden, dan klik je eenvoudig door naar die webwinkel om daar vervolgens te bestellen.

Help! Een prijs wijkt af van die bij de winkel

Vervelend, maar het kan helaas gebeuren. Op Homeblend vernieuwen we de prijzen van alle woonwinkels één keer per dag. Dat betekent dat, wanneer er gedurende de dag aanbiedingen verlopen of prijzen gewijzigd worden, deze mogelijk te laag of te hoog zijn. Er kunnen dan ook geen rechten ontleend worden aan informatie, inclusief prijsinformatie op Homeblend. Kortom, de prijs op de website van de woonwinkel is altijd leidend.

Zit Homeblend ook op Instagram & Pinterest?

Zeker! Je kunt Homeblend volgen voor een frisse dosis inspiratie op Instagram en Pinterest.

Hoe snel worden de kamerplanten bezorgd?

Op werkdagen worden alle kamerplanten binnen 72 uur bezorgd. Deze tijd is nodig om de kamerplaten, direct van de kweker bij Homeblend te krijgen. Ook moeten alle kamerplanten goed controleerd en verpakt worden. Je ontvangt altijd een Track & Trace-code zodra de kamerplant ons verlaat, zodat je precies weet wanneer de kamerplant bezorgd wordt.

Hoe worden kamerplanten verzonden?

De Nederlandse kweker levert de kamerplanten op werkdagen binnen 48 uur af bij Homeblend, waarna de planten zorgvuldig worden gecontroleerd. Na controle worden de kamerplanten stevig en degelijk verpakt voor verzending. Vervolgens wordt de bestelling verzonden met PostNL en de volgende dag bezorgd. Op werkdagen worden kamerplanten dus altijd binnen 72 uur na bestelling bezorgd. Op het moment dat de kamerplanten Homeblend verlaten ontvang je altijd een Track & Trace-code. Zo weet je precies hoelaat de bestelling, doorgaans de volgende dag, bezorgd door PostNL.

Is de verzending van kamerplanten gratis?

Ja! Alle kamerplanten worden op werkdagen gratis en binnen 72 uur bezorgd door onze partner PostNL.

Waar komen de kamerplanten vandaan?

Al onze kamerplanten komen direct van de Nederlandse kweker. Bij elke kamerplant staat precies beschreven uit welke Nederlandse kwekerij jouw nieuwe kamerplant komt. Transparant en duidelijk!

Hoe zijn de kamerplanten verpakt?

Na controle door Homeblend worden de kamerplanten stevig verpakt in een stevige, degelijke doos. De pot wordt aan de bodem bevestigd, en kan daardoor tijdens het transport niet verplaatsen of beschadigen.

We zorgen ervoor dat de planten tijdens het transport voldoende water krijgen. Ideaal: zo komt de kamerplant in topconditie bij jou aan!

Kunnen kamerplanten geretourneerd worden?

Nee, het is niet mogelijk om kamerplanten te retourneren. Ook annuleren na bestelling is helaas niet meer mogelijk. Dit komt doordat de bestelling direct wordt doorgestuurd naar de Nederlandse kweker. Enkel op die manier kunnen we ervoor zorgen dat de kamerplanten binnen 72 uur bezorgd worden. 

Als merk samenwerken met Homeblend?

Homeblend biedt interessante mogelijkheden voor merken om hun merk, collectie of product onder de aandacht te brengen bij een grote groep interieurliefhebbers. Het liefst gaan we voor een samenwerking voor de lange termijn. Hierbij verkoopt Homeblend deze meubels en woonaccessoires nooit zelf, maar linkt bezoekers hierbij door naar de pagina van het merk of verkopende online woonwinkel(s). Hiervoor zijn verschillende promotiemogelijkheden bespreekbaar. Mail met info@homeblend.nl voor de mogelijkheden.

Als woonwinkel samenwerken met Homeblend?

Homeblend heeft een enorm bereik voor online woonwinkels. Dit combineren wij met een hoog conversiepercentage van doorgestuurd verkeer naar de online woonwinkels. Heeft jouw woonwinkel onderscheidende producten én een goede, betrouwbare webwinkel, dan kunnen wij ook (een selectie van) jouw producten opnemen op Homeblend. Hiervoor rekenen wij een vaste vergoeding per klik (CPC), eventueel met een maximum maandbedrag vooraf. Mail met info@homeblend.nl voor de mogelijkheden.

Andere ideeën voor een samenwerking met Homeblend?

Heb je andere ideeën voor een samenwerking met Homeblend? Deel gerust je idee via info@homeblend.nl!