Veelgestelde vragen

Alle informatie die je nodig hebt over Homeblend.

Wat is woonplatform Homeblend?

Homeblend is jouw plek voor wonen, planten & lifestyle. Kortom, we hebben al jouw favoriete woonmerken en het aanbod van verschillende woonwinkels verzameld op één website. Je shopt daardoor direct in het aanbod van deze woonwinkels. Heb je iets gevonden, dan klik je eenvoudig door naar die webwinkel om daar vervolgens te bestellen.

Help! Een prijs wijkt af van die bij de winkel

Vervelend, maar het kan helaas gebeuren. Op Homeblend vernieuwen we de prijzen van alle woonwinkels één keer per dag. Dat betekent dat, wanneer er gedurende de dag aanbiedingen verlopen of prijzen gewijzigd worden, deze mogelijk te laag of te hoog zijn. Er kunnen dan ook geen rechten ontleend worden aan informatie, inclusief prijsinformatie op Homeblend. Kortom, de prijs op de website van de woonwinkel is altijd leidend.

Zit Homeblend ook op Instagram & Pinterest?

Zeker! Je kunt Homeblend volgen voor een frisse dosis inspiratie op Instagram en Pinterest.

Als merk samenwerken met Homeblend?

Homeblend biedt interessante mogelijkheden voor merken om hun merk, collectie of product onder de aandacht te brengen bij een grote groep interieurliefhebbers. Het liefst gaan we voor een samenwerking voor de lange termijn. Hierbij verkoopt Homeblend deze meubels en woonaccessoires nooit zelf, maar linkt bezoekers hierbij door naar de pagina van het merk of verkopende online woonwinkel(s). Hiervoor zijn verschillende promotiemogelijkheden bespreekbaar. Mail met info@homeblend.nl voor de mogelijkheden.

Als woonwinkel samenwerken met Homeblend?

Homeblend heeft een enorm bereik voor online woonwinkels. Dit combineren wij met een hoog conversiepercentage van doorgestuurd verkeer naar de online woonwinkels. Heeft jouw woonwinkel onderscheidende producten én een goede, betrouwbare webwinkel, dan kunnen wij ook (een selectie van) jouw producten opnemen op Homeblend. Hiervoor rekenen wij een vaste vergoeding per klik (CPC), eventueel met een maximum maandbedrag vooraf. Mail met info@homeblend.nl voor de mogelijkheden.

Andere ideeën voor een samenwerking met Homeblend?

Heb je andere ideeën voor een samenwerking met Homeblend? Deel gerust je idee via info@homeblend.nl!