WOOOD Fauteuils

Na een drukke dag op het werk gaat er natuurlijk niets boven even lekker onderuit te kunnen zakken in een heerlijk comfortabele fauteuil. De Woood fauteuils zijn op dat vlak zeker en vast de moeite waard om te ontdekken. Bij het aanschouwen met het aanbod met Woood fauteuils valt dan ook meteen op dat er voor iedereen wat wils in terug te vinden is. Zo kan je kiezen voor een fauteuil met een vintage uitstraling, maar is het ook mogelijk om te kiezen voor een variant met een industriële touch. In ieder geval, welke stijl jij ook mag verkiezen voor het kopen van jouw nieuwe fauteuil, het behoort nagenoeg allemaal tot de mogelijkheden in het assortiment van het populaire merk Woood!

Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

OVER HET MERK WOOOD

"De Woood meubels doen wat hun naam reeds laat vermoeden. Indien je er voor kiest om één van de verschillende meubels van Woood te kopen zal je dan ook kunnen vaststellen dat deze steeds van een hoogwaardige houtsoort zijn gemaakt. De Woood meubels koop je dan ook in massief hout zoals grenen en eiken met FSC-keurmerk. Het hoogwaardige hout waar gebruik van wordt gemaakt zorgt er voor dat de meubels van het merk Woood over een uitstekende levensduur beschikken. Lijkt dit jou ook wel wat en ben je net van plan om jouw interieur wat op te frissen met nieuwe meubels? Ontdek dan snel het aanbod van Woood!"

Meer WOOOD op Pinterest

Geniet van het comfort dat je verdient

Wanneer je gebruik maakt van een relaxstoel spreekt het voor zich dat het belangrijk is dat deze je een zo optimaal mogelijk comfort weet te bieden. Dat is absoluut het geval wanneer je er voor kiest om gebruik te maken van Woood fauteuils. Een bekend voorbeeld van een absolute topper uit het assortiment van dit merk is de ‘Woood Bryan’ fauteuil. Bij het kopen van deze fauteuil kan je onder meer rekenen op de aanwezigheid van armleuningen. Op deze manier beschik je meteen over een comfortabele mogelijkheid om je armen te laten rusten. Bovendien zorgt de combinatie van enerzijds leer en anderzijds kunststof er voor dat deze fauteuil zich kenmerkt door een sterk in het oog springende, stoere uitstraling.

Zonder probleem geschikt voor intensief gebruik

De Woood fauteuils staan er eveneens om bekend zeer geschikt te zijn voor intensief gebruik. Dit geldt onder meer voor de Mark Fauteuil van Woood. Deze fauteuil is door de jaren heen ongelofelijk populair gebleken. Dat is deels het gevolg van het feit dat ze is vervaardigd uit een toch wel best bijzondere houtsoort. Het gaat hierbij om rubberhout. Voor de afwerking van deze fauteuil werd gebruik gemaakt van fluwelen bekleding. Het eindresultaat is een prachtig uitziende fauteuil die ook aan alle eisen op vlak van comfort probleemloos tegemoet zal weten te komen. Dit maat deze fauteuil het ontdekken zeker en vast meer dan waard!

Een uitstekende duurzaamheid gegarandeerd

Voor het merk Woood geldt dat ze voor het vervaardigen van haar meubels veelal gebruik maakt van FSC gecertificeerd hout. Dit hout is afkomstig uit bossen waar op een bijzonder duurzame manier met het materiaal wordt omgesprongen. Wil je dus met andere woorden één van de verschillende Woood fauteuils in huis halen? Dan ben je niet alleen verzekerd van een mooi, maar bovendien ook van een echt verantwoord designproduct.

Productcategorieën

Meer inspiratie op Homeblend

Wooninspiratie Tuin inspiratie Keuken inspiratie Badkamer inspiratie Slaapkamer inspiratie
5 onmisbare items voor je veranda

Heb je thuis de beschikking over een veranda? Geluksvogel. Op een veranda kun je aangenaam [...]

TV ophangen: zo stap voor stap ophangen

Er bestaan verschillende soorten TV beugels, elk ontworpen voor specifieke behoeften en ruimtes – van [...]

KOZ-E Sleep: het duurzame alternatief voor airconditioning die je slaap verbetert

In een wereld die steeds meer aandacht besteedt aan duurzaam leven, is de zoektocht naar [...]

3 tips voor het kiezen van zonwering

Hoewel de winter nog in volle gang is, dromen we stiekem al een beetje van [...]

Tijd om je woning te verduurzamen? Dit zijn 4 tips hoe je dat het makkelijkste doet!

In een tijd waarin klimaatverandering een steeds groter onderwerp vormt is het belangrijk dat we [...]

Wat is de ideale maat vloerkleed voor in mijn huis?

Wanneer je een nieuwe sfeer in je huis wilt creëren, is de keuze van een [...]

Milieuvriendelijke kelderafdichting: duurzaamheid voor een droge kelder

Een van de cruciale aspecten van kelderafdichting is niet alleen de bescherming van je huis [...]

Dit moet jij weten over een garagedeur van aluminium

Veel woningen hebben een garage. Garages zijn er in allerlei soorten en maten. Denk aan [...]

Hoeveel kost een hal- en traprenovatie?

Bij het renoveren van een woning wordt vaak veel aandacht besteed aan woonkamers, keukens en [...]