WOOOD Kasten

De kasten van het merk Woood zijn ongelofelijk populair. Dit is niet alleen het gevolg van hun vaak sterk uiteenlopende indelingen, maar ook van hun keer op keer bijzondere designs. Daarbij deinst Woood er niet voor terug om kastjes te maken die over een gewaagde uitstraling beschikken. Denk op dit vlak bijvoorbeeld maar eens aan de populaire ‘Kluis’ nachtkastjes van het merk. Deze Woood kastjes zijn verkrijgbaar in wit en grijs en vormen een extra leuk element in jouw slaapkamer. Wil jij ook graag kunnen genieten van de voordelen die Woood kasten met zich meebrengen? Haal dan snel één of meerdere exemplaren in huis!

Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

OVER HET MERK WOOOD

"De Woood meubels doen wat hun naam reeds laat vermoeden. Indien je er voor kiest om één van de verschillende meubels van Woood te kopen zal je dan ook kunnen vaststellen dat deze steeds van een hoogwaardige houtsoort zijn gemaakt. De Woood meubels koop je dan ook in massief hout zoals grenen en eiken met FSC-keurmerk. Het hoogwaardige hout waar gebruik van wordt gemaakt zorgt er voor dat de meubels van het merk Woood over een uitstekende levensduur beschikken. Lijkt dit jou ook wel wat en ben je net van plan om jouw interieur wat op te frissen met nieuwe meubels? Ontdek dan snel het aanbod van Woood!"

Meer WOOOD op Pinterest

Woood kasten voor in elke kamer

Het merk Woood heeft door de jaren heen prachtige kasten op de markt gebracht die zich uitstekend lenen om geïntegreerd te worden in elke ruimte. Zo zijn er bijvoorbeeld de praktische TV meubels, maar wat bovendien ook te denken van de leuke nachtkastjes? Deze kunnen een praktische meerwaarde betekenen voor elke slaapkamer waarin ze worden geïntegreerd. Ben jij een absolute boekenfan en wil je graag een solide kast kopen voor het keurig opbergen van al jouw boeken? Dan is het ook zeker een aanrader om even de boekenkasten van Woood te ontdekken. De kasten van Woood zijn verder niet alleen interessant om in een gewone woning geïntegreerd te worden. De Woood archiefkasten zijn bijvoorbeeld een absolute aanrader voor elk (thuis)kantoor.

Prachtige kasten voor in elke stijl van interieur

De kwaliteitsmeubels van het merk Woood komen niet alleen prima tot hun recht in elke kamer van het huis, daarnaast zijn ze ook nog eens verkrijgbaar in de meest uiteenlopende stijlen. Hoofdzakelijk wordt er door Woood voor het vervaardigen van de kasten gebruik gemaakt van verschillende houtsoorten. Het gaat hierbij onder meer om grenenhout en eikenhout. Daarnaast zijn er ook verschillende kasten in het aanbod van Woood terug te vinden die zijn gemaakt van melamine. Ben je eerder op zoek naar een echt stoere kast welke over een industriële touch beschikt? In dat geval is het ook altijd mogelijk om één van de Woood kasten van metaal in huis te halen!

Niet alleen mooi, maar ook bijzonder praktisch

Het valt bij de verschillende Woood kasten meteen op dat er goed is nagedacht over de indeling. Wanneer je een kast koopt spreekt het dan ook voor zich dat deze er niet alleen goed moet uitzien, maar ook echt praktisch moet zijn. Ben jij het daar mee eens? Twijfel dan geen moment langer en ontdek snel welke meerwaarde de kasten van Woood ook voor jou interieur met zich mee kunnen brengen!

Productcategorieën

Meer inspiratie op Homeblend

Wooninspiratie Tuin inspiratie Keuken inspiratie Badkamer inspiratie Slaapkamer inspiratie
5 onmisbare items voor je veranda

Heb je thuis de beschikking over een veranda? Geluksvogel. Op een veranda kun je aangenaam [...]

TV ophangen: zo stap voor stap ophangen

Er bestaan verschillende soorten TV beugels, elk ontworpen voor specifieke behoeften en ruimtes – van [...]

KOZ-E Sleep: het duurzame alternatief voor airconditioning die je slaap verbetert

In een wereld die steeds meer aandacht besteedt aan duurzaam leven, is de zoektocht naar [...]

3 tips voor het kiezen van zonwering

Hoewel de winter nog in volle gang is, dromen we stiekem al een beetje van [...]

Tijd om je woning te verduurzamen? Dit zijn 4 tips hoe je dat het makkelijkste doet!

In een tijd waarin klimaatverandering een steeds groter onderwerp vormt is het belangrijk dat we [...]

Wat is de ideale maat vloerkleed voor in mijn huis?

Wanneer je een nieuwe sfeer in je huis wilt creëren, is de keuze van een [...]

Milieuvriendelijke kelderafdichting: duurzaamheid voor een droge kelder

Een van de cruciale aspecten van kelderafdichting is niet alleen de bescherming van je huis [...]

Dit moet jij weten over een garagedeur van aluminium

Veel woningen hebben een garage. Garages zijn er in allerlei soorten en maten. Denk aan [...]

Hoeveel kost een hal- en traprenovatie?

Bij het renoveren van een woning wordt vaak veel aandacht besteed aan woonkamers, keukens en [...]