Woood Poefs

Woood poefs zijn ongelofelijk populaire zitobjecten die door de jaren heen terug helemaal in de mode zijn geworden. Wanneer ook jij van plan bent om een leuke poef in huis te halen is het zeker de moeite waard om je even te verdiepen in het assortiment met Woood poefs. Deze poefs zien er niet alleen geweldig uit, daarnaast kan je ook altijd rekenen op een geweldige kwaliteit. Daardoor kan je pas echt langdurig van deze leuke poefs genieten. Wil jij ook graag ontdekken welke leuke poefs er allemaal zijn terug te vinden in het aanbod van Woood? We stellen ze op deze pagina graag aan je voor!

OVER HET MERK WOOOD

"De Woood meubels doen wat hun naam reeds laat vermoeden. Indien je er voor kiest om één van de verschillende meubels van Woood te kopen zal je dan ook kunnen vaststellen dat deze steeds van een hoogwaardige houtsoort zijn gemaakt. De Woood meubels koop je dan ook in massief hout zoals grenen en eiken met FSC-keurmerk. Het hoogwaardige hout waar gebruik van wordt gemaakt zorgt er voor dat de meubels van het merk Woood over een uitstekende levensduur beschikken. Lijkt dit jou ook wel wat en ben je net van plan om jouw interieur wat op te frissen met nieuwe meubels? Ontdek dan snel het aanbod van Woood!"

Meer WOOOD op Pinterest

De leukste Woood poefs in verschillende kleuren

Net omwille van het feit dat poefs eigenlijk overal in huis tot hun recht kunnen komen is het belangrijk dat ze aangekocht kunnen worden in tal van verschillende kleuren. Dat geldt zeker en vast voor de Woood poefs. Deze poefjes zijn dan ook verkrijgbaar in kleuren zoals goud en antraciet, maar ook geel, grijs, groen, roze en rood. Bovendien spreekt het voor zich dat je niet alleen maar een keuze kan maken uit een groot aantal verschillende kleuren. Het is immers ook zo dat de Woood poefs verkrijgbaar zijn in diverse afmetingen. Een poef met een diameter van 46 of 78 centimeter? Het behoort allebei zonder probleem tot de mogelijkheden!

Woood poefs, vervaardigd uit diverse materialen

Het valt bij het bekijken van het assortiment met Woood poefs meteen op dat deze handige zitobjecten zijn vervaardigd uit verschillende soorten materialen. Voor wat het onderstel betreft kan er een keuze worden gemaakt tussen hout en textiel. Niet alleen voor het onderstel, maar ook voor de zitting is er gebruik gemaakt van diverse materialen. Op dit vlak kan er een keuze worden gemaakt tussen fluweel, katoen en vilt. Naar welke van deze verschillende materialen jouw voorkeur uitgaat is natuurlijk geheel persoonlijk.

Een leuke, passende poef voor in elk interieur

Poefjes staan er om bekend uitstekend integreerbaar te zijn in elk type interieur. Heb je een klassiek getint interieur? Dan kunnen de Woood poefs in meer donkerdere kleuren voor jou een interessante keuze zijn. Beschik je eerder over een interieur met een moderne touch? Ook dan zal je kunnen vaststellen dat Woood poefs een absolute meerwaarde voor je interieur kunnen betekenen. In dit geval wordt er doorgaans gekozen voor poefs die over een vrij neutrale kleur beschikken. Dit gezegd zijnde komt ook een gouden Woood poef in elk interieur optimaal tot haar recht. Ook deze is het ontdekken dus zeker en vast waard.