Woood Rhonda Eettafel

De Woood Rhonda tafel bewijst dat de ronde eettafel meer dan ooit terug is van weggeweest! Deze massief eiken eettafel van het merk Woood is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo kan ze worden aangekocht als onbehandeld eik, maar is ze ook verkrijgbaar met een zwarte afwerking. In dit laatste geval is de tafel met twee componenten behandeld met als gevolg dat ze niet alleen over slijtvaste, maar ook water- en hittebestendige eigenschappen is komen te beschikken. Ook bij het kopen van de zwarte uitvoering van de Woood Rhonda tafel is de eiken ondergrond nog steeds goed zichtbaar.

Woood Rhonda Eettafel

Woonwinkels, prijs en voorraad

Bekijk prijs en beschikbaarheid

Meer over de Woood Rhonda Ronde Eettafel.

Dat de eiken ondergrond bij alle uitvoeringen van de Woood Rhonda eettafel zichtbaar blijft zorgt er voor dat ze haar warme uitstraling weet te behouden. Deze tafel is voorzien van drie poten en kenmerkt zich door een diameter van 130 centimeter. Ze is bovendien vervaardigd uit stroken verlijmd massief eikenhout. De Woood Rhonda wordt geleverd met een duidelijke montagehandleiding waardoor ze in geen tijd in elkaar kan worden gezet.

Dit vinden bekende Instagrammers

Een stijlvolle ronde eettafel is de Rhonda ronde eettafel natuurlijk. Mooie materialen en strak afgewerkt.

Carmen / @interiorbycarmen

Mijn voorkeur gaat uit naar de lichte variant, al is de donkere natuurlijk ook onwijs stijlvol.

Mariëlle / @mijnvintagehuisje
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

OVER HET MERK WOOOD

"De Woood meubels doen wat hun naam reeds laat vermoeden. Indien je er voor kiest om één van de verschillende meubels van Woood te kopen zal je dan ook kunnen vaststellen dat deze steeds van een hoogwaardige houtsoort zijn gemaakt. De Woood meubels koop je dan ook in massief hout zoals grenen en eiken met FSC-keurmerk. Het hoogwaardige hout waar gebruik van wordt gemaakt zorgt er voor dat de meubels van het merk Woood over een uitstekende levensduur beschikken. Lijkt dit jou ook wel wat en ben je net van plan om jouw interieur wat op te frissen met nieuwe meubels? Ontdek dan snel het aanbod van Woood!"

Meer WOOOD op Pinterest

Shop de Woood Rhonda bij deze woonwinkels

Bekijk prijs en beschikbaarheid