Woood Sidetables

Voor heel wat mensen is het belangrijk dat hun interieur een bepaalde sfeer uitstraalt. Welke sfeer dat nu precies moet zijn is uiteraard afhankelijk van de voorkeur waarover je beschikt. Welke voorkeur jij op dit vlak ook mag hebben, je zal altijd kunnen vaststellen dat de veelzijdige uitstraling van de Woood sidetables er optimaal in tot haar recht komt. De Woood sidetables zijn door de jaren heen in ieder geval erg populair geworden. Dit is het gevolg van het feit dat ze steeds opnieuw beschikken over een uitmuntende prijs-kwaliteitverhouding. Ben jij ook benieuwd naar de unieke uitstraling van de sidetables die deel uitmaken van het Woood assortiment? We stellen ze graag hier op deze pagina aan je voor.

369,00

Bekijk levertijd direct bij woonwinkel.

-25%
209,25

Bekijk levertijd direct bij woonwinkel.

139,00

Bekijk levertijd direct bij woonwinkel.

359,00

Bekijk levertijd direct bij woonwinkel.

209,00

Bekijk levertijd direct bij woonwinkel.

OVER HET MERK WOOOD

"De Woood meubels doen wat hun naam reeds laat vermoeden. Indien je er voor kiest om één van de verschillende meubels van Woood te kopen zal je dan ook kunnen vaststellen dat deze steeds van een hoogwaardige houtsoort zijn gemaakt. De Woood meubels koop je dan ook in massief hout zoals grenen en eiken met FSC-keurmerk. Het hoogwaardige hout waar gebruik van wordt gemaakt zorgt er voor dat de meubels van het merk Woood over een uitstekende levensduur beschikken. Lijkt dit jou ook wel wat en ben je net van plan om jouw interieur wat op te frissen met nieuwe meubels? Ontdek dan snel het aanbod van Woood!"

Meer WOOOD op Pinterest

Sidetable met opbergmogelijkheden

Woood zou Woood niet zijn wanneer het geen extra bijzondere twist zou geven aan haar sidetables. Het valt daarbij op dat lang niet alle sidetables uit het aanbod van dit merk er echt als gewone sidetables uitzien, in tegendeel. Neem nu bijvoorbeeld de ‘Woood Sidetable June’. Het betreft hier een sidetable die meer weg lijkt te hebben van een kast. Ze biedt dan ook heel wat interessante en praktische opbergmogelijkheden. Door de jaren heen is deze sidetable dan ook weinig verrassend uitgegroeid tot een absolute topper uit het assortiment van Woood.

Ben je toch eerder op zoek naar een sidetable welke over een meer typische uitstraling beschikt? Ook dat is mogelijk. In het assortiment van het merk Woood is namelijk ook de zogenaamde ‘Woood Silas Sidetable’ terug te vinden. Het betreft hier een sidetable welke beschikt over twee lades waar je verschillende spullen in kan opbergen. Bovenop de sidetable? Daar plaats je natuurlijk precies die decoratie die jij graag ziet. Ook deze sidetable uit het aanbod van Woood is dus zeker en vast het overwegen meer dan waard!

Leuke sidetables met de typische uitstraling van Woood!

Woood is een merk welke er om bekend staat graag uit te pakken met stoere en uitdagende meubels. Dit is eveneens terug te zien in haar aanbod met sidetables. Alle sidetables die zijn terug te vinden in het assortiment van Woood zijn vervaardigd met oog voor detail. Bovendien zorgt het gebruik van kwalitatief hout in combinatie met metaal er voor dat er steeds opnieuw sidetables ontstaan die over een uitstekende levensduur beschikken. Dit alles zorgt er voor dat het beslist de moeite waard kan zijn om even de leuke sidetables van Woood te ontdekken.