Woood TV Meubels

Het TV meubel waar gebruik van wordt gemaakt in je woonkamer fungeert als belangrijke eye-catcher binnen deze ruimte. Omwille van deze reden wordt er bij het produceren van Woood TV meubels steeds gebruik gemaakt van de meest duurzame materialen. Het gaat hierbij hoofdzakelijk om massief houten materialen. Het kan hierbij gaan om FSC grenen, maar ook om eiken. Wanneer je er voor kiest om één van de verschillende Woood TV meubels in huis te halen zal je bovendien steevast kunnen vaststellen dat deze met de grootst mogelijke zorg zijn vervaardigd. Ben je dus met andere woorden op zoek naar een leuk, nieuw TV meubel om in je woonkamer te integreren? Maak dan snel kennis met de prachtige Woood TV meubels!

499,00

Bekijk levertijd direct bij woonwinkel.

499,00

Bekijk levertijd direct bij woonwinkel.

89,00

Bekijk levertijd direct bij woonwinkel.

OVER HET MERK WOOOD

"De producten van Woood zijn eenvoudig en modern en hierdoor goed te combineren met elk interieur. Het merk is zeer gericht op het functionalisme, een meubelstuk van Woood is een prachtige aanvulling op jouw woonstijl. De Woood meubelen zijn van goede kwaliteit en prachtig hout. Veel Woood meubelen bieden de mogelijkheid om spullen in op te bergen, zoals een Woood bijzettafel met laatjes en een extra plank om leuke accessoires op te zetten."

Meer op Pinterest

Praktisch ingedeelde TV meubels

Bij het kopen van een bepaald TV meubel spreekt het voor zich dat er niet alleen moet worden gekeken naar de uitstraling waar het meubel in kwestie over beschikt. Daarnaast zal er dan ook eveneens speciale aandacht moeten worden besteed aan de indeling. Wat dit laatste betreft moet er bijvoorbeeld rekening worden gehouden met de aanwezigheid van een vak voor een tv-gids, maar wat bovendien ook te denken van de nodige opbergruimte voor afstandsbedieningen? Bij het bekijken van het assortiment met Woood TV meubels valt het meteen op dat deze over de hele lijn aan jouw verwachtingen zullen weten te voldoen. Dit dus niet alleen op vlak van uitstraling, maar ook voor wat de praktische eigenschappen betreft.

Onbehandelde TV meubels

Het spreekt voor zich dat de TV meubels van Woood steeds verkrijgbaar zijn in tal van verschillende materialen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat ze zijn gemaakt van stroken verlijmd massief eikenhout. In dit geval wordt het kastje doorgaans onbehandeld geleverd. Dat is natuurlijk interessant. Op deze manier kan je er immers zelf voor kiezen om het meubel te behandelen zoals jij dat het liefste wil. Door een dergelijk TV meubel te behandelen met olie zodat kringen en vlekken kunnen worden voorkomen ben je pas echt verzekerd van de meest optimale bescherming voor jouw nieuwe TV meubel.

Passend in elke stijl van woonkamer

De Woood TV meubels komen uitstekend tot hun recht in werkelijk elk type van interieur. Dit heeft alles te maken met de strakke vormgeving waar deze meubels over beschikken. Je moet er wel rekening mee houden dat de TV meubels van het merk Woood uiteraard als bouwpakket worden geleverd. Dit hoeft evenwel geen probleem te zijn. In de praktijk blijkt immers al snel dat deze bouwpakketten ongelofelijk eenvoudig zijn. Zo kan iedereen in een handomdraai zijn of haar nieuwe TV meubel in elkaar zetten!