Zuiver lampen

Het merk Zuiver verscheen op de markt in het jaar 1998. Sinds die tijd heeft ze uitgepakt met een aantal verschillende collecties die zowel vriend als vijand hebben weten te verrassen. Neem nu bijvoorbeeld de Zuiver lampen. Deze lampen weten niet alleen op praktisch of functioneel vlak alle verwachtingen in te lossen, daarnaast zijn ze ook nog eens steevast prachtig vormgegeven. Op deze manier kunnen we de Zuiver lampen eigenlijk steevast bestempelen als ware designobjecten die een opvallende verschijning vormen in elk interieur. Bovendien zorgt de veelzijdigheid van deze lampen er ook nog eens voor dat je ze moeiteloos integreert in eender welke ruimte die deel uitmaakt van je woning.

Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

OVER HET MERK ZUIVER

"Het Nederlandse woonmerk 'Zuiver' staat er om bekend niet alleen jong en fris, maar ook zeer origineel uit de hoek te kunnen komen. De Zuiver meubels zijn dan ook steevast voorzien van een speels en eigentijds design welke in menig aantal interieurs prima tot haar recht zal komen. Daar komt bovendien ook nog eens bij dat de meubels en woonaccessoires uit het aanbod van Zuiver er om bekend staan erg vriendelijk geprijsd te zijn. Ook dit vergroot als vanzelfsprekend alleen maar verder de toegankelijkheid waar dit merk over beschikt. Hoe dan ook, voor mensen die hun interieur nieuw leven in willen blazen met meubels van een merk met Nederlandse roots is kijken in de richting van 'Zuiver' absoluut de moeite waard. "

Meer Zuiver op Pinterest

Prachtige design hanglampen

Meer dan ooit in het verleden wordt er bij het aanschaffen van hanglampen tegenwoordig rekening gehouden met de uitstraling waarover ze beschikken. Dit heeft voor een groot deel te maken met het feit dat hanglampen door de jaren heen zijn uitgegroeid tot echte designobjecten. Dat geldt niet in het minst voor de exemplaren die Zuiver op de markt heeft gebracht. De Zuiver hanglampen zijn namelijk duidelijk altijd met oog voor detail vervaardigd. Daarbij wordt er steeds gebruik gemaakt van kwalitatieve, mooie materialen welke het eindresultaat alleen maar nog meer kracht bijzetten. Door te kiezen voor één van de verschillende Zuiver lampen om aan het plafond te hangen ben je dus altijd verzekerd van prachtige verlichting in elke gewenste kamer.

Meer sfeer in huis met de Zuiver vloerlampen

Tijdens je ontdekkingsreis doorheen het assortiment met Zuiver lampen zullen ook meteen de vloerlampen in het oog springen. Met de vloerlampen van dit merk creëer je dan ook ogenblikkelijk een bepaalde extra sfeer in je woning. Gaande van moderne tot klassieke en landelijke tot sterk industrieel getinte hanglampen, het maakt allemaal deel uit van het aanbod van Zuiver. Veel van de vloerverlichting van dit merk kan bovendien perfect in hoogte worden aangepast. Dit zorgt er voor dat ze op de meest uiteenlopende plaatsen in je interieur uitstekend tot hun recht zullen komen. Ook de Zuiver lampen om op de vloer te plaatsen zijn dan ook het ontdekken absoluut meer dan waard.

De leukste, meest bijzondere tafellampen

Tot slot zijn er in het assortiment met Zuiver lampen uiteraard ook verschillende tafellampen terug te vinden. Ook deze kunnen we stuk voor stuk pareltjes van formaat noemen. De tafellampen welke door Zuiver op de markt zijn gebracht mogen dan ook altijd gezien worden. Je plaatst ze op de tafel, ergens op een kastje, maar ook op je bureau. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, welk type lamp je ook graag wenst te kopen, het aantrekkelijke assortiment met Zuiver lampen biedt het je allemaal!