Alles over horren in jouw huis

De keuze aan raamhorren en deurhorren wordt steeds uitgebreider. QNIQ heeft een selectie gemaakt van de beste rolhorren en inzethorren die perfect passen bij de deurkozijnen en raamkozijnen die in Nederland worden toegepast.

Kunststof ramen en kozijnen

De plisséhor is onbetwist de beste hordeur

De meest gebruikte en belaste hordeur is de hor die wordt gebruikt in het achterdeurkozijn. De plisséhor moet makkelijk openen en sluiten, tegen een stootje kunnen en makkelijk op te ruimen als het mooie weer is vertrokken. De horren van QNIQ hebben al deze goede eigenschappen en zijn leverbaar in elke afmeting. Zelfs de kleur van de cassette en geleiding voor het plissé horrengaas is leverbaar in elke RAL kleur. Het horrengaas wordt door een niet zichtbaar  kunststof kettingsysteem op zijn plaats gehouden. Loop je per ongelijk tegen het gaas of zelfs erdoorheen, gaat het plissé gaas niet stuk. Voor enthousiaste huisdieren is een plissé hordeur de beste optie om lang van een hordeur te genieten.

Een inzethor voor kiepkantelramen

De meest verkochte hor voor een raam is de inzethor. Net zoals alle horren van QNIQ worden inzethorren op maat gemaakt. De aluminium profielen worden in verstek gezaagd en voorzien van horrengaas in diverse kleuren. De inzethor wordt kant-en-klaar afgeleverd. Raam openen, inzethor erin plaatsen zonder boren, lijmen en schroeven en klaar. Je kan weer heerlijk slapen zonder dat gezoem van muggen je uit je slaap houden. De profielen van de inzethor van QNIQ zijn ook leverbaar in elk gewenste RAL kleur zodat deze zo min mogelijk opvallen in je interieur.

Een rolhor past op ramen en deuren

De rolhor is een goed alternatief bij naar buiten draaien ramen en buitendeuren. Een rolhor is weersbestendig en kan dus ook goed buitenshuis gemonteerd worden. Een rolhor is een oplossing voor elke situatie in en om het huis waar frisse lucht gewenst is. Een rolhor is ook zeer geschikt voor dakramen van bijvoorbeeld Velux. De montage wordt dan op het houtwerk zodat het dakraam nog steeds geopend en gekanteld kan worden. Uiteraard ook op maat en leverbaar binnen 10 werkdagen bij QNIQ.

Meer inspiratie op Homeblend

Wooninspiratie Tuin inspiratie Keuken inspiratie Badkamer inspiratie Slaapkamer inspiratie
Haal meer uit je kook skills met deze tips

Koken is een vaardigheid die je kunt blijven ontwikkelen. Bovendien ben je niet snel uitgeleerd, [...]

Zwart beitsen van jouw schuur, gevel, veranda of tuinhuis? Zo doe je dat!

Ben je op zoek naar een manier om je schuur, gevel, veranda of tuinhuis een [...]

Vloeren trends 2024: dit zijn de vloerentrends

Het jaar 2024 belooft spannende en innovatieve ontwikkelingen op het gebied van interieurdesign, en vloeren [...]

Zelf kapschuur bouwen: stappenplan en tips

Ben je van plan om je tuin een functionele en esthetische upgrade te geven? Een [...]

Haal nu de nieuwste trends in huis

Online zijn er duizenden manieren te vinden om jouw huis een bepaald thema te geven. [...]

3 tips voor hoesjes voor je iPhone 12 Pro Max

Heb je nog een iPhone 12 Pro Max en ben je op zoek naar een [...]