Woonwinkels in Noord-Holland: de beste interieur- en meubelwinkels

In de provincie Noord-Holland vind je tientallen verschillende woonwinkels. Bij deze woon- en meubelwinkels kun je terecht voor de leukste meubels en woonaccessoires. Op deze pagina hebben we de woonwinkels in Noord-Holland verzameld die je echt niet mag missen. Kortom, waar moet je heen voor meubels en woonaccessoires. We hebben een combinatie gemaakt van hippe conceptstores, winkels met betaalbare accessoires en traditionele meubelwinkels met een goede service. Per winkel kun je zien waar deze meubelzaak in gespecialiseerd is. Ook vind je de woonstijlen die je in deze winkel vindt. Op die manier ga je voorbereid op pad, en weet je vooraf eigenlijk al of je hier zult slagen.

Grote woonwinkels & meubelzaken in Noord-Holland

Noord-Holland biedt een breed scala aan grote woonwinkels en meubelzaken waar je terecht kunt voor al je interieurbehoeften. Of je nu op zoek bent naar moderne meubels, vintage stukken of unieke decoratieve items, deze woonwinkels hebben het allemaal. Met hun uitgebreide collecties en deskundig advies helpen ze je graag bij het creëren van de perfecte sfeer in je huis. Hieronder vind je een overzicht van de beste woonwinkels en meubelzaken in Noord-Holland.

Leen Bakker (20+ winkels in Nederland)

Winkel Leen Bakker / Leenbakker.nl / Leenbakker
Naar Leenbakker.nl

Trendhopper (5 winkels in Noord-Holland)

Trendhopper woonwinkel / Trendhopper.nl woonwinkel
Naar Trendhopper.nl

Jouw woonwinkel hier?

Jouw woonwinkel hier
Samenwerken

Leuke woonwinkels in Noord-Holland

Noord-Holland biedt een breed scala aan leuke woonwinkels waar je inspiratie kunt opdoen en de nieuwste trends op het gebied van interieur kunt ontdekken. Of je nu op zoek bent naar meubels, accessoires of decoratie, deze woonwinkels hebben voor ieder wat wils. Van hippe conceptstores tot ambachtelijke boetiekjes, Noord-Holland heeft het allemaal. Hieronder vind je een overzicht van de leukste woonwinkels in deze regio.

Xenos (30 Xenos winkels in Noord-Holland)

Winkel Xenos / Xenos.nl
Naar Xenos.nl

Jouw woonwinkel hier?

Jouw woonwinkel hier
Samenwerken

Luxe woonwinkels in Noord-Holland

Noord-Holland is de thuisbasis van een breed scala aan luxe woonwinkels die voldoen aan de behoeften van de meest veeleisende klanten. Van exclusieve meubels tot verfijnde interieuraccessoires, deze winkels bieden een uitgebreide selectie van hoogwaardige producten om elke woning te transformeren in een stijlvolle en elegante ruimte. Ontdek de beste luxe woonwinkels in Noord-Holland hieronder.

Jouw woonwinkel hier?

Jouw woonwinkel hier
Samenwerken

Online woonwinkels gevestigd in Noord-Holland

Noord-Holland is de thuisbasis van een breed scala aan online woonwinkels die een uitgebreid assortiment aan meubels, decoratie en andere interieurartikelen aanbieden. Of je nu op zoek bent naar moderne, minimalistische stukken of juist naar vintage en antieke items, deze woonwinkels hebben voor ieder wat wils. Ontdek hieronder de beste online woonwinkels in Noord-Holland en laat je inspireren voor het inrichten van jouw droomhuis.

FonQ.nl

De showroom van FonQ / FonQ.nl
Naar FonQ.nl

Jouw webshop hier?

Jouw webshop hier
Samenwerken