Woonwinkels in Groningen: de beste interieur- en meubelwinkels

Zowel de stad Groningen als de provincie Groningen hebben tientallen meubelwinkels en woonwinkels. Je kunt bij deze woonwinkels in Groningen terecht voor de leukste meubels en woonaccessoires. Op deze pagina hebben wij de woonwinkels in Groningen verzameld die wij de moeite waard vonden. Het is een combinatie geworden van traditionele meubelzaken, hippe conceptstores en winkels met leuke woonaccessoires. Juist die combinatie maakt het voor jou gemakkelijk jouw volledige inrichting bij elkaar te shoppen. Om gericht op pad te gaan hebben we per woonwinkel in Groningen de specialiteiten vermeld: de belangrijkste meubels, woonaccessoires en stijlen waarvoor jij naar deze winkel moet. Je maakt daardoor gemakkelijk een keuze en weet vooraf precies waar je heen moet.

Grote woonwinkels & meubelzaken in Groningen

Groningen, de bruisende stad in het noorden van Nederland, herbergt een breed scala aan grote woonwinkels en meubelzaken. Of je nu op zoek bent naar trendy designmeubels, klassieke interieurartikelen of betaalbare meubelstukken, Groningen heeft voor ieder wat wils. Ontdek de diverse woonwinkels die de stad te bieden heeft en laat je inspireren door de nieuwste trends en stijlen op het gebied van wonen en interieur.

Leen Bakker (2 woonwinkels in Groningen)

Winkel Leen Bakker / Leenbakker.nl / Leenbakker
Naar Leenbakker.nl

Trendhopper (Woonboulevard Groningen)

Trendhopper woonwinkel / Trendhopper.nl woonwinkel
Naar Trendhopper.nl

Jouw woonwinkel hier?

Jouw woonwinkel hier
Samenwerken

Leuke woonwinkels in Groningen

Groningen is een bruisende stad met een breed scala aan woonwinkels die perfect zijn voor het vinden van unieke en trendy items voor je huis. Of je nu op zoek bent naar meubels, decoratie of accessoires, deze woonwinkels bieden een uitgebreide selectie aan stijlen en prijsklassen. Ontdek de beste woonwinkels in Groningen en laat je inspireren om je huis om te toveren tot een stijlvolle en gezellige plek.

Xenos (2 Xenos winkels in Groningen)

Winkel Xenos / Xenos.nl
Naar Xenos.nl

Jouw woonwinkel hier?

Jouw woonwinkel hier
Samenwerken

Luxe woonwinkels in Groningen

Groningen, de bruisende stad in het noorden van Nederland, herbergt een scala aan luxe woonwinkels die de harten van interieurliefhebbers sneller doen kloppen. Van exclusieve meubelstukken tot verfijnde decoratieve items, deze woonwinkels bieden een uitgebreide selectie van hoogwaardige producten om elke woning om te toveren tot een stijlvolle oase van comfort en elegantie.

Jouw woonwinkel hier?

Jouw woonwinkel hier
Samenwerken

Online woonwinkels gevestigd in Groningen

Groningen, de bruisende stad in het noorden van Nederland, herbergt een scala aan online woonwinkels die de inwoners en bezoekers van de stad voorzien van de nieuwste trends en stijlen op het gebied van wonen. Van meubels tot decoratie en van verlichting tot accessoires, deze woonwinkels bieden een uitgebreid assortiment om elke woning in Groningen en daarbuiten te transformeren tot een stijlvol en comfortabel thuis.

Jouw webshop hier?

Jouw webshop hier
Samenwerken