Woonwinkels in Nijmegen: de beste interieur- en meubelwinkels

In de stad Nijmegen vind je verschillende woonwinkels. Elke woonwinkel heeft zijn eigen specialisme en woonstijl, maar je vindt er altijd de leukste meubels en accessoires. Op deze pagina hebben we de leukste woonwinkels van Nijmegen verzameld. Onze favoriete woonwinkels: een combinatie tussen traditionele meubelzaken, hippe conceptstores en winkels voor betaalbare woonaccessoires. Om de keuze voor jou nog gemakkelijker te maken vind je per winkel in Nijmegen de belangrijkste productgroepen en interieur stijlen. Op die manier weet je vooraf wat je kunt verwachten en kies je eenvoudig de winkel die qua meubels en stijl volledig past bij wat je zoekt. Is het voor jou nog lastig en wil je vooral inspiratie opdoen, bezoek dan de woonboulevard Nijmegen met veel woonwinkels.

Grote woonwinkels & meubelzaken in Nijmegen

Nijmegen, een bruisende stad in het oosten van Nederland, biedt een breed scala aan grote woonwinkels en meubelzaken. Of je nu op zoek bent naar trendy meubels, klassieke stukken of unieke interieuraccessoires, Nijmegen heeft voor ieder wat wils. Met een combinatie van bekende ketens en lokale boetieks, is deze stad de ideale bestemming voor iedereen die zijn huis wil inrichten of op zoek is naar inspiratie. Hieronder vind je een overzicht van de beste woonwinkels en meubelzaken die Nijmegen te bieden heeft.

Leen Bakker (op de Woonboulevard Nijmegen)

Winkel Leen Bakker / Leenbakker.nl / Leenbakker
Naar Leenbakker.nl

Trendhopper (19 winkels in Nederland)

Trendhopper woonwinkel / Trendhopper.nl woonwinkel
Naar Trendhopper.nl

Jouw woonwinkel hier?

Jouw woonwinkel hier
Samenwerken

Leuke woonwinkels in Nijmegen

Nijmegen is een bruisende stad met een breed scala aan leuke woonwinkels. Of je nu op zoek bent naar trendy meubels, unieke decoratie of inspiratie voor een nieuwe inrichting, in Nijmegen vind je het allemaal. Van knusse boetiekjes tot grote warenhuizen, er is voor ieder wat wils. Ontdek hieronder de beste woonwinkels in Nijmegen en laat je verrassen door het diverse aanbod.

Xenos (150 Xenos winkels in Nederland)

Winkel Xenos / Xenos.nl
Naar Xenos.nl

Jouw woonwinkel hier?

Jouw woonwinkel hier
Samenwerken

Luxe woonwinkels in Nijmegen

Nijmegen, een bruisende stad in het oosten van Nederland, biedt een scala aan luxe woonwinkels waar je terecht kunt voor de meest stijlvolle en exclusieve interieurartikelen. Of je nu op zoek bent naar een prachtige designbank, een unieke verlichtingsoplossing of een elegante eettafel, deze woonwinkels hebben het allemaal. Laat je inspireren door de nieuwste trends en laat je verwennen met de hoogwaardige service die deze winkels te bieden hebben.

Jouw woonwinkel hier?

Jouw woonwinkel hier
Samenwerken

Online woonwinkels gevestigd in Nijmegen

Nijmegen, een bruisende stad in het oosten van Nederland, herbergt een scala aan online woonwinkels die de perfecte plek zijn om inspiratie op te doen en unieke meubels en accessoires te vinden. Of je nu op zoek bent naar moderne designstukken, vintage vondsten of duurzame interieurartikelen, deze online woonwinkels in Nijmegen hebben voor ieder wat wils. Ontdek het gemak van online shoppen en laat je verrassen door het diverse aanbod van deze lokale woonwinkels.

Jouw webshop hier?

Jouw webshop hier
Samenwerken