Woonwinkels in Friesland: de beste interieur- en meubelwinkels

In de provincie Friesland zijn tientallen meubel- en woonwinkels te vinden. In deze winkels kun je terecht voor de leukste meubels en woonaccessoires. Meubels en accessoires die aansluiten bij jouw interieur stijl en budget. Op deze pagina hebben we de woonwinkels in Friesland verzameld die jij moet bezoeken. Het is een combinatie geworden van hippe conceptstores, traditionele woonwinkels en winkels voor betaalbare accessoires. Op die manier kun je met onderstaande winkels jouw volledige huis inrichten en aankleden. Per winkel vind je de belangrijkste meubels, maar ook de interieur stijlen in de winkel. Je weet daardoor dus al vooraf wat je kunt verwachten. Daardoor ga je voorbereid op pad en zul je in de onderstaande winkels zonder twijfel slagen.

Jouw woonwinkel hier?

Jouw woonwinkel hier
Samenwerken

Grote woonwinkels & meubelzaken in Friesland

Friesland herbergt een breed scala aan grote woonwinkels en meubelzaken die voldoen aan de behoeften en smaak van elke interieurliefhebber. Van moderne designmeubels tot landelijke stijlen en alles daartussenin, deze woonwinkels bieden een uitgebreide selectie aan hoogwaardige meubels en decoratieve items om elke woning te transformeren tot een stijlvol en comfortabel thuis. Hieronder vind je een overzicht van de beste woonwinkels en meubelzaken in Friesland.

Leen Bakker (5 winkels in Friesland)

Winkel Leen Bakker / Leenbakker.nl / Leenbakker
Naar Leenbakker.nl

Trendhopper (winkels in Wolvega)

Trendhopper woonwinkel / Trendhopper.nl woonwinkel
Naar Trendhopper.nl

Leuke woonwinkels in Friesland

Friesland, een provincie in het noorden van Nederland, herbergt een aantal fantastische woonwinkels die zeker een bezoek waard zijn. Of je nu op zoek bent naar unieke meubelstukken, trendy interieuraccessoires of inspiratie voor je eigen huis, deze woonwinkels bieden een breed scala aan stijlen en producten om aan al je woonbehoeften te voldoen. Ontdek de leukste woonwinkels in Friesland en laat je verrassen door het diverse aanbod en de gastvrije sfeer die deze provincie te bieden heeft.

Xenos (7 Xenos winkels in Friesland)

Winkel Xenos / Xenos.nl
Naar Xenos.nl

Jouw woonwinkel hier?

Jouw woonwinkel hier
Samenwerken

Luxe woonwinkels in Friesland

Friesland, een provincie in het noorden van Nederland, herbergt een aantal prachtige luxe woonwinkels die voldoen aan de hoogste standaarden op het gebied van interieur en design. Van exclusieve meubelstukken tot unieke decoratieve items, deze woonwinkels bieden een uitgebreide selectie aan hoogwaardige producten om uw huis om te toveren tot een oase van luxe en stijl. Ontdek hieronder de beste luxe woonwinkels in Friesland.

Xenos (7 Xenos winkels in Friesland)

Winkel Xenos / Xenos.nl
Naar Xenos.nl

Jouw woonwinkel hier?

Jouw woonwinkel hier
Samenwerken

Online woonwinkels gevestigd in Friesland

Friesland, een provincie in het noorden van Nederland, herbergt een breed scala aan online woonwinkels die een uitgebreid assortiment bieden voor het inrichten en decoreren van woningen. Of je nu op zoek bent naar meubels, verlichting, accessoires of andere interieurartikelen, deze woonwinkels in Friesland hebben alles wat je nodig hebt om jouw huis om te toveren tot een stijlvol en comfortabel thuis.

Jouw webshop hier?

Jouw webshop hier
Samenwerken