Woonwinkels in Rotterdam: de beste interieur- en meubelwinkels

In Rotterdam vind je veel verschillende woonwinkels. Je kunt bij deze woonwinkels in Rotterdam terecht voor de leukste meubels en woonaccessoires. Welke meubelwinkels en woonwinkels in Rotterdam mag je niet missen? Op deze pagina hebben we daarom onze favoriete winkels verzameld op een pagina. Het is uiteindelijk een combinatie geworden tussen hippe conceptstores, traditionele meubelwinkels en winkels met accessoires. Om het gemakkelijk te maken staan per plaats de belangrijkste producten en interieur stijlen in deze winkel vermeld. Daardoor ga je voorbereid op pad en past de stijl van de winkel volledig bij jouw interieur, of het interieur dat je wil samenstellen. Extra tip: wil je veel verschillende woonwinkels en meubelwinkels op één plek, bezoek dan de woonboulevard.

Grote woonwinkels & meubelzaken in Rotterdam

Rotterdam, de bruisende stad in Zuid-Holland, biedt een breed scala aan grote woonwinkels en meubelzaken. Of je nu op zoek bent naar trendy meubels, unieke interieuraccessoires of inspiratie voor je woning, Rotterdam heeft het allemaal. Van bekende ketens tot lokale boetiekjes, deze stad heeft voor ieder wat wils. Hieronder vind je een overzicht van de beste woonwinkels en meubelzaken die Rotterdam te bieden heeft.

Leen Bakker (3 winkels in Rotterdam)

Winkel Leen Bakker / Leenbakker.nl / Leenbakker
Naar Leenbakker.nl

Trendhopper (Winkels in Rotterdam)

Trendhopper woonwinkel / Trendhopper.nl woonwinkel
Naar Trendhopper.nl

Jouw woonwinkel hier?

Jouw woonwinkel hier
Samenwerken

Leuke woonwinkels in Rotterdam

Rotterdam is een bruisende stad vol creativiteit en design, en dat is zeker terug te zien in de vele leuke woonwinkels die de stad te bieden heeft. Of je nu op zoek bent naar unieke meubelstukken, trendy accessoires of inspiratie voor je interieur, Rotterdam heeft voor ieder wat wils. Ontdek de leukste woonwinkels in deze categorie en laat je verrassen door het diverse aanbod en de stijlvolle collecties.

Xenos (3 Xenos winkels in Rotterdam)

Winkel Xenos / Xenos.nl
Naar Xenos.nl

Jouw woonwinkel hier?

Jouw woonwinkel hier
Samenwerken

Luxe woonwinkels in Rotterdam

Rotterdam, de bruisende stad aan de Maas, biedt een scala aan luxe woonwinkels waar design, kwaliteit en exclusiviteit samenkomen. Van trendy meubels tot unieke interieuraccessoires, deze winkels zijn de perfecte bestemming voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle en verfijnde inrichting. Ontdek de beste luxe woonwinkels in Rotterdam en laat je inspireren door de prachtige collecties die zij te bieden hebben.

Jouw woonwinkel hier?

Jouw woonwinkel hier
Samenwerken

Online woonwinkels gevestigd in Rotterdam

Rotterdam, de bruisende stad in Zuid-Holland, herbergt een breed scala aan online woonwinkels die de inwoners en bezoekers van de stad voorzien van de nieuwste trends en stijlen op het gebied van interieur. Van meubels tot decoratie, deze woonwinkels bieden een uitgebreid assortiment aan producten om elke woning te transformeren tot een stijlvol en comfortabel thuis. Ontdek hieronder de beste online woonwinkels gevestigd in Rotterdam.

Jouw webshop hier?

Jouw webshop hier
Samenwerken