Woonwinkels in Utrecht: de beste interieur- en meubelwinkels

In zowel de stad Utrecht als de provincie Utrecht zijn tientallen woon- en meubelwinkels te vinden. Elk van deze woonwinkels heeft zijn eigen specialisme, al kun je er eigenlijk altijd terecht voor de leukste meubels en woonaccessoires. Om het jou gemakkelijk te maken hebben we op deze pagina alle woonwinkels en meubelwinkels gebundeld die wij de moeite waard vonden. Je vindt hiertussen een combinatie tussen hippe conceptstores, maar ook winkels voor betaalbare woonaccessoires en traditionele meubelzaken. Per winkel in Utrecht hebben we vermeld voor welke meubels je hierheen moet. Ook vind je de woonstijl van deze winkel, zodat je vooraf weet of deze matcht met jouw interieur. Je gaat om die manier goed voorbereid op pad en hebt de beste slagingskansen.

Grote woonwinkels & meubelzaken in Utrecht

Utrecht, de bruisende stad in het hart van Nederland, herbergt een breed scala aan grote woonwinkels en meubelzaken. Of je nu op zoek bent naar trendy designmeubelen, vintage vondsten of betaalbare basics, in Utrecht vind je het allemaal. Van bekende ketens tot unieke boetiekjes, deze stad biedt voor ieder wat wils op het gebied van interieur en wonen. Hieronder vind je een overzicht van de beste woonwinkels en meubelzaken die Utrecht te bieden heeft.

Giga Meubel in Utrecht

Eleonora draaibare eetkamerstoel
Naar Giga Meubel

Sohome in Barneveld

Winkel Meubelpartner.nl / Meubelpartner
Naar Sohome

Leen Bakker (2 winkels in Utrecht)

Winkel Leen Bakker / Leenbakker.nl / Leenbakker
Naar Leenbakker.nl

Trendhopper (2 winkels in Utrecht & Amersfoort)

Trendhopper woonwinkel / Trendhopper.nl woonwinkel
Naar Trendhopper.nl

Jouw woonwinkel hier?

Jouw woonwinkel hier
Samenwerken

Leuke woonwinkels in Utrecht

Utrecht is een bruisende stad met een breed scala aan woonwinkels die perfect zijn voor het vinden van unieke en stijlvolle items voor je huis. Of je nu op zoek bent naar trendy meubels, decoratieve accessoires of inspiratie voor interieurontwerp, deze woonwinkels bieden een uitgebreide selectie en een geweldige winkelervaring. Ontdek de beste woonwinkels in Utrecht en laat je inspireren om je huis om te toveren tot een ware oase van comfort en stijl.

Xenos (3 Xenos winkels in Utrecht)

Winkel Xenos / Xenos.nl
Naar Xenos.nl

Jouw woonwinkel hier?

Jouw woonwinkel hier
Samenwerken

Luxe woonwinkels in Utrecht

Utrecht, de bruisende stad in het hart van Nederland, herbergt een scala aan luxe woonwinkels die de harten van interieurliefhebbers sneller doen kloppen. Van exclusieve meubelstukken tot verfijnde decoratieve items, deze woonwinkels bieden een uitgebreide selectie van hoogwaardige producten om uw huis om te toveren tot een oase van stijl en comfort. Ontdek de beste luxe woonwinkels in Utrecht en laat u inspireren door de prachtige collecties die zij te bieden hebben.

Jouw woonwinkel hier?

Jouw woonwinkel hier
Samenwerken

Online woonwinkels gevestigd in Utrecht

Utrecht, de bruisende stad in het hart van Nederland, herbergt een breed scala aan online woonwinkels die de perfecte plek zijn om inspiratie op te doen en unieke meubels en accessoires te vinden. Of je nu op zoek bent naar moderne designstukken, vintage schatten of duurzame en ethisch verantwoorde opties, deze online woonwinkels in Utrecht hebben voor elk wat wils. Ontdek het gemak van online winkelen en laat je verrassen door het diverse aanbod van deze lokale woonwinkels.

Jouw webshop hier?

Jouw webshop hier
Samenwerken