Met deze tips koop je de beste tuinslang

Een tuinslang is handig voor veel doeleinden en projecten. Zo kun je er je tuin mee bewateren, maar ook je auto mee wassen of gebruiken voor verkoeling in de zomer. Een tuinslang is handig om te hebben als je je tuin graag goed verzorgt en bijhoudt. Er zijn veel goede opties voor tuinslangen, van kort tot lang en van dik tot dun. De ene is perfect voor een grote tuin en de andere weer beter voor de auto of voor op het balkon en het bewateren van je plantjes. Wil je op zoek gaan naar een goede tuinslang? Dan hebben wij een paar goede tips voor je: 

  • Kijk altijd naar waar je de tuinslang voor gaat gebruiken. Wil je deze gaan gebruiken voor het bewateren van de tuin of juist voor het wassen van de auto? Afhankelijk daarvan zijn bepaalde slangen voor bepaalde doeleinden beter. 
  • Wil je de tuinslang voor in je tuin gebruiken? Check dan hoe groot je tuin is en hoeveel meter slang het beste hierbij past. Voor een kleine tuin is 10 meter al genoeg, maar voor een grote tuin is 50 meter een betere optie. 
  • Check de aansluiting in je tuin, bijvoorbeeld de waterkraan, en welke maat slang hierop zou passen. Je hebt namelijk tuinslangen met allerlei verschillende diameters.
Tuinslang

Op het internet op zoek naar een goede tuinslang

Nog een tip die we je willen meegeven, is dat je het beste online op zoek kan gaan naar een goede tuinslang. Hier kun je de meeste opties vinden en deze ook goed vergelijken en naast elkaar zetten. Daarnaast kun je hier ook het beste op zoek naar jouw voorkeuren door middel van filters, bijvoorbeeld als je een tuinslang van bepaalde hoeveelheid meters wilt. Als we je een webshop voor hulpmiddelen in de tuin moeten aanraden, dan is dat zeker Detuinmachineshop. Hier vind je veel tuinhulpmiddelen van hoge kwaliteit en heb je ook veel keuze tussen allerlei tuinslangen van hoge kwaliteit en goede merken. 

Ook handig om bij de tuinslang te kopen

Er zijn een paar accessoires die handig zijn om bij de tuinslang te kopen. Denk bijvoorbeeld aan een slangenhaspel of slangenwagen waar je de slang op kunt rollen. Of denk bijvoorbeeld aan kraanaansluitingen of bepaalde koppelstukken die handig zijn voor het koppelen van de slang aan water. Ook spuiten, broezen en opzetstukken voor het wateren van je tuin of juist wassen van je auto zijn handig om erbij te kopen. Ook dit kun je vinden in de webshop die wij net hebben aangeraden.

Meer inspiratie op Homeblend

Wooninspiratie Tuin inspiratie Keuken inspiratie Badkamer inspiratie Slaapkamer inspiratie
Sfeervolle tuin: zo pak je dat aan

Een tuin is meer dan alleen een verzameling planten en paden; het is een verlengstuk [...]

Hoe vernieuw je het uiterlijk van je woonkamer?

Wil je je woonkamer opfrissen zonder meteen alles om te gooien? Soms is een klein [...]

4 dingen die je moet weten voordat je investeert in waterontharding

Als je overweegt om de waterkwaliteit in je huis te verbeteren, is het belangrijk om [...]

Waar let je op bij het kopen van een koffer?

Ga je binnenkort voor het eerst vliegen, maar heb je nog geen koffer? Of heeft [...]